VAATSTRA-BEDROG: VADER JASPER OP DAG ARRESTATIE TELEFONISCH BEWERKT

OPNIEUW EEN BEWIJS VOOR DE SET UP ROND JASPER S. EN DE BETROKKENHEID VAN DE ‘ELITE’ BIJ DE MOORD OP MARIANNE VAATSTRA * VADER STERINGA OP DAG ARRESTATIE VAN ZIJN ZOON GEBELD DOOR EX-RECHTER: ‘GELOOF DIE COMPLOTDENKERS NIET’ * JASPER KRIJGT IN GEVANGENIS EEN VOORKEURSBEHANDELING, IS NU KOSTER

De ‘supergetuige’ heeft gewoon volledig gelijk wat betreft haar verklaringen over de moord op Marianne Vaatstra. Opnieuw komt er een stroom van onvoorstelbare onthullingen los over de moordzaak die decennia lang niet kon worden opgelost vanwege de betrokkenheid van de ‘elite’. Vlak voor de troonsbestijging van koning Willem werd opeens Jasper S. op basis van een ‘100% match’ die nooit is gecontroleerd en/of geobjectiveerd als ‘dader’ in de nek gegrepen. Thans komt aan het licht dat de vader van Jasper op de dag van zijn arrestatie een mysterieus maar alarmerend telefoontje kreeg van iemand met de naam ‘Gonsalves’ (of ‘Gonsales’) die zich voordeed als ‘ex-rechter’. De boodschap was: hecht geen geloof aan wat die complotdenkers allemaal beweren. Alleen al dit telefoontje bewijst de onschuld van zijn zoon. Die wordt tevens onderstreept door berichten over een bizarre voorkeursbehandeling voor Jasper in de gevangenis, Jasper die door zijn advocaat Jan Vlug reeds werd omschreven als een ‘aardige en goede vent’ en ook volledig ’toerekeningsvatbaar’ werd bevonden -zulks ondanks het feit dat hij Marianne’s strot zou hebben doorgesneden (waar vervolgens weer geen bloed uitkwam) na haar van voren en van achteren te hebben verkracht. Jasper is inmiddels opgeklommen tot koster en leidt op zondagen kerkdiensten. Dit doet een beetje denken aan Ernest L. van de Deventer Moordzaak die rechten studeerde in de gevangenis en Volkert van der G. inmiddels weer vrij rondloopt. Allemaal ‘criminelen’ die zijn ‘gezondebokt’ voor de satanische wandaden van de ‘elite’ en als goedmakertje allerlei voordelen genieten. Thans probeert diezelfde elite Bart van Urk te laten opdraaien voor de moord op Els Borst. Els Borst die volgens een tipgever aan deze site een dossier over Joris Demmink in haar huis had liggen en wiens moord ook volgens Thomas Ross -opnieuw op basis van een tip die ook hij kreeg van een klokkenluider- direct in verband staat met Joris Demmink. Net als de moord op Marianne. To be continued.

3 Replies to “VAATSTRA-BEDROG: VADER JASPER OP DAG ARRESTATIE TELEFONISCH BEWERKT”

 1. “Godzelves” kan het niet geweest zijn, want de plannen van dat giftige kreng vergingen voorgoed in 2002.

  Ja, psychopaten zijn compleet (100% narcist) ‘dikke ik’ (niemand heeft een dikkere IK dan een psychopaat) wanbestuurders in maatpak die steevast een rokende puinhoop achterlaten. Om dit zo lang mogelijk te verbloemen hebben ze wingewesten nodig die per saldo empathie- en genadeloos worden uitgeperst. Daar komt zo’n Gonsalves (of Daendels of Colijn) steeds handig bij te pas.

  Maar dit soort telefoontjes is dus wel omineus. Er zit een bepaald oranje luchtje aan…..

 2. Afgelopen maanden heb ik alle programma’s van Mae Brussel zitten luisteren, vanuit de vruchten van haar onderzoek zou ik hier vermoeden, dat deze valse getuigenissen worden veroorzaakt door vergaande psychiatrische manipulatie met behulp van gericht onderzoek hier naar door elementen in de CIA, DIA, NSA en aanverwante Project Paperclip en Vatican Ratline wetenschappers/Nazi’s.

  Simpel gezegd, een valse getuigenis voor een moord kan opgewekt worden met omkoperij, chantage, maar soms ook met technologie. In het geval de vader van Marianne Vaatstra, lijkt me omkoperij evident, maar met Jasper S kan ik niet gemakkelijk verklaren waarom hij een valse verklaring af legt. Maar het is bekend, dat veel advocaten adviseren aan onschuldige cliënten alsnog te bekennen voor een lagere strafmaat.

  Maar de werkelijke schuldigen zijn niet zo moeilijk te vinden, als men de interviews heeft gevolgd die Wim Dankbaar deed rond Marianne Vaatstra, want de politie wordt daar regelmatig betrapt op geven van een dekmantel voor de werkelijke moordenaar. Daarnaast zag ik onlangs op deze website een filmpje van een naar de VS geëmigreerde NFI medewerker, die vertelde dat het rugzakje waarmee Marianne gewurgd was teruggeven was aan de ouders door de politie, hoewel het bewijsmateriaal was. Dat is absurd, want zelfs als het geen bewijsmateriaal was geweest, wat moeten die ouders met een rugzakje van hun dode dochter? Neen, alles wijst er op dat Marianne is vermoord door politie agenten. Een simpele lustmoord door politie agenten, in mijn optiek is deze zaak erg eenvoudig.

 3. Ingekomen bericht:

  Wat me nooit heeft losgelaten is het feit dat Jasper bekende dat hij het meisje had gezien bij haar twee vrienden (met fietsen) Het ging om Spencer en nog een vriend.Dat deze twee supergetuigen niet aanwezig waren tijdens de rechtszaak (ondergedoken zelfs) terwijl toch menigeen wist dat het niet waar kon zijn,omdat beide jongens dronken waren en de banden van de fietsen waren leeggelopen ,zodat de moeder van Spencer het stel moest ophalen uit het dorp.Dat klopt toch van geen kant? En met DNA kun je alle kanten op.Denk maar aan Schiedamse moordzaak.Deventer moordzaak etc.

Geef een reactie