REACTIE FERDY ROET OP NIEUW SLANDER- EN LEUGEN-STUK VAN BART MOS: ‘IK STA ER STERKER VOOR DAN OOIT’

BART MOS SCHREEF OP 12-3 EEN GROOT ARTIKEL MET ALS KOP: HOF WEIGERT VERDACHTE FERDY ROET TERUGKEER BIJ LOTERIJVERLIES * DAT SCHREEF HIJ TERWIJL ROET EEN PROCEDURE TEGEN HEM HEEFT LOPEN WAAROVER HET HOF BINNENKORT UITSPRAAK DOET * ARTIKEL MOS IS 100% HETZE EN LEUGEN EN INGESTOKEN EN BETAALD DOOR DE STAATSLOTERIJ -EEN VAN DE GROOTSTE ADVERTEERDERS VAN DE TELEGRAAF

AMSTERDAM – Het gerechtshof Amsterdam heeft dinsdag het verzoek van Ferdy Roet om terug te keren als bestuurder van claimstichting Loterijverlies afgewezen. Aldus het begin van een artikel van Bart Mos dat -opnieuw- de indruk moet wekken dat Roet zou zijn uitgespeeld vier jaar na zijn glorieuze en unieke overwinning op de Staatsloterij bij de Hoge Raad. Roet: ‘Helaas voor Mos heeft de stichting niets te betekenen. Alle 196.000 leden zitten bij de BV waar ik nog gewoon aan de touwtjes trek’. Dat Mos het zoveelste hetze-artikel tegen Roet schrijft is misdadig op zichzelf omdat hij verwikkeld is in een jurdische procedure met Roet op leven en dood. Binnenkort doet het Hof uitspraak in deze zaak waarin de laatste zitting desastreus verliep voor Mos, ondermeer omdat Roet de rechters wees op het Twitter-verbod dat Mos had opgelegd gekregen van zijn eigen krant wegens het verspreiden van de golden shower-leugen over Donald Trump waarbij de corrupte en criminele Telegraaf-journalist zelfs zo ver ging dat hij beweerde ‘iemand te hebben gesproken die het ‘hoeren-pies-Moskou-bed van Obama-verhaal’ heeft bevestigd’. Inmiddels dreigt deze golder shower-hoax de complete democratische partij en Hillary Clinton down te brengen. Ferdy Roet: ‘We hebben het Hof al twee keer gevraagd om het PV van die zitting maar nog steeds niets gekregen!’ Mos eindigt zijn stuk met de mededeling dat Roet ‘niet voor commentaar beschikbaar was’. Roet: ‘Hij stuurde me een appje maar ik heb niet gereageerd. Het heeft allemaal geen enkele zin’.

Mos staat in zijn hetze-stuk ook uitgebreid stil bij de strafzaak van de Fiod tegen ‘verdachte Roet’ Hij schrijft: Afgelopen juli werd hij aangehouden op verdenking van het verduisteren van 2,8 miljoen euro van deelnemers van de claimstichting. Ook zou zijn onderneming ten onrechte geen btw hebben afgedragen. Roet: ‘De Fiod heeft in deze zaak valsheid in geschrifte gepleegd waarvan inmiddels aangifte is gedaan. Tevens is er geen sprake van verduistering. Dat zeg ik niet alleen, maar ook de Fiod zelf. Dat staat op tape. Ik sta er al met al sterker voor dan ooit tevoren’. Tenslotte komt in het stuk van Mos advocaat Hendrik Jan Bos aan het woord die optreedt voor ‘verontruste deelnemers’ (die overigens mede door De Telegraaf zelf zijn geronseld). Roet: ‘Mos heeft samen met Bos een ‘doodsbedreiging’ geconstrueerd die ik zou hebben geuit tegen de advocaat. Bos is dus corrupt. Dat blijkt ook uit zijn samenwerking met de rechter die door weer andere rechters als ‘onafhankelijke bestuurder’ op de Stichting is gezet. In een normaal land had deze rechter -Erik van den Emster- al lang in de gevangenis gezeten’.

3 Replies to “REACTIE FERDY ROET OP NIEUW SLANDER- EN LEUGEN-STUK VAN BART MOS: ‘IK STA ER STERKER VOOR DAN OOIT’”

  1. Flauwekul Kat, het artikel is een zakelijke weergave van een beslissing van het Hof in Amsterdam. Blijkbaar suggereer je dat je niet mag schrijven over iemand als je betrokken bent bij een proces tegen iemand. In dat geval zou jij dus niet over Westenberg mogen schrijven.

Geef een reactie