TELEGRAAF BEGINT KEULSE VERKRACHTINGEN WEG TE SPINNEN: FOCUS OP SLACHTOFFERS, NIET OP DADERS

POLITIE IN DUITSLAND HEEFT GEEN IDEE WIE DE VERKRACHTINGS-DADERS ZIJN MAAR EEN DING WETEN ZE AL WEL: ‘HET WAREN GEEN VLUCHTELINGEN’ * DAT IS NET ZO SNEL ALS MARCEL GELAUFF WIST DAT POETIN DE MH 17 HEEFT NEERGEHAALD

Is dit een gerichte aanval op vrouwen en hun vrijheid?

De schrik sloeg ons om ons hart toen we lazen dat er tijdens de jaarwisseling in het Duitse Keulen tientallen vrouwen zijn aangerand en beroofd. Was dit een gerichte aanval op vrouwen? En wat kunnen we er tegen doen? Tientallen vrouwen zijn tijdens de jaarwisseling in het Duitse Keulen aangerand en beroofd. Volgens de politie was er zelfs een vrouw verkracht. Volgens Telegraaf.nl stonden er zeker duizend mensen rond het centraal station van Keulen. Kleine groepen omsingelden vrouwen, om hen vervolgens te betasten. Vaak waren deze aanrandingen ook bedoeld om de vrouwen daarna te kunnen bestelen. Volgens getuigen zou het gaan om mannen met een Noord-Afrikaans uiterlijk.

5 Replies to “TELEGRAAF BEGINT KEULSE VERKRACHTINGEN WEG TE SPINNEN: FOCUS OP SLACHTOFFERS, NIET OP DADERS”

 1. KIJK eens Kat een artikel wat aan jouw is gericht!!!

  http://www.krapuul.nl/samenleving/2549321/verzet-van-de-pvv-misbruikt-verkrachting/

  NEDERLAND – Dit is precies waar wij eerder een bericht over schreven. Het misbruiken van mogelijke verkrachtingen door asielzoekers voor eigen gewin! Dit laat zien dat het mensen niet om de slachtoffers van verkrachting gaat , maar om de stok om mee te kunnen slaan! En dat maakt dat een slachtoffer 2 maal misbruikt wordt! GA JE SCHAMEN!!! Nog maar een keer dan Sunita Biharie: ” De selectieve verontwaardiging over seksueel misbruik vind ik een schande voor de slachtoffers! Men praat over de verkrachtingen door asielzoekers, maar negeren de verkrachtingen die ook op grote schaal voorkomen door Nederlanders. Het moet niet uit maken waar een dader vandaan komt, welke kleur of religie hij heeft! Elke verkrachting moet de aandacht krijgen en afgekeurd worden! Dat is het minste wat wij kunnen doen voor de slachtoffers! En nogmaals ik vind het walgelijk dat er nu een selectieve verontwaardiging en aandacht voor de slachtoffers aan het ontstaan is, omdat men de daders framet voor eigen gewin! Wie denkt er dan aan de slachtoffers?” – See more at: http://www.krapuul.nl/samenleving/2549321/verzet-van-de-pvv-misbruikt-verkrachting/#sthash.2kCHL9xK.dpuf

 2. “”De schrik sloeg ons om ons hart toen we lazen dat er tijdens de jaarwisseling in het Duitse Keulen tientallen vrouwen zijn aangerand en beroofd. Was dit een gerichte aanval op vrouwen? En wat kunnen we er tegen doen? “”

  Je bedoelt dat je weer de kans zag om je racune te luchten tegen de staat, in je priveoorlogje

 3. HET WAREN GEEN VLUCHTELINGEN’

  schijnbaar als het vluchtelingen zouden kunnen zijn zouden daar bijv. aanwijzingen kunnen zijn, en dus de politie bijv. heeft geinformeerd of er groepen uit de opvang locaties op tournee zijn gegaan.
  Het lijkt mij dat er bij opvanglocaties een in en uitgangs controle is, en men vanuit deze gegevens een conclusive kan trekken of er inderdaad mensen naar Koln zijn afgereisd.

  Geven de opvanglocaties aan, dat er geen personen de opvangslocatie zijn uit gegaan kan de politie dus de conclusie trekken dat er geen vluchtelingen in Koln of de andere steden aanwezig zijn geweest.

  Hoe simpel wil je het hebben meneer de flutonderzoeksjournalist Kat, en maar jammeren over Gerlauff en ondertussen er zelf ook geen reet van bakken, behalve een beetje op het onderbuikje mee deinen.

  En er dus andere groepen uit de samenleving zijn afgereisd naar de steden, wat overigens wel vreemd is dat er in het artikel wordt genoemd dat men er vanuit gaat dat men doelbewust naar deze steden is gereisd en met voorbedachte rade vrouwen lasting viel aka beroofde.
  Lijkt mij eerder dat er paar clowns dit inderdaad hebben gedaan, en dit vervolgens werd overgenomen door andere zoals dit vaker gaat met jongeren er er dus geen rem meer op zit en men niet voor elkaar onder wil doen …..

  Overigens KAT en zijn ex vrouwen ….

 4. Duitsland heeft bijna geen Noord-Afrikaanse migranten, voornamelijk Turkse en oost-blok migranten, dus dat verhaal rammelt aan alle kanten, het moeten vluchtelingen zijn geweest.

Geef een reactie