BREAKING: DEMMINK-PEDOFIEL ED NIJPELS VOORZITTER ADVIESRAAD MH 17-MONUMENT

NAAST DEMMINK-LAKEI AALBERSBERG HEEFT OOK DEMMINK-LAKEI ED NIJPELS EEN SLEUTELROL IN DE MH 17-SCAM ALS VOORZITTER VAN DE RAAD VAN ADVIES VAN HET HERDENKINGSMONUMENT

[wp_ad_camp_1]

De waanzin grijpt dagelijks verder om zich heen. Alles om de waarheid maar van tafel te spelen en geen lastige vragen te hoeven beantwoorden zoals die van de Oekrainse getuige in het filmje uit het vorige item op deze site. 298.000 kraanvogels, lees alle weerzinwekkende details bij (hij heeft geen banden met de pedo-netwerken, en als hij die al heeft mag dat niet worden gezegd) Marcel Gelauff. Wie wel banden heeft met de pedo-netwerken is Ed Nijpels (VVD; files KLOL). En laat nou juist hij de ‘grote man’ zijn achter het potsierlijke ‘herdenkingsbos’ dat de belanstingbetaler natuurlijk weer miljoenen heeft gekost. Eerder zagen we dat P. (J) Aalbersberg -ook banden met pedo-netwerken want de stopzetter van het Rolodex-onderzoek- ook een sleutelrol kreeg toebedeeld in het MH 17-verhaal. Wie grijpt in?

Eén reactie op “BREAKING: DEMMINK-PEDOFIEL ED NIJPELS VOORZITTER ADVIESRAAD MH 17-MONUMENT”

  1. Een ding is zeker: Alleen psychopaten zouden op dergelijke veronderstelde (ijskoude) wijze bijna 300 mensen als pionnen opofferen.

    De pedofilie is dan comorbide.

    Heeft Nijpels ook niet een licht spraakgebrek (lispelen) zonder afwijkingen aan gebit, verhemelte e.d. zoals Winston Churchill?
    Bij psychopaten wordt dit alles inderdaad vaker waargenomen dan gemiddeld (maar dus niet altijd en ook niet omgekeerd: “iedereen met een lichte ‘speech impediment’ is een psychopaat”).

Geef een reactie