WANHOPIGE, KRANKZINNIGE EN LEVENSGEVAARLIJKE MSM GAAN ‘FOR THE KILL’

DE VOLKSKRANT: ‘OP INTERNET VORMT ZICH EEN RACISTISCHE MENIGTE’ * NRC HANDELSBLAD: ‘GEEN AANWIJZINGEN VOOR LINK MET VLUCHTELINGEN’ * DE MSM ZIJN NU VERWIKKELD IN EEN STRIJD OM HUN EIGEN LEVEN OF DOOD * POLITIE GREEP BEWUST NIET IN BIJ DUITSE VERKRACHTINGEN [EERSTE VIDEO]

[wp_ad_camp_1]

De Volkskrant: Op Duitse sociale media wordt volop gespeculeerd over de daders. Door hun Arabische en Noord-Afrikaanse uiterlijk leggen velen de link met het grote aantal vluchtelingen dat in Duitsland is. ‘Op internet vormt zich een racistische menigte’, stelt NDR-journalist Andreas Hilmer vast. Minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Mazière waarschuwt om niet te generaliseren en niet alle migranten de schuld in de schoenen te schuiven. Ook de antropoloog Hansjörg Dilger, die is verbonden aan de Vrije Universiteit van Berlijn, stelt dat er geen overhaast verband moet worden getrokken met de afkomst van de daders. ‘Een religie of cultuur is op zich nooit vrouwonvriendelijk. Dat heeft altijd meerdere kanten’, benadrukt hij.

4 Replies to “WANHOPIGE, KRANKZINNIGE EN LEVENSGEVAARLIJKE MSM GAAN ‘FOR THE KILL’”

 1. Lijkt me dus dat dit regelmatig voorkomt bijv 1 op de 400 zoveel inwoners en als dat vervolgens met een bepaalde regelmaat voorkomt kan men spreken van regulier.

  En dan verwacht ik eerder een getal, dan dat andere gejengel …… en ik keur het nergens goed …….

 2. Het is roerend om te zien hoe de doorgaand hondsbrutale, ijskoude BRD GmbH medeplichtigen aan bijv. de gruwelmoord op Dresden, o.a. door net als PB BV de walgelijke bedenkers en daders hiervan ermee te laten wegkomen (zelfs als Jood en overlevende van Auschwitz zou je volgens hen n.a.w. een Nazi zijn als je daar toch vraagtekens bij wenst te plaatsen), nu zo onkenmerkend super voorzichtig en menselijk de n.m.m. nogal energetisch overkomende (vnl. mannelijke) vluchtelingen in de watten willen leggen.

  In essentie dezelfde (naargeestige) ‘mindset’ als deze weerzinwekkende verkrachters?

 3. hoeveel mensen kunnen dagelijks hun handjes niet thuishouden?? Dus gewoon reguliers daags ongeacht hun afkomst???

  Dat kan zijn in de trein, op het werk enz enz enz ???

  Lijkt mij toch een redelijke vraag!

  1. Beste wcs,
   U hebt gelijk, in al uw wijsheid, ja in de trein, en op het werk, dat ik daar niet aan gedacht heb. In Keulen, Hamburg en Stuttgart, het zijn gewoon alledaagse dingen, of toch niet?
   Maar u weet toch ook wel dat er in bepaalde culturen geheel eigenzinnig met de sexualiteit wordt omgesprongen. Hier geldt het recht van de sterkste net als in de natuur.

   Nou ja dan hadden die vrouwen daar maar niet moeten rond lopen, eigen schuld.
   En of je nu een keer in de billen wordt geknepen , kan ook in de trein of op het werk.
   Dus het gebeurt alle dagen en overal dat grote groepen mannen een paar dames afzonderen en om die dan even door te kneden.
   Nogmaals wat deden die dames daar zo laat op straat, hadden maar een burka moeten dragen, eigen schuld dikke bult.

   Apropo, leek het oudejaars nacht in Keulen, Hamburg of Stuttgart niet een beetje op India of Pakistan, daar worden ook vrouwen, zelfs kinderen van de straat geplukt en misbruikt, mannen gaan als ze niet gelyncht zijn vaak vrijuit, zij kunnen het toch ook niet helpen dat +/- de helft van de mensheid wordt geboren met een vagina. Nee je kunt er niks aan doen, gebeurt overal. aan doen gebeurt

Geef een reactie