TMG GESLOOPT DOOR HOEREN IN RAAD VAN COMMISSARISSEN

WE SCHREVEN HET REEDS IN MEI 2014: TMG BENOEMT COMMISSARISSEN OP GROND VAN HUN NEUKBAARHEID * TMG BETAALT NU DE HOOGSTE PRIJS VOOR WANBELEID * ALLEN & OVERY EN HILL & KNOWLTON NEMEN TMG OVER TEN EIGEN BATE * VAN DER SNOEK LACHWEKKENDE LOOSER

Hill & Knowlton, KPMG, Deloitte, Houthoff Buruma en nu als klap op de vuurpijl Allen & Overy. Het zijn deze criminelen die bedrijven als vampiers leegzuigen en slechts een belang kennen: het eigenbelang. Nu hebben de ‘adviseurs’ het lillende lijk van TMG tussen de kaken en laten niet los tot de laatste eurocenten in hun corrupte zakken zullen zijn verdwenen. Maar het gaat verder dan dat. Zoals altijd. Want Allen & Overy heeft een strategie ontwikkeld waarbij het eigen mensen als ‘Trojaanse paarden’ in de bedrijven laat infiltreren om de cashflow richting kantoor te ‘optimaliseren’. Het deed dit bij DE Masteroplichters 1753 met Jan Louis Burggraaf en bij NRC Media met Annelies van der Pauw en Hendrik Jan Biemond. Nu doet het dit bij TMG met Simone Brummelhuis die werkte bij het ‘oude’ Allen & Overy waar ze furore maakte als de kantoorhoer. Simone wordt volledig aangestuurd vanuit de Apollolaan wat ertoe leidde dat haar bedpartners nu officieel binnen zijn op de Basisweg, uiteraard tegen een fee van meer dan 1000 Euro per seconde. Simone kan vette kickbacks tegemoet zien, want zo werken deze niets en niemand ontziende ‘juridische meesterbreinen’. Deze Trojan Horse-strategie is bedacht door de godfather van het kantoor Steven Schuit, als commissaris het brein achter de Numico-zwendel waarbij hij zijn vriend Jan Bennink 100 miljoen in de zak speelde (de helft voor Allen & Overy). Ja, deze mensen houden niet van klein bier! Jan Bennink werd overigens door datzelfde Allen & Overy op de troon gehesen bij DE Masteroplichters 1753 -dat laatste is door Schuit bedacht als grap: het geeft het uurtarief aan waartegen bij DE werd ‘geadviseerd’. Amice Jan kon dankzij Allen & Overy bij DE Masteroplichters 1753 Euro Per Uur nog een een kleine 8 miljoen in de zakken steken waarvan meer dan de helft voor Allen & Overy -een zwendel die ‘publicitair werd begeleid’ door, jawel, Tanno Massar van Hill & Knowlton, de huidige ‘woordvoerder’ van TMG. De rising star van het kantoor, Tim Stevens, zat aan de knoppen bij Spyker Cars. En nu dus tante Simone -met ome Tanno- bij TMG. Je zou er bijna een film over maken. En dan nog wat. Martijn Koolhoven heeft Micha ooit verteld dat De Telegraaf beschikt over chantage-info inzake vele (Amsterdamse) rechters. Die info wordt ingezet als De Telegraaf betrokken raakt in procedures. Maar binnenkort staat De Telegraaf wellicht in de rechtszaal tegenover zichzelf als directie en redactie elkaar de strot gaan afbijten over het ‘splitsingsverhaal’. Dat wordt lachen. Je zou zeggen dat de redactie de beste chantage-kaarten in handen heeft. Maar: de directe wordt bijgestaan door Allen & Overy, het kantoor van de koning.

