ROB SCHOLTE STEVENT AF OP HISTORISCHE CONFRONTATIE MET CORRUPT EN PEDOFIEL GEMEENTEBESTUUR

KUNNEN EN ZULLEN DE RECHTERS DIE NU AAN ZET ZIJN ROB SCHOLTE BESCHERMEN TEGEN DE MALICIEUZE HETZE VAN DE GEMEENTE? * HOE STERK IS HET VERZET VAN DE BURGERS TEGEN DE TERREUR TEGEN SCHOLTE EN ZIJN GEZIN?

HEEL DEN HELDER WEET HET: BURGEMEESTER SCHUILING IS EEN PEDOFIEL * ‘KINDEREN WORDEN OP HET STADHUIS BESTELD ALS PIZZA’S VIA DE PIZZALIJN’ * COLLEGE-SCHUILING DOET ROB SCHOLTE EEN SATANISCH ‘AANBOD’ DAT HIER IS TE LEZEN * LEES HIER DE REACTIE VAN ROB SCHOLTE * ARTIKEL VAN VANDAAG IN HET NOORD HOLLANDS DAGBLAD * HET BESTUUR WIL HET PAND VAN ROB EN ZIJN GEZIN VIA EEN ‘GEHEIM BOD’ IN HANDEN SPELEN VAN DE CORRUPTE WETHOUDER KUIPERS DIE HIER WORDT ONTMASKERD

2 Replies to “ROB SCHOLTE STEVENT AF OP HISTORISCHE CONFRONTATIE MET CORRUPT EN PEDOFIEL GEMEENTEBESTUUR”

  1. Zolangzamerhand zijn we wel gewend dat Kat iedereen behalve zichzelf een pedo noemt, maar enig bewijs voor de beschuldigingen richting Schuiling vinden we weer natuurlijk niet bij fake news-blog Niburu.

    Nu moet je al van de pot gerukt zijn om wat dit blog doorgaans uit zijn dikke duim zuigt ook maar een beetje serieus te nemen, maar een foto waarin de burgemeester twee jongens omarmt is toch echt geen bewijs voor pedofelie, en dat verhaal over een vermeende aanhouding door de politie rammelt ook aan alle kanten: hoezo ‘aanhangig’ gemaakt bij de rijksrecherce? Zeker de wens van de gedachte van de anonieme brievenschrijver, ik schat een aanhanger van Scholte. Of is het Scholte zelf?

Geef een reactie