HET KAN ALTIJD NOG ERGER: WORSTELT DE STAAT ZICH VIA MOORD LOS UIT KANSLOZE RECHTSZAKEN?

NEEM DE MICHA-CLAIM: NADAT DE CRIMINELE RECHTER WESTENBERG DOOD EN VERDERF HEEFT GEZAAID IN NEDERLAND EN VOLLEDIG IS EXPOSED, NADERT NU HET MOMENT DAT MICHA ‘EROVERHEEN KAN GAAN’ * DE STAAT HEEFT GEEN ANDERE KEUS DAN ‘AAN DE NOODREM’ TE TREKKEN EN MICHA TE VERMOORDEN -NET ALS IN TAL VAN ANDERE MICHA-ZAKEN WAARIN DE STAAT COMPLEET VERLOREN STAAT * DOOR DE DOOD VAN SIETZE HOEFT DE HOGE RAAD NU GEEN ARREST MEER TE WIJZEN IN DE ZAAK VAN EEN DOODSBEDREIGNG AAN EEN RECHTER DOOR EEN WANHOPIGE VETERAAN DIE DOOR DE VVD-MAFIA KAPOT IS GEMAAKT

9 Replies to “HET KAN ALTIJD NOG ERGER: WORSTELT DE STAAT ZICH VIA MOORD LOS UIT KANSLOZE RECHTSZAKEN?”

 1. De staat wordt niet corrupter Micha.
  Ze zijn al zo corrupt sinds de opkomst van Napoleon Bonaparte, onder wiens bewind er hier een koningshuis werd geplaatst ter contrareformatie op onze republiek.

  In de Tweede Wereld Oorlog, was er het schandaal genaamd Engelandspiel.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Englandspiel
  Het Nederlandse verzet werd verraden door de Nederlandse overheid in Engeland. Verzetsstrijders werden opgepakt vanwege het verraad door de overheid in ballingschap.

  Dat was meer dan 60 jaar geleden, maar dus ook toen al was de Nederlandse overheid een criminele organisatie. Brood en spelen is hun devies, maar individuele macht door burgers wordt hardhandig kapotgemaakt.

  Te moeilijk voor Micha, historisch besef.
  Laatste dertig jaar corrupt, want Micha leest blijkbaar alleen kranten?
  Historische onbenulligheid zal vast onderwezen worden op de school van de journalistiek.

  Sietze Planting heeft opium velden bewaakt en pedofielen aan de macht gebracht in Afghanistan, voordat hij Krikke-gate openbrak. Voor de normalen onder ons, laten we bidden dat het openbreken van Krikke-Gate afdoende was om zijn fouten recht te zetten. Geïndoctrineerd. Zoals iedereen hier. Heeft niets met VVD van doen, die andere partijen zijn hetzelfde. Zo niet, dan worden ze gecensureerd.

 2. Wees maar niet bang, Micha, je wordt niet vermoord. De Staat houdt zich echt niet bezig met psychiatrische sloebers zoals jij.
  ————————
  Het geveinzde mededogen van een psychopaat?!

  Overigens is PB BV net zo goed te vertrouwen als de massamoordende en ruggenstekende tot op het bot verraderlijke SS psychopaat zelve…..en NIET te verwarren met De Staat der Nederlanden!!!

 3. Narcisten en dus vooral de 100% narcistische ‘dead inside’ psychopaten, deinzen voor (gruwel)moord niet terug om hun krankzinnige zin door te zetten, integendeel……

  Daarom moeten ze fysiek worden uitgenomen. Er is geen andere oplossing want ze blijven op hun omgeving inhakken en gaan de overheid infiltreren en perverteren/naar hun hand zetten. Doel: krankzinnige zelfverrijking en verder moorden.

 4. Anders vermoorden ze mij wel, waarvoor? Ik probeer het proces een beetje te versnellen door Mabel zo af en toe aan te schrijven alleen negeren ze mij volgens mij…

 5. Wees maar niet bang, Micha, je wordt niet vermoord. De Staat houdt zich echt niet bezig met psychiatrische sloebers zoals jij.
  Wees nou verstandig en laat je net als Erwin Lensink opnemen. Dat lijkt me voor jou ook de enige weg om de gevangenis te ontlopen.
  Bedenk ook dat je je eigen graf aan het graven bent met dit soort bizarre beschuldigingen. De burgemeester van Den Haag beschuldigen van criminele misdrijven zonder enig bewijs of logica is niet handig, om het zacht uit te drukken. Als die vrouw daar achter komt en een aanklacht indient komen er nog jaren gevangenisstraf bij.
  Kom toch bij zinnen, trieste man.

 6. Ik heb echt heel oprecht met Nico te doen mensen. Kan jij Kat niet even informeren of DEZE trieste signalen van wanhopig gecommuniceerde hulpkreten wel eens ernstige verlangens van realistische daden voor in de naaste toekomst blijken te gaan bevatten? Dit is echt niet leuk meer. Wat een verkloot land toch waarin er met hulpbehoeftige ouderen als Nico zo schandalig in werkelijk alle opzichten abject en dus niet wordt omgegaan…

Geef een reactie