BREAKING: HORROR-VONNIS MICHA ONDERDEEL VAN DEMMINK-REHABILITATIE-CAMPAGNE

ONDERHOUDT MARCEL GELAUFF BANDEN MET PEDO-NETWERKEN? HET IS NOG VEEL ERGER! * BRONNEN: HET MICHA-VONNIS IS ONDERDEEL VAN EEN GEPLANDE CAMPAGNE DIE MOET LEIDEN TOT DE TOTALE REHABILITATIE VAN DE KINDERVERKRACHTER * DEMMINK, HET MINISTERIE VAN VEILIGHEID EN JUSTITIE, HET OM, NRC EN MARCEL GELAUFF WERKEN INTENSIEF SAMEN AAN DEMMINK-REHABILITATIE-CAMPAGNE
[wp_ad_camp_1]
BETROKKENEN: MARCEL GELAUFF DEED VIJF AANGIFTES TEGEN MICHA OP BEVEL VAN HET MINISTERIE VAN VEILIGHEID EN JUSTITIE

NRC Handelsblad van vandaag: Demmink kende zijn dossiers beter dan de mensen onder hem en had een uiterst goed ontwikkelde antenne voor aankomende problemen. De machtige DG’s van het ministerie sidderden voor hem -hij aarzelde niet zijn macht te laten gelden. Het is een verhaal dat steeds terugkomt: nu Demmink weg is, lijkt bij Justitie de chaos om zich heen te grijpen. Demmink loste problemen op -of poetste ze weg, zeggen betrokkenen. Maar zijn grote talent voor het onder water houden van problemen ontbreekt nu op het departement, waardoor de ene na de andere pijnlijke kwestie bovendrijft. Deze krankzinnige eulogie op een kinderverkrachter maakt onderdeel uit van een zorgvuldig geplande campagne om Joris Demmink geheel te ‘rehabiliteren’, zo melden ‘betrokkenen’ aan deze site. De eveneens krankzinnige veroordeling van Micha tot 10 maanden cel maakt eveneens onderdeel uit van deze campagne. Immers: met het exposen van Gelauff als pedo-hoofdredacteur in dienst van de netwerken dreigde Micha het gehele rehabilitatie-plan in de soep te laten lopen. De veroordeling van Micha (door een pedo-rechter, natuurlijk) tot tien maanden is dus niet het doen van recht, maar precies het tegenovergestelde: het beschermen van kinderverkrachters. Betrokkenen melden deze site dat het Ministerie (Joris Demmink) Gelauff opdracht heeft gegeven tot een serie aangiftes tegen Micha. Dat is geheel in lijn met wat we weten uit de Vogelenzang-zaak waarin het ook Gelauff was die twee aangiftes deed tegen Micha en waarin aan het licht kwam dat het OM ook andere partijen onder druk zette aangifte tegen Micha te doen. De samenwerking tussen Gelauff en de kinderverkrachters kwam reeds eerder aan het licht toen Gelauff Jeroen de Jager verbood zich nog langer bezig te houden met het Demmink-dossier. De Jager heeft hierover onder ede een verklaring afgelegd voor de Haagse rechtbank. In het hoger beroep van Micha zal dus in elk geval opnieuw Jeroen de Jager als getuige worden opgeroepen. Ook opgeroepen zal worden Annemarie Stordiau die namens de pedofielen op het Ministerie de samenwerking met de NOS vorm gaf. En natuurlijk de ‘grote aangever’ zelf: Marcel Gelauff.

9 Replies to “BREAKING: HORROR-VONNIS MICHA ONDERDEEL VAN DEMMINK-REHABILITATIE-CAMPAGNE”

 1. Veroordeeld voor smaad, en daar dan gewoon mee doorgaan.. En maar roepen ‘we will be victorious’. Alsof je aan het hoofd van een organisatie staat. Bereid je maar vast voor op een paar jaar cel.

