WAAROM SLOOT FRED ZIJN ‘TEEVEN-DEAL’? VRAAG HET HEM ZELF OP 21 DECEMBER

WAT DE COMMISSIE-OOSTING NIET DURFDE TE ONDERZOEKEN -HET WAAROM VAN DE KRANKZINNIGE ‘TEEVEN-DEAL’- KAN NEDERLAND HEM NU ZELF VRAGEN ALS FRED ‘HET DEBAT’ AANGAAT IN DE HEILIGE LAND STICHTING * FRED WORDT ‘GEINTERVIEWD’ DOOR NIEMAND MINDER DAN DE INTERNATIONAAL GELAUWERDE TOP-JOURNALIST QADER SHAFIQ MAAR ZAL OOK VRAGEN BEANTWOORDEN OVER JORIS DEMMINK, DE VVD-PEDOFIELEN, CHANTAGE, ROLODEX EN NATUURLIJK ZIJN KOMENDE OPTREDEN ALS GETUIGE IN DE ZAAK VAN BART VAN WELL

Dat de pedofielen van de VVD in de fall-out van de ‘Teeven-deal’ de incompetente hysterica Van Miltenburg offeren -van wie de positie so wie so al onhoudbaar was- kan worden gezien als de zoveelste opgeheven pedo-vinger van de ‘liberalen’ naar het Nederlandse volk. Interessanter in natuurlijk de rol van Fred Teeven, inmiddels zo’n beetje de grootste liability voor de ‘geloofwaardigheid’ van ons land maar onaantastbaar wegens zijn pedo-kennis en dus door baas Mark Rutte voor eeuwig de hemel in geprezen. In het kader van ‘openheid’ en ’transparantie’ laat Fred zich op 21 december ondervragen door het Nederlandse volk onder leiding van ‘kwaliteitsjournalist’ Qader Shafiq die ze hebben opgetrommeld omdat Marcel Haenen, Chris Klomp en Peter R. de Vries geen geloofwaardigheid meer hebben. Waarom sloot Fred toch die deal die hemzelf als staatssecretaris, zijn minister Opstelten en nu ook de kamervoorzitter noodlottig werd? Wat was er toch zo belangrijk dat die deal moest worden gesloten, ongeacht eventuele latere consequenties? Waarom zei Fred niet gewoon tegen Cees H. fuck off, ga vissen? We zullen het weten over negen dagen. Be there, met handycam natuurlijk! Dit wordt historisch!

2 Replies to “WAAROM SLOOT FRED ZIJN ‘TEEVEN-DEAL’? VRAAG HET HEM ZELF OP 21 DECEMBER”

  1. LS…

    Ik denk dat ook in Nederland het stuiptrekkende gezwel van het eindtijd monster aan het werk is. Zoveel dubbele agenda’s en crimineel satanisch gedrag van de boven de mensen geplaatste monsters is nog nooit vertoond. Maar dat daargelaten is ook dit kleine kutlandje mede verantwoordelijk voor het instant houden en faciliteren van ISIS in de fake war against terror uitgevonden door Dick (LUL) Cheney en George Bush. Het is een pure cabal van Ashkenazi Khzaren u weet wel de Joden die geen Joden zijn. Illuminatie / Vrij Vrijmetselarij / Islam / Vaticaan /Zionisme. Het tich koppig monster dat u en mij de afgrond in stort. Ook al ben je nog zo goed geïnformeerd dan word je toch belazerd als je bedenkt dat Turkije nog in de NATO zit en dat de NATO en USSA tezamen met Israël en Saoudy Arabie enz.in feite ISIS zijn. Do I need to say more ? Ik zou zeggen Mr. Putin Gelukkig Kerstmis en een gelukkig Nieuw Jaar. Mocht u uiteindelijk ook fout zijn dan word ik echt gek !

Geef een reactie