THERE WE GO: NIEUWE ADVOCAAT MOET TENNISCOACH ‘JAN VLUG-STYLE’ NAAR HET SCHAVOT BEGELEIDEN

VORIGE ADVOCAAT IN ZAAK-KOEN EVERINK NAM ZIJN WERK TE SERIEUS EN WIERP EEN BELETSEL OP OM MARK DE J. ‘JASPER S.-STYLE’ TE KUNNEN NAILEN VOOR DE MOORD

[wp_ad_camp_1]

En daar is ie dan: de zoveelste en wat ons betreft beslissende red flag in het showproces tegen ‘de tenniscoach’. Vlak voordat de zaak naar een climax gaat wordt de advocaat vervangen. No further questions. Eerder legde zijn voorganger Pieter Hoogendam de verdediging neer na afwijzing van een verzoek tot aanvullend DNA-onderzoek. Hij vond dat hij zijn werk niet meer goed kon uitvoeren meldt De Telegraaf. Tsja, de waarheid he, die vervelende feiten… onafhankelijk onderzoek, aanvullend onderzoek…. daar houden ze bij Justitie niet van! De advocate van mensen-sloper Badr Hari werd niet vervangen, de peperdure Benedicte Ficq. Ook niet nodig, want zij werd betaald door de Staat. Hoe is het mogelijk dat Badr een van de ‘beste’ advocaten van Nederland krijgt maar dat niemand Micha wil bijstaan? Dat is niet zo moeilijk: Hari werd vanaf de eerste dag na de extreem zware mishandeling van Everink beschermd door het systeem en na de moord op hem schreeuwde zijn advocate terwijl het lijk van de miljoenair nog warm was: ‘Badr heeft hier niets mee te maken!’. Lees hier onze files over de moord op Everink. Onze hypothese is dat Everink na zijn mishandeling door Badr op onderzoek uitging en ontdekte dat Badr de moordenaar is van Els Borst, die weer werd vermoord omdat ze zich met de zaak-Demmink begon te bemoeien. Toen de pp-elite begon te beseffen waar Everink mee bezig was, rukten de Demmink-squads ook voor hem uit. Onder leiding van…. nu wordt ie leuk (nog steeds hypothese)… dezelfde Badr Hari. De verminkingen van Borst en Everink leken net zoveel op elkaar als de handtekeningen van Rembrandt onder de Nachtwacht en de Anatomische Les van dr. Tulp, zullen we maar zeggen… De nieuwe advocaat van ‘de tenniscoach’ heet Bob Kaarls. Een klein zinnetje uit zijn webpagina is dodelijk: Bob Kaarls is lid van de Adviescommissie Strafrecht van de Haagse Orde van Advocaten. Vertaald voor de ‘gewone burger’: Kaarls ligt aan de ketting van de macht. Ons oprechte medeleven gaat thans uit naar ‘de tenniscoach’ en zijn naasten.

4 Replies to “THERE WE GO: NIEUWE ADVOCAAT MOET TENNISCOACH ‘JAN VLUG-STYLE’ NAAR HET SCHAVOT BEGELEIDEN”

 1. “De verminkingen van Borst en Everink leken net zoveel op elkaar als de handtekeningen van Rembrandt onder de Nachtwacht en de Anatomische Les van dr. Tulp, zullen we maar zeggen…”

  Zo ga ik nu dan ook stellen dat de mentale verminking die je mevr. de Weerdt op je videokanaal (allicht vanwege haar periodieke ongemakken?) er maar publiekelijk hebt ingewreven, in het verleden & als waren jullie volledig dezelfde skunks, jouw eveneens op eenzelfde wijze ten deel is gevallen? Ik heb ook niets met die Myra daar niet van, maar buiten de leeftijd van een vrouw willen uitzuigen kan je over haar lichaamsgeur al evenmin zoals jij daar toch doet in het openbaar tekeer gaan Kat? Hoe rancuneus terecht je momenteel ook op je strepen denkt te kunnen gaan stampvoeten hahaha..;

  “Ga je nu ontkennen dat de zaken Baybasin en Demmink totaal met elkaar zijn verweven en dat het in het ultieme belang van Demmink is Baybasin neer te zetten als een super-crimineel???? Waarschijnlijk wel, want voor jou is er inmiddels maar een belang: het aanvallen van Micha samen met Hofstede en Donk zoals ook nu weer blijkt. En dat alleen vanwege dat ik niet nog eens met je wilde neuken omdat je de laatste paar keer nadat je me als een eeuwige schachtmaatje in the pocket dacht te hebben ‘ineens’ ontiegeLIJK uit je onderlippen begon te meuren Myra! Het is dat ZIJ er niet meer voor me was!” LEES VERDER

 2. Toch knap hoe Micha in een paar alinea’s plotterlogica Badr Hari, Koen Everink, Els Borst en Joris Demmink aan elkaar kan knopen.
  We missen Marianne Vaatstra, Prins Claus, Romy en en Savannah nog maar ik vertrouw er op dat Micha die linken ook nog zal weten te leggen.

 3. Beetje de desinfo hypothese Kat. Eerste gedeelte is plausibel, Everink wist iets van moordenaar van Els Borst, dat Badr dat gedaan zou hebben is de fictie gedeelte, niet echt plausibel. Wel dat ze hem gebruikt hebben om Everink uit de weg te helpen, wel weer plausibel en mogelijk. Maar hoe komt die coach dan aan horloge die Everink om had (lag bij zijn vader) en klopt zijn verhaal voor geen meter, bloedsporen in zijn auto.

  Oftewel de tweede hypothese en meer waarschijnlijke: justitie death squads hebben de coach gebruikt om Everink uit de weg te werken voor hogere graad dan wel geld. Dat past meer bij dit Zionistische maffia land.

Geef een reactie