 2. PB (BV) heeft hier -geruggesteund door de gruwelmoordenaars van Dresden USA/GB- als een magneet alle ‘pure evil backstabbing’ kuise verrotting aangetrokken en op sleutelposities van de macht gepositioneerd.

  Je moet geen hoogverraderlijke SS ‘corporate’ psychopaat decennia lang als een soort alles vergiftigende zelfbenoemde opper staats-pasha in je land laten ronddarren.

  Dat is mijn advies (ook al in 1945 met zoveel woorden gegeven, maar…..als net zo eigenwijs als dom hè) en daar zult u het mee moeten doen.

  Rokende puinhopen in de totale hel op aarde mensen…..dat heeft een dergelijke (super) psychopaat uiteindelijk steeds voor je in petto.

 3. Hottstuf
  10 juli 2015 om 10:08
  Btw Bevolkingen en Hun Kinderen grootschalig verkrachten is mede onderdeel van verdeel en heers en van agenda 21 om Gezinnen te vernietigen tgv de industriele belangen en Slaven zonder Verweer. https://airvd.wordpress.com/2015/07/06/zionistisch-stalkingsnetwerk-verkracht-ongezien-mensen/#comment-10446

  VN Mensenrechtenraad neemt spectaculaire resolutie vóór het gezin aan http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/vn-mensenrechtenraad-neemt-spectaculaire-resolutie-voor-het-gezin-aan

 4. Micha ga gewoon zo door.
  Het is tenslotte werk waarvoor je je altijd hebt willen inzetten.
  Al kiep alles een ietwat anders dan je ooit had gedacht.
  Op naar de koffie.
  … Irish coffee? -Met een tikkeltje rum.

 5. LS…

  Kille berekening van entiteiten die de tijd hebben met vooruitziende blik etc. Alles duidt er op dat wij geleid worden door psychopaten gevoed door het ultieme satanisme. Kijk maar naar die kille plastic kop van Demmink met niets ziende robot ogen… Dat vonnis van die hoerenlopers en dat meisje van zestien is ook een grote farce. Begrijp mij niet verkeerd ! Die loverboy mag tegen de muur en dat meisje is een beklagenswaardig slachtoffer van het pedosysteem. Maar die schijnheilige flikker die staat te beweren (OM) dat het allemaal zo erg is, durft de grootste smeerlap aller tijden niet aan te pakken…

 6. Even een bijbehorend muziekje

  This fits well with what Mr.Makow says, our “leaders” (many homosexual) are chosen on their moral frailities, and their willingness to betray us for fortune and fame http://smoloko.com/?p=2195

  En deze deed me weer aan onze eidele rechter pieter kalbfleisch denken die het landelijk monopolie over al onze creches en opvang voor misbruikers only had belegd. Vluchtte nog naar zijn switserse stulpje terwijl een onderzoek naar hem liep maar die mag dat schijnbaar wel en is dan geen verdacht gedrag opeens. Een Mich Kat die moest vluchten voor zijn Leven is dan wel weer de boef:

  hospitals may be centers for pedophilia http://hugequestions.com/Eric/

 7. Hoe kun je joris demmink nou rehabiliteren als die als opperhoofd justitie al Jeugd zorg onder zich had dat zich erkend aan Kinder misbruik te buiten ging zoals door ivo opstelten toe gegeven?

  Snap niet dat demmink ooit zou willen terug keren. Meer wel elk Tegenstand en Getuige van hun Geschiedenis en doopceel uitschakelen al voortgaande. Daar heeft deze adel en elitencabal al vele vele eeuwen ervaring mee als de kristalnachtleute die ze zijn…voortdurende alle Geschiedenis uitwissen en Mensheid in oblivion houden als arme keuterboertjes wiens Kinderen om het hardst voor hun Leventjes hun pikken zuigen al groene gele smerige en rotvleeskleurig oranje vlaggetjes wapperende.

  Oa dat verrotte google heeft eigenmachtig 3 miljoen