ZIJN DE PEDOFIELEN NOG TE STOPPEN? HET ZIET ER NIET NAAR UIT…

DE CONCLUSIE DRINGT ZICH STEEDS ONBARMHARTIGER AAN ONS OP: DE COMPLETE POLITIEK IS IN HANDEN VAN PEDOFIELEN * ‘OOK OBAMA IS EEN PEDOFIEL’ * KANSEN DAT MARK RUTTE EEN PEDOFIEL IS ZIJN GROTER DAN DAT HIJ ER GEEN IS * HORROR, HORROR, EN NOG EENS HORROR IN DE WERELD ANNO 2017 * WIE GRIJPT IN?

6 Replies to “ZIJN DE PEDOFIELEN NOG TE STOPPEN? HET ZIET ER NIET NAAR UIT…”

 1. De pedoKat dreunt weer zijn gebruikelijke Pedoverhaaltje af. Nu ‘iedereen een pedo is’ (dus ook Kat zelf, volgens zijn eigen logica) kan hij de tent eindelijk sluit.

 2. Grappig dat je Alex voor nog zo een opportunist alleen dan net even wat ranziger hebt ingeruild Kat. Allemaal & gelukkig best humoristisch, maar je kritiekvolle feedback op jewtube krijgt met deze onzin toch het meest destructieve instrumentarium van sloop dat er voorhanden is? Ben daarom voorlopig maar even op vakantie ergens ver weg van hier. Het is je via deze post vandaag dan toch nog gelukt kerel hahaha…

 3. Of Hans van Baalen pedofiel is weet ik niet, maar psychopaten hebben in ieder geval geen enkel WERKELIJK probleem (natuurlijk wel geacteerd en in de Telegraaf geventileerd en een enkele lagere diender niet op een PB BV sleutelpositie zal ook wel problemen met deze weerzinwekkende walgelijkheden hebben) met deze comorbiditeit bij hun ‘pure evil’ rasgenoten.

  Hier (Wikipedia) krijg je een indruk van de wereldwijde vertakking van het ‘adapted compensated’ psychopaten netwerk:

  Van Baalen werd door verschillende buitenlandse regeringen onderscheiden. In 2002 kreeg hij uit handen van de president van Taiwan het Grootkruis in de Orde van de Briljanten Ster. In 2005 in Bulgarije de Gouden Lauwerkrans. In 2006 werd hij in België Officier in de Kroonorde en in Roemenië werd hij in datzelfde jaar benoemd tot Commandeur in de Orde van de Ster van Roemenië. Polen benoemde hem in 2006 tot Officier in de Orde van Verdienste. In 2008 werd hij Grootofficier in de Marokkaanse Orde Wissam Al Alaoui en Ridder Grootkruis in de Taiwanese Orde van Genadige Wolken. Tevens ontving hij in datzelfde jaar de Medaille voor Militaire Verdienste van Bulgarije. In 2016 werd hij door de Oekraïense president Petro Porosjenko benoemd tot Ridder in de Orde van Verdienste in de Derde Klasse.[7] Van Baalen werd in 1998 de Thorbeckepenning verleend vanwege zijn verdiensten voor de VVD. Na uitzending in 2002 als reserve-officier naar Bosnië kreeg hij een NAVO-medaille. In 2003 ontving hij het Onderscheidingsteken voor Langdurige Dienst als officier. Met ingang van 1 januari 2008 is hij reserve-kolonel. Op 19 januari 2009 werd Van Baalen door PerspectieF, de jongerenafdeling van de ChristenUnie, verkozen tot ‘Engel van het Jaar’ wegens zijn inzet voor vrijheid van godsdienst voor de vele vervolgde christenen over de gehele wereld.[8] Anti-religieuze vormen van liberalisme “zoals bij D’66” keurt Van Baalen af; voorts beschouwt hij Eimert van Middelkoop (CU), Bas van der Vlies (SGP), Kees van der Staaij (SGP) en Joël Voordewind (CU) als “uitstekende politici”.[

 4. De pedocratie gebruikt overal politie en justitie om zich te beschermen.
  Als er een opstand nodig is, dan is dit tegen het systeem zelf.
  Ter aanwijzing, het harde optreden door de Haagse pedolitie tegen de Break the System demonstratie enige jaren gelden.
  Dit systeem houdt iedereen gevangen.

  Demonstraties tegen de kinderontvoeringen aan het adres van politie bureaus, het bezetten van hun gestolen bedrijfsruimtes, in beslag name van de wapens, het adresseren van hun familie. Dat wordt niet gesteund door de pamfleteurs van de geheime diensten.

  Doodstraf voor doodmartelen van kinderen, dat is een erg zachte straf.
  Hun slachtoffers waren heel wat slechter af.

  Neen, dit land staat erg ver van oplossingen van dit probleem.
  Geïndoctrineerd door het onderwijs, waar men bewust niets doceert over wettigheid. Geïndoctrineerd door de media, waar alles wat belangrijk is opzettelijk geheim wordt gehouden in journaals. Om daarna een strategisch leugenverhaal neer te zetten, over veel meer onderwerpen dan alleen de misdaden door pedofiele elites.

  Niet allen politie, ook het leger helpt bij het ontvoeren van kinderen voor de lustmoordenaars in hoge posities. Sektes van allerlei slag, om de militaire agenda onzichtbaar te krijgen. Pedofielen regeren nu in Uruzgan, wat moeten wij sporadische Nederlanders met nog enige moreel bewustzijn doen tegen al die tanks en buitenlandse steun?

 5. Prins Bernhard BV en de NWO: Het wordt een exclusief psychopatenfestijn, ja een -orgie!!!

  Van Baalen is de zoon van een administrateur. Hij volgde de lagere school in Krimpen aan den IJssel en ging vervolgens naar het Krimpenerwaard College in die plaats, waar hij van 1973 tot 1977 de Havo volgde en van 1977 tot 1979 het Atheneum. Vervolgens studeerde hij rechten aan de Rijksuniversiteit Leiden. Van Baalen werd lid van de studentenvereniging Minerva en was voorzitter van de aan Minerva verbonden studentenweerbaarheid Pro Patria.

Geef een reactie