5 Replies to “VIDEO-BOODSCHAP VAN MICHA AAN CHRIS KLOMP VAN HET AD EN HET ANP”

 1. in zake dat jij de feiten geeft van bezoekers …………

  Chris Klomp heft verschillende zakken geraadpleegt waaronder een bepaald tooltje die jouw site op een of ander manier checkt, dit tooltje geeft een totale andere waarneming aan dan wat de website houder verkondigd.

  En Kat we weten allemaal dat er tooltjes zijn om je cijfertjes op te krikken, en om vervolgens dan te gaan poochen met hoge bezoekers aantallen.

  Iets wat goed in je straatje valt qua reguliere overdrijvingen, in de trend van kinderen aan stukken snijden en dergelijke.

  Als je het overigens nog niet in de gaten hebt, Chris Klomp neem je al een tijdje zwaar in de zeik. Aangezien je zo gevat reageerd op zijn mail …….. ach ja je hebt ook niet zoveel te doen om je gram te halen dus ga je maar weer op Chris Klmp vitten …..en dat allemaal voor de schammele bijdrage van 40 euro.

  Overigens uit je reactie naar Klomp bewijs je tevens dat je geen partij bent voor hem, en dat je goedkoop jengelen geen uitkomst bied om je hoofd boven water houden in de strijd met Klomp.

  Overigens denk ik eerder dat je het verhaal van je stichting eens recht op de rails moet zetten voor dat het helemaal agelopen is met de bijdrage s, aangezien mensen niet gek zijn.

  1. Ja, het is volstrekt duidelijk dat Micha een tooltje gebruikte om de bezoekersaantallen op te krikken. Hij is van de eerste leugen niet gebarsten dus deze kon er ook nog wel bij.

   Triest is het natuurlijk ook: net doen of je nog wat voorstelt.

 2. Chris,

  Zoals jij ook wel weet wordt het zieke blogje van Micha niet bezocht door het aantal dat hij leugenachtig vermeldt. Dat moet volledig verzonnen zijn. Er reageren hier weinig frequent niet meer dan vier altijd dezelfde mensen.
  Micha is aan het eind van zijn Latijn en zijn portemonnee, en waarschijnlijk ook zijn vrijheid. Het is slechts aan de matige interesse van Justitie voor deze loser te danken dat hij nog steeds overleeft in de daklozenopvang in Ierland. Een gedwongen opname zou hem het meest te stade komen maar probeer dat deze zorgmijder maar eens aan het verstand te peuteren.

  Besteed geen aandacht aan deze man, het geeft hem ten onrechte het gevoel dat hij nog enige relevantie bezit.

 3. Wat ook nog speelde is dat ik het hele ‘prijswinnende’ artikel van Klomp op de site heb geplaatst zodat mensen het gratis konden lezen buiten Blendle om. Desalniettemin staat het artikel in de top-5. Klomp sommeerde mij nog het artikel van de site te halen onder dreiging van een rechtzaak. Niets meer van gehoord natuurlijk. Over psychopaten en aggresieve frustraten gesproken! Chris reageerde overigens wel weer heel leuk op mijn video-boodschap en stuurde deze email:

  Nogmaals dank
  Chris Klomp Today at 12:03 PM
  To: Micha kat

  Beste Micha,

  Je videoboodschap gezien! Dank opnieuw voor de aandacht! Top!

  Ik moet je wel wijzen op een paar feitelijke onjuistheden. Het artikel staat niet in de reguliere media omdat het ’te slecht zou zijn’, zie ook mijn eerdere complotverhaal in het AD, het artikel staat op Blendle omdat het daar meer geld kan ontvangen.

  Tweede onjuistheid is dat Reporters Online zwendel zou zijn. Het tegendeel is waar. Bij Reporters Online kopen mensen verhalen omdat ze het geld er voor over hebben. Mensen kunnen zelfs hun geld terugvragen als ze menen dat het verhaal niet goed is! Hoe sympathiek is dat? Aangezien dit verhaal bij de top 5 van de best verkochte artikelen staat, kun je zelf wel invullen hoe men denkt over de kwaliteit.

  Reporters Online werk buitengewoon goed. Ik kan je vertellen dat ik er per jaar een meer dan redelijke bijverdienste aan heb. Omgerekend zou een normale politieagent er vier volle maanden voor moeten werken. Niet slecht voor het schrijven van ongeveer drie verhalen per kwartaal!

  Ik snap best dat je moeite hebt om zelf geld te krijgen van je lezers, gezien je herhaalde oproepen. Verbaas mij er wel over dat je met 2 miljoen lezers (volgens je teller) blijkbaar niet in staat bent om geld te genereren. Misschien moet je het via Twitter proberen? Zie mijn award winning @realtwitcourt waar nu al twee jaar lang 400 mensen maandelijks 3,90 euro neertellen voor gedegen kwaliteitsjournalistiek. Is dat een idee voor je? Wellicht zijn complotdenkers wel genegen om iets te betalen voor een stroom aan tweets over Demmink, aardbevingen, ‘pedofielen’ op strategische posities in de maatschappij en de seksuele geaardheid van politici.

  Het feit dat ik een tegenprestatie vraag voor de verkoopcijfers lijkt mij niet zo raar. Je stelt geld in te zamelen voor de ‘Stichting Klokkenluiders’. Dat is onzin, want je stichting heet anders, zo is mij inmiddels gebleken uit het Handelsregister.

  Kortom: ik snap je groeiende frustratie en jaloezie best, maar het gaat niet aan om leugens te verspreiden over een buitengewoon succesvolle manier om online geld te verdienen.

  Met vriendelijke groet,

  Chris Klomp
  Journalist
  Twitter: @chrisklomp /@realtwitcourt ($)

Geef een reactie