4 Replies to “TMG GESLOOPT DOOR HOEREN IN RAAD VAN COMMISSARISSEN”

 1. Na de Franse Revolutie, waarbij het bestaan van- en daarmee dus van het “buitenaardse” handelen en nalaten van psychopaten met hun ‘alien mindset’ geheel over het hoofd is gezien, is het beroep van advocaat een tijdje compleet (!) verboden geweest.
  Dat is het ene uiterste. Vervolgens is men (zoals wel vaker) naar het andere uiterste geknald, waar we nu nog steeds mee te maken hebben en waarin psychopaten (steeds “toevallig” op de sleutelposities van macht en controle gemanoevreerd) zich als een vis in het water voelen:
  ======================
  Het is onder Keizer Napoléon I dat de Ordes van advocaten opnieuw worden ingevoerd door het Keizerlijk Decreet van 14 december 1810, waarbij de Ordes van advocaten benoemd worden door het openbaar ministerie.. en enkel ‘politiek correcte’ advocaten op de lijsten van de balies worden toegelaten door deze Ordes. Dit decreet voorzag daarnaast in een verbod op vereniging van advocaten naast de Orde, behoudens bijeenkomsten op bevel van de Stafhouder of het parket-generaal.
  ======================

  Men moet (m.n. gezien “de Oranjevorst”) reeds affiniteit met perversie hebben, niet altijd zelf een psychopaat (hoewel psychopaten steeds ongezonde belangstelling tonen voor de rechtenstudie) maar evt. door manipulatie vanaf de wieg, zoals het accepteren van het, kenmerkend zoals psychopaten biologerend plegen te doen: diep op je “diepste wezen” inspelend, in de instincten (!) geplante idee, dat tegen de geweldige superieure macht van de psychopaat toch nooit iets te beginnen valt. Vechten tegen de bierkaai: niet aan beginnen.

  Uiteraard moeten we gewoon gaan testen en de ca. 2% ECHTE ‘pure evil’ onmensen -een dramatisch uitpakkende bijkomstigheid van de aberratie- o.a. zonder ENIG (anders dan overtuigend geacteerd: omdat psychopaten weten dat ze anders door de Vereniging van Huisvrouwen tot op het bot open en dood worden gekrabd) moreel kompas, uitnemen.

 2. Je ziet overigens ook de verwevenheid tussen de overheid/defensie en TMG/Geenstijl door figuren zoals Jack de Vries die Geenstijl dan subsidieerde met lucratieve reclames. Jack de Vries behoort weer tot de Zwagerman/TMG kennissengroep. Maar ook Zionist ome Ron natuurlijk niet te vergeten, Ronald Plasterk, die zo’n hufterige zender als Powned (ongekend in Europa) natuurlijk gewillig miljoenen gaf. TMG en de machthebbers zijn helemaal met elkaar verweven.

 3. Dat is ook de reden dat zo’n Marianne Zwagerman directeur was bij TMG. Puur omdat ze grote tieten heeft. Nadat ze uitgerangeerd was hebben ze haar gedumpt uiteraard met wat lucratieve projecten en een zak geld. En de samenleving heeft het hufterige omroep Powned en Zionistische haatblog Geenstijl opgeleverd (zij doet net of zij de oprichtster daarvan was maar dat is natuurlijk onzin, niks in te brengen). Prachtig toch, geen enkel ander Europees land kent zulke hufterige geluiden als Powned en Geenstijl, alleen in het über zionistisch Nederland.

 4. In het licht van deze wantoestanden is het vermeldenswaard dat ooit in een ver, ver verleden is besloten dat advocaten geen zitting mogen nemen in Raden van Commissarissen (commissie-Tabaksblat). Echter, deze regelgeving is in no-time door de lobby van de zwarte mafia van tafel gespeeld met de verbijsterend destructieve gevolgen waar we nu mee te maken hebben.

  Overigens zit ook zwarte mafia-topman en ’topadvocaat’ Tom de Waard aan de knoppen bij TMG:
  https://fd.nl/ondernemen/1101461/administratiekantoor-zet-druk-op-directie-telegraaf
  Reken er maar op dat ook hij zich ten volle inzet voor de ‘goede zaak’: zoveel mogelijk geld naar de advocatenkantoren.

Geef een reactie