VRAAG: MOET MICHA TERUGKEREN NAAR NEDERLAND?

BIJ VOLDOENDE STEUN OVERWEEGT MICHA TERUG TE KEREN NAAR NEDERLAND OM HET VERZET TEGEN DE PEDO- EN PLUNDER-MAFIA TE GAAN AANVOEREN * WAT ZAL JUSTITIE DOEN ALS MICHA OP SCHIPHOL LANDT? * STUURT PEDO-POLITIEMAN BOUWMAN EEN VAN ZIJN KILLER COPS OP MICHA AF? * WORDT MICHA GEARRESTEERD EN AFGEVOERD NAAR EEN MENGELE-CENTRUM OM ZIJN DNA TE STELEN?

Het begint inmiddels meer en meer te knagen, dat ik Nederland niet meer in mag vanwege het simpele feit dat ik beerputten heb geopend bij Justitie. Terwijl ik in alle zaken die ik heb aan gekaard gelijk heb gekregen (Westenberg, Kalbfleisch, Demmink: ze zijn of worden allemaal strafrechtelijk vervolgd) en de ene tegenstander na de ander van zijn voetstuk valt (Esther Voet, Westenberg, Demmink, Kalbfleisch, Sjuul Paradijs, Maurice Lippens, het weekblad Elsevier, Opstelten, Teeven, Pieter Cloo, Bas le Poole, Camiel Eurlings) kan het OM vooralsnog ongestoord doorgaan met de hetze tegen mij via het vervalsen van dossiers en het verzinnen van ‘delicten’ die ik -niet Demmink, niet Westenberg, niet Opstelten, niet Teeven- zou hebben ‘begaan’. Geen politicus, geen medium die het voor mij wil opnemen. De naam Micha Kat -alleen dat al bewijst mijn ultieme gelijk op alle punten- is volledig taboe verklaard! Sterker: zelfs vele van mijn zogenaamde ‘medestanders’ doen van harte met Justitie met het slopen van Micha Kat, zoals Eric Donk en Martin Vrijland die zich als ware aasgieren meester lijken te willen maken (of leken in het geval van Vrijland) van mijn erfenis. Al met al geen erg benijdenswaardige positie. Maar wat als ik nou gewoon op Schiphol land en naar Herman Bolhaar ga in Den Haag en daar gewoon op de stoep ga zitten (van het pand waarop ik ooit spoot: VERVOLGEN: DEMMINK EN WESTENBERG hetgeen ook allebei waarheid is geworden) tot het moment dat hij persoonlijk naar buiten komt om zijn excuses aan te bieden en mij schadeloos te stellen? Stuurt Gerard Bouman dan een killer cop op mij af om mij een stopkogel in de schedel te pompen zoals hij liet doen bij Rishi en Michael Koomen? Omdat er, nadat de MSM en het OM alles op alles hebben gezet om mij uit te schakelen cq. kapot te maken maar faalden, geen andere mogelijkheid meer is van Micha Kat af te komen? Word ik afgevoerd naar de EBI? Naar het Pieter Baan Centrum? Zijn er voldoende mensen om mij te steunen? Die mij willen accepteren als leider van de revolutie tegen de pedofielen en de plunderaars? Wie biedt?

7 Replies to “VRAAG: MOET MICHA TERUGKEREN NAAR NEDERLAND?”

 1. DeRol

  “”alleen niet te vaak schreeuwen en niet te gek dan komt helemaal goed””

  nou daar heeft ie aantal jaar de tijd voor gehad, en zelfs met de opstart van zijn nieuwe website en na canceling van samenwerking met de fam Poot vervalt ie binnen 24 uur in zijn oude patroon.

  En dan hebben we het nog niet eens over cheap onderzoeks werk, daartegen heeft Vrijland meer onderzoeks werk vericht aangaande fam Poot en het spel spindokteren met Micha Kat.

  Overigens lijkt het me heel gezellig als Kat terug komt, misschien zijn er wel mensen die een verrassing voor hem hebben ….. en dan niet de mensen die hij in zijn sprookjes benoemd zoals killercops of squads.

 2. “”VRAAG: MOET MICHA TERUGKEREN NAAR NEDERLAND?”””

  Heimwee of heeft het te maken dat de Ierse justitie nog een appeltje met je te schillen heeft ………….

  “”kan het OM vooralsnog ongestoord doorgaan met de hetze tegen mij via het vervalsen van dossiers en het verzinnen van ‘delicten’””

  En wat hebben ze zoal verzonnen volgens de heilige Micha Kat?? lijkt me dat er in je strafdossier gewoon feiten staan vermeld, en lijkt het erop dat je de bommeldingen zelfs hebt bevestigd.

