RAADSADVISEUR RUTTE DIEP IN SNUFF-MOVIES

HENK KORVINUS WAS ALS HOOFDOFFICIER IN DORDRECHT BETROKKEN BIJ HET WITWASSEN VAN DE HORRORS IN HET PEDO-BORDEEL VILLA WEIZICHT WAAR JORIS DEMMINK OOK KWAM * LEES HET HELE VERHAAL VAN ANDRE VERGEER OP BOUBLOG * PEDOBLAD ELSEVIER IN GIGA-WITWAS-OPERATIE HENK KORVINUS * KORVINUS STUURDE NAMENS DEMMINK HETZE TEGEN MICHA AAN

Hij was persoonlijk aanwezig bij de zitting waarop de hel van Micha begon, Henk Korvinus, de nieuwe ‘raadsadviseur’ van Mark Rutte. Als de baas van horror-officier Nicole Vogelenzang overtrad hij alle wetten en regels die ooit zijn bedacht voor de vervolging. In opdracht van Joris Demmink. Maar jaren daarvoor was hij als baas van het OM in Dordrecht reeds verantwoordelijk voor het witwassen van Dutroux-achtige wantoestanden in een pedo-bordeel aldaar. Sindsdien ging zijn carriere als een komeet omhoog. Nu is hij de ‘nieuwe Demmink’, de machtigste man van juridisch Nederland. Het hele idee van het aanstellen van ‘raadsadviseurs’ -mensen die stiekem buiten elke democratische controle om giga-invloed uitoefenen op het beleid- is trouwens een provocatie en moet worden gezien tegen de achtergrond van het vestigen van de elite-horror-staat. De aanstelling van Korvinus is tevens een schoffering van het varken Van der Steur -waarschijnlijk was de komst van Korvinus keihard nodig omdat Ard niets kan en niets weet, hij is uiteindelijk benoemd in een fase van totale paniek na het vertrek van Opstelten en Teeven. Bovendien heeft Demmink nog altijd geen opvolger na het vertrek van Pieter Cloo. Henk Korvinus kan kortom in elk opzicht worden beschouwd als de werkelijke nieuwe Demmink waarbij een ‘weeffout’ is opgelost: waar Demmink nog een officiele functie had, opereert Korvinus volledig in het duister en in het geheim.

Eén reactie op “RAADSADVISEUR RUTTE DIEP IN SNUFF-MOVIES”

  1. Maar jaren daarvoor was hij als baas van het OM in Dordrecht reeds verantwoordelijk voor het witwassen van Dutroux-achtige wantoestanden in een pedo-bordeel aldaar. Sindsdien ging zijn carriere als een komeet omhoog. Nu is hij de ‘nieuwe Demmink’.

    Nou dat klopt dan toch helemaal volgens de “Oranje/Zur Lippe Biesterfeld MO”.

    Wat in ieder geval keihard (wettelijk en overtuigend bewezen/bewijsbaar…..maar: ‘The law does not apply to psychopaths’ vinden die hoogstpersoonlijk!) vaststaat, is dat ze sedert mei 1945 illegaal (door puur kwaadaardig crimineel geweld ‘of sorts’) tegen de werkelijke (staats)belangen van Nederland en de Nederlanders op de troon zitten. Dat is toch knap, niet dan!?

    Zoiets lukt alleen een psychopaat! Een normaal mens, die trouwens niet zo vreemd biologerend is dat hij hiermee ook maar één dag wegkomt, krijgt zelf namelijk ook (i.c. fnuikende) schaamtegevoelens en gewetensbezwaren enz. enz.

Geef een reactie