VATICAAN OMARMT NU HOMO- EN PEDO-HUWELIJK

LAATSTE NIEUWS: AARTSBISSCHOP VAN DUBLIN OPENT NU OOK ‘OFFICIEEL’ DE DEUREN NAAR HET HOMO- EN PEDO-HUWELIJK

HET MEEST SATANISCHE VERRAAD UIT DE GESCHIEDENIS VAN DE KATHOLIEKE KERK: BIJBEL OP DE SCHROOTHOOP OP BEVEL VAN DE PEDO-NETWERKEN * ZONDAG IN IERLAND: GEEN WOORD VANAF DE KANSELS OVER HET EINDE VAN HET DOOR GOD GEGEVEN HUWELIJK TUSSEN MAN EN VROUW * HOMO- EN PEDO-PROPAGANDA GAAT NU OVER ALLE DENKBARE GRENZEN HEEN

Nu het verkrachten en misbruiken van kleine kinderen in kerken en weeshuizen niet meer mogelijk is, heeft Het Vaticaan de ultieme satanische troefkaart uitgespeeld waarbij het het meest heilige fundament van het Katholieke geloof, de band tussen man en vrouw, heeft verraden: de Paus omarmt nu het homohuwelijk -wat natuurlijk helemaal geen ‘huwelijk’ is maar een dekmantel voor pedofilie. Na maanden pro forma en zonder enige overtuiging in Ierland verzet te hebben aangetekend tegen het homohuwelijk legt Het Vaticaan zich nu neer bij de ‘onvermijdelijke realiteit’ precies zoals het tussen 1939 en 1945 deed ten opzichte van Nazi-Duitsland, zij het met dit verschil, dat het ‘Ierse verraad’ veel verder gaat omdat het door God gegeven huwelijk tussen man en vrouw van de ene op de andere dag op de canonieke schroothoop is geworpen. Vandaag heeft geen pastoor in Ierland ook maar een woord gewijd aan het einde van het huwelijk. De Katholieke Kerk laat hiermee eens te meer zien wat het in werkelijkheid is: een satanisch vehikel in handen van de NWO dat tot taak heeft de gelovigen te brainwashen en ‘Holocaust-klaar’ te maken. Precies dus het tegenovergestelde van wat de mensen denken dat de kerk is. Maar dat geldt voor de hele satanische NWO, zo hebben we op deze site al zo vaak uitgelegd. Het hele proces van ‘schuldbekentenis’ en alle ‘onderzoekscommissies’ over het kerkelijk misbruik waren (en zijn) 100% en van A tot Z fake en vals en uitsluitend gericht op het mogelijk maken van het doorgaan van het misbruik -zoals in Nederland alleen al bleek uit de positie van de corrupte en criminele ex-kinderrechter Pieter Kalbfleisch in deze commissies.Gloria in excelsis pedo!

7 Replies to “VATICAAN OMARMT NU HOMO- EN PEDO-HUWELIJK”

 1. Als mensen namelijk overtuigd zijn dat er een God is die over hun daden gaat oordelen zijn ze veel moeilijker te manipuleren. Daarom is het een NWO agendapunt om religies te perverteren.

  1. Als mensen namelijk overtuigd zijn dat er een God is die over hun daden gaat oordelen zijn ze veel moeilijker te manipuleren.

   Het is precies het tegenovergestelde: “Als mensen namelijk overtuigd zijn dat er een God is die over hun daden gaat oordelen zijn ze veel MAKKELIJKER te manipuleren.”

   Dat wordt bewezen door 5000 jaar religieuze geschiedenis.

   1. Je haalt dom houden en daadwerkelijk moraal dat door religie voortgebracht wordt door elkaar. Moreel dat religies leren is dat je goed moet leven anders moet je daarvoor boete en de pervetering van religies van de laatste 50 jaar is perversie en dom houden. Dat is heel wat anders.

   2. Juist mensen wijs maken dat goed en slecht niet bestaat is een duivelse indoctrinatie. Religies leren wat goed en kwaad is, niet de duivelse pervertering van de laatste 50 jaar. Dat is wat anders.

 2. Ik begrijp heel goed waar Micha Kat het over heeft: de misbruikschandalen van priesters die jonge jongentjes misbruiken faan maar door, zoveel misbruikzaken dat er alleen gesproken kan worden van structureel misbruik van jongens door priesters. En homoseks prevaleert bij priesters. Je moet zowat homo of pedo zijn om priester te worden.

  Het is ook absoluut onderdeel van de NWO agenda om religies als christendom compleet te perverteren zodat het moraal aangetast wordt zodat mensen makkelijk gemanipuleerd worden en zij hun NWO agenda makkelijker kunnen uitrollen.

  Jan lijkt me inderdaad een troll (drol) uit de barracuda stal.

  Het is toch zo duidelijk als wat.

 3. Beste Micha,

  In dit artikel worden beweringen gedaan die feitelijk onjuist zijn en ook niet door de door jou genoemde bronnen worden ondersteund.
  De Katholieke Kerk is onverminderd tegenstander van het homo-huwelijk. Dit standpunt is door het Referendum in Ierland niet veranderd.
  Je beweert ook dat met dit Referendum ook het ‘pedo-huwelijk’ is goedgekeurd en door de katholieke kerk wordt omarmd. Dit is feitelijke onzin maar mogelijk bedoel je het retorisch.

  Je artikelen lijken meer interpretaties van de werkelijkheid dan de realiteit te bevatten. Dat ziet er journalistiek niet zo sterk uit.

  Ik las dat je veel processen van smaad aan je broek hebt en dit land om die reden niet meer durft te bezoeken. Ik kan me inmiddels veel bij voorstellen.

Geef een reactie