  “”Geen politicus, geen medium die het voor mij wil opnemen.””
  Zou het kunnen dat zowel de politicus en de media je spindokter verhalen voor de familie Poot al lang in de smiezen hebben en dus niet meewerken met spindokter story s.

  “”Stuurt Gerard Bouman dan een killer cop op mij af + Wordt ik afgevoerd naar de EBI? Naar het Pieter Baan Centrum?””

  Dat zou je heel graag willen zodat je vervolgens weer je natte droom ervan kan maken en daar weer mee kan scoren bij je goedgelovige aanhangers

  Overigens ben je niet als taboe verklaard, dat heb je zelf te wege gebracht door je grote spindokter sprookjes.

  By the way Stoute revo ………..
  Burgers zijn voorgelogen
  De pensioenfondsen zullen worden leeggeroofd
  , alles onder het voorwendsel enkel het goede te willen doen… Ze hebben zichzelf en het volk voorgelogen

  Lijkt me dat je bij Micha Kat aan het goede adres bent, die eveneens liegt ten wille van donaties en zijn eigen ego IK DE GROTE MICHA KAT

  Overigens zou het me niks verbazen dat er nog wat aangiftes liggen van personen die door Kat zijn gestalkt of erger …onrechtmatig als pedo zijn beschuligd.

  Weltrusten en ik zal vervolgens nog effe kijken of ik nog wat mensen kan porren om alsnog aangifte te doen!

 3. Nederland heeft gewoon een uitleveringsverdrag met Ierland. Als ze je hadden willen hebben had de staat hier wel gebruik van gemaakt.

 4. “Die mij willen accepteren als leider van de revolutie tegen de pedofielen en de plunderaars? Wie biedt?”

  Als leider accepteren? Zeg ik nee, te onbetrouwbaar en te vaak door de mand gevallen. Als journalist die verslag doet van de perversie en plunderingen, zeg ik ja, graag zelfs, kun je prima, alleen niet te vaak schreeuwen en niet te gek dan komt helemaal goed.

 5. OFFICIER DIE HETZE TEGEN MICHA LEIDDE IS BENOEMD TOT ‘RAADSADVISEUR’ VAN MARK RUTTE

  Ja, volgens “het boekje” van Machiavelli is dat normaal en voor psychopaten is dat ook zo, je bevordert de boeven die je onmenselijkheid helpen handhaven.

  Praten heeft geen zin: You can’t argue or bargain with psychopaths’.

  De normale menselijkheid, waar je ze op aan tracht te spreken ontbreekt bij deze ernstig en levensgevaarlijk gestoorden gewoon.

  Hun projecten eindigen steevast en gepland in een rokende puinhoop, of -nu volgens Xandernieuws- “in één grote vuurbal.”

  Tenzij ze (gericht) fysiek uitgenomen worden.

  ===========
  Ze hebben de samenleving weggevaagd en in plaats daarvan de afschuwelijke nachtmerrie van het socialisme opgebouwd, die in een catastrofe zal eindigen. Ze hebben de sociale gezinsstructuur vernietigd, die duizenden jaren lang de basis was om onafhankelijk door het leven te gaan.’

  ‘Burgers zijn voorgelogen, we gaan in een vuurbal ten onder’

  De pensioenfondsen zullen worden leeggeroofd, de belastingen nog verder verhoogd, en op nieuwe banen zullen we vergeefs moeten wachten. ‘Ze hebben de jeugd in een verloren generatie veranderd, alles onder het voorwendsel enkel het goede te willen doen… Ze hebben zichzelf en het volk voorgelogen. Wij zullen in een vuurbal ten onder gaan, dat is onvermijdelijk.
  ===============

 6. OFFICIER DIE HETZE TEGEN MICHA LEIDDE IS BENOEMD TOT ‘RAADSADVISEUR’ VAN MARK RUTTE

  Hij was persoonlijk aanwezig bij de zitting van de RC toen het voorarrest van Micha werd verlengd met twee weken. Hiermee onderstrepend dat de hetze tegen Micha werd aangestuurd vanuit de top. Hij was de baas van Nicole Vogelenzang die de dossiers tegen Micha vervalste en partijen onder extreme druk zette aangifte tegen Micha te doen. Nu is hij benoemd tot ‘raadsadviseur’ van Mark Rutte. Als OM-topman zit hij midden in de pedo-netwerken.

  http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2015/5/De-regels-veranderen-na-een-incident-Ik-dacht-het-niet-1767193W/?masterpageid=158493

Geef een reactie