BART VAN WELL IS KAPOT -MET DANK AAN MYRA, DONK EN MARTIN DE WITTE

BART VAN WELL NA SABOTAGE VAN ZIJN VERHOREN VOLLEDIG GESLOOPT: ‘WE HEBBEN VERLOREN’ * DEZE SITE WEES REEDS DIRECT ALS ENIGE OP DE SMERIGE VERRADERSROL VAN MARTIN DE WITTE * ERIC DONK MOEST RT NEUTRALISEREN EN DAT IS 100% GELUKT * MYRA GAF DE HELE OPERATIE DE DOODSSTEEK DOOR EEN HETZE TE BEGINNEN TEGEN KOOS VAN WOUDENBERG

[wp_ad_camp_1]

Dat was verdomme heftig schrikken toen we Bart van Well vanmiddag op de Skype kregen. Volledig en totaal gedesillusioneerd: ‘Ik heb verloren’. Enige weken geleden klonk Bart nog zo strijdlustig. Maar ja, toen wist hij nog weinig van het verwoestende werk van Myra en Eric Donk. Donk heeft RT bewust valse informatie gegeven om ervoor te zorgen dat ze geen aandacht zouden besteden aan de zaak-Demmink. En Myra heeft de verhoren kapot gemaakt via een nergens op gebaseerde hetze tegen Koos van Woudenberg -Myra, die nog nooit iets heeft uitgezocht en/of aan factfinding heeft gedaan wist opeens te vertellen dan Van Woudenberg ‘een bedrieger’ is. Ook hield Myra media weg bij de slachtoffers van Demmink, zo hebben ooggetuigen aan deze site verklaard. Omdat invloedrijke partijen als Boudine en Ton Hofstede nog steeds weigeren te zien wie Myra werkelijk is kreeg haar hetze vleugels en ‘wist’ opeens iedereen: Koos deugt niet! Koos is fout! En nu staat Bart op het punt zichzelf van kant te maken. Myra bedankt! Eric kerel: ga vooral door met je campagne tegen Micha en de waarheid! Aan Martin de Witte maken we verder geen woorden meer vuil. Het maakt allemaal niet meer uit.

5 Replies to “BART VAN WELL IS KAPOT -MET DANK AAN MYRA, DONK EN MARTIN DE WITTE”

 1. Wat een hel dat inloggen. Misschien een ban gehad ik weet het niet. Wel raar dat zoiets dan midden in de nacht aan de hand is. Dit is dan de vijfde nieuwe inlognaam.

 2. Van psychopaten (en hun ‘in the surrounding comfort zone’ levende trawanten) vallen de lijken steeds en kenmerkend links en rechts af.

  Zelfmoord is vaak psychopathische gruwelmoord (door ‘gaslighting’-achtig optreden wordt het slachtoffer a.h.w. leeggezogen).

  Op deze directe/botte wijze (op hun eigen terrein) bereik je NIETS, zei ik vantevoren al.

  Als het voor verholen USA/GB vazalstaat PB BV echt kritiek zou (kunnen) worden, krijg je in hoogste instantie de bekende bewuste juridische dwaling (Karel de Werd).
  Dit is een 2 x 2 = 5 achtige uitspraak door een psychopaat in toga, die lang zo dom niet is en steeds uitstekend narcistisch naar zichzelf toe kan rekenen.

  Van Delden, Beuker-Tilstra en H.A.A.G Vermeulen zijn echte schoolvoorbeelden van dergelijke ‘dead inside’ monsters die dit ijskoud doen of deden.

  De advocatuur is (aldus) in zijn totaal een regelrechte SCAM in een psychopathocratie.

  TESTEN EN UITNEMEN!

Geef een reactie