PROTESTEN GELE HESJES TEGEN CRIMINELE PEDO-MEDIA KOMEN OP STOOM: MORGEN HILVERSUM

LAATSTE NIEUWS: ER WORDT ONDERHANDELD DOOR FEMKE HALSEMA EN DE GELE HESJES OVER HET ONTVANGEN VAN EEN ‘DELEGATIE’ ZOALS DOOR HAAR IS BELOOFD

WANHOPIGE VADER VAN ‘DRIE BURGERPRINSESSEN’ GROENENDIJK IS NIET TE STOPPEN NADAT HIJ EEN ONTVANGST AFDWONG VAN EEN ‘DELEGATIE’ BIJ FEMKE HALSEMA [video] * MORGEN PROTEST TEGEN NAZI-PERS 13:00 IN HILVERSUM BIJ UITREIKING ZILVEREN CAMERA VOOR DE BESTE PEDO-PROPAGANDA-FOTO * MEER INFO

9 Replies to “PROTESTEN GELE HESJES TEGEN CRIMINELE PEDO-MEDIA KOMEN OP STOOM: MORGEN HILVERSUM”

 1. ALLE SUCCES GEWENST GROENENDIJK!

  En drie dochters kwijt….dat valt nog aardig mee. Ikzelf ben ALLES kwijtgeraakt en heb Nederland zelfs voorgoed moeten verlaten nadat ik in 2006 een door domheid en laksheid veroorzaakte blunder van justitie heb ontdekt. Ik kan niet eens melden om welke blunder het gaat want dan ga ik meteen weer de politiecel of de gevangenis in op last van het Openbaar Ministerie van Groningen. En daar heb na officieel gek te zijn verklaard, 6 volslagen corrupte “rechtzaken”, vele keren van mijn bed te zijn gelicht door de politie van Winschoten en een maand detentie in gevangenis De Marwei in Leeuwarden geen zin meer in. Ik ben trouwens niet de enige politieke vluchteling hier in Hongarije, actievoerder John Lanting van “Schokkend Groningen” is hier ook al neergestreken. Ook op een heel vieze manier weggepest door de misdadigersbrigade van het O.M. Groningen.

  De strijd van de gele hesjes is natuurlijk ook onze strijd. Zij het 1600 km verderop.

  1. Overigens heeft Micha met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zijn vier maanden detentie ook aan dit vieze zaakje ie danken. Micha weet dit niet en ikzelf ben daar te laat achter gekomen. “Te laat” omdat het misbruik van bevoegdheden altijd te laat wordt ontdekt.

   1. Nou nee hoor, Micha heeft zijn eigen straf aan zijn eigen handelen te danken, hetgeen blijkt uit zijn eigen filmpjes en artikelen van zijn eigen misdaden.

    Dat gejank zoals dat van jou dat alles altijd aan anderen ligt moet maar eens afgelopen zijn. Leer maar eens verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen handelen. If you can’t stand the heat, stay out of the kitchen!

  2. ‘Ik kan niet eens melden om welke blunder het gaat want dan ga ik meteen weer de politiecel of de gevangenis in op last van het Openbaar Ministerie van Groningen.’

   Dan ga ik het maar weer zeggen: Dat krijg je als je je zus loopt te stalken en beschuldigt van de moord op je vader, mafketel.

 2. Je hebt echt volledig afgedaan Kat. Niemand reageert op je tweets, niemand reageert op je berichten. Je bent in Nederland helemaal dood en begraven. Leef er maar mee.

  JE DOET ER NIET TOE, VOOR NIKS EN VOOR NIEMAND.

 3. Wat is dit dan weer voor een rare snuiter?
  Volkomen logisch dat zijn ex-vrouw haar biezen heeft gepakt en haar dochters heeft meegenomen om ze te redden uit de klauwen van deze psychopaat!

  De oudste is blijkbaar 17, dus groot genoeg om de telefoon te pakken en hem op te bellen als zij er anders over denkt. Het feit dat ze dit niet doet vertelt genoeg over de drang van de ex EN haar 3 dochters om bij deze droeftoeter weg te rennen, en het feit dat hij probeert juridische middelen in te zetten om contact met die 3 meisjes te forceren TEGEN HUN WIL, zegt ook genoeg over het misdadig karakter van dit sujet!!

  Kortom; zoals gewoonlijk trekt Micha weer eens partij voor de loser in het verhaal. De geschiedenis herhaalt zich keer op keer….

  1. Als je een paar van zijn filmpjes kijkt, dan zal je zien dat Groenendijk het type griezel is waarvan iedereen zegt “ja, we hadden het al zien aankomen” wanneer het bericht komt dat hij met zijn 3 dochters uit het leven is gestapt.

   Ik hoop voor hun veiligheid dat hij nooit meer in de buurt van zijn dochters kan komen.

Geef een reactie