TOTAL COLLAPSE TWAN ‘1 MILJOEN’ HUYS; MICHA’S VOORSPELLING KOMT 100% UIT!

BESTE TWAN! KUN JE VOORDAT JE JANKEND VAN DE BUIS VERDWIJNT NIET EEN UITZENDINKJE WIJDEN AAN COMPLOTDENKERS MET MIJ AAN TAFEL, CHRIS KLOMP, JELLE VAN BUUREN EN HARAMBAM? WEDDEN DAT WE DAN DE MILJOEN GAAN HALEN?

TWAN ‘1 MILJOEN’ HUYS ZAKT DEZE WEEK ONDER DE 400.000 KIJKERS PRECIES ZOALS MICHA GISTEREN VOORSPELDE * ONGEKEND DRAMA VOOR DE CORRUPTE EN COLLABORERENDE PEDO-MEDIA DIE LINKSOM EN RECHTSOM WORDEN WEGGEHOOND, AFGEZEKEN EN VERTRAPT * DAT KRIJG JE ER VAN ALS JE CRIMINELEN EN PEDOFIELEN STEUNT EN JE EIGEN ZAKKEN VULT DOOR HET NEDERLANDSE VOLK VOOR TE LIEGEN EN TE BEDRIEGEN * NIEUWE VOORSPELLING: VOOR SINTERKLAAS IS TWAM VAN DE BUIS

Het gaat niet goed met de kijkcijfers van RTL Late Night met Twan Huys. Naar de eerste aflevering van week 2 keken 396.000 mensen. Het laagste aantal tot nu toe. Daarmee eindigde Twan op de laatste plek in de Kijkcijfers top 25. In deze aflevering van RTL Late night ging het (net als in iedere andere talkshow) weer over Lili en Howick, de kinderen uit Armenië die toch mogen blijven. Andere gasten waren Jack van Gelder en Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid Dick Schoof.

2 Replies to “TOTAL COLLAPSE TWAN ‘1 MILJOEN’ HUYS; MICHA’S VOORSPELLING KOMT 100% UIT!”

  1. Gisteren voor het eerst in lange tijd nog eens over de PB BV zenders gezapt, maar dat is waarlijk niet
    langer dan 5 minuten vol te houden voor een normaal en wakker mens.
    Al die reptiel-achtige rotkoppen en boosaardige goegemeente sturing/manipulatie, propaganda en diepere psy-op krankzinnigheid…….brrrrr.

  2. Howick kan later in Prins Bernhard BV wel rechter worden en dan, uit dankbaarheid dat hij mocht blijven van de bedreigde staatssecretaris, de nepstaat helpen om normale Nederlanders te vertrappen als een kakkerlak, door het uitspreken van zgn. “bewuste juridische dwalingen”…..

    Daar denken al die zgn. “gutmenschen” niet aan, totdat ze ZELF knalhard tegen zoiets aanlopen…..

Geef een reactie