RECHERCHEURS HOEVEN DNA NIET AF TE STAAN

BREAKING: POLITIEMENSEN KUNNEN HUN DNA IN DE ZAK HOUDEN MET EEN BEROEP OP DE ‘INTEGRITEIT VAN HET MENSELIJKE LICHAAM’ * ALS RECHERCHEURS ZICH DAAROP KUNNEN BEROEPEN, KAN MICHA DAT OOK * HET GAAT HIER IMMERS OM EEN ‘UNIVERSEEL RECHT’ DAT GELDT VOOR ALLE MENSEN, OOK VOOR PEDOFIELEN EN MASSAMOORDENAARS

Geachte heer Kat,

Excuus voor de wat verlate reactie ivm de feestdagen. De stand van zaken is nog hetzelfde: vrijwilligheid, waarbij de minister en politieleiding inzetten op zoveel mogelijk deelname. Er wordt niet maandelijks gemeten wat de stand van zaken is. Mogelijk dat dit later dit jaar opnieuw afgewogen wordt.

Vriendelijke groet,
Tinet de Jonge | Woordvoerder Communicatieadviseur
Politie | Den Haag | Directie communicatie
Nieuwe Uitleg 1, 2514 BP Den Haag
Postbus 17107, 2502 CC Den Haag
Werkdagen: ma, di, wo

Commentaar: het is natuurlijk interessant meer te weten over dat ‘inzetten op zo veel mogelijk deelname’. Deze woorden zijn natuurlijk extreem alarmerend omdat ze de sfeer ademen van intimidatie, degradatie, vexatoire inzet en ander gesar. We zien dat ome Ard en ome Gerard het conflict met de ‘weiger-rechercheurs’ op de spits wensen te drijven, precies zoals we konden verwachten van satanisten. Echter, de kern blijft hier het woord vrijwilligheid. Het beroep op de integriteit van het menselijk lichaam wordt (for the time being) gehonoreerd. Hiermee heeft Micha zijn DNA-zaak tegen het OM reeds nu gewonnen.

Geef een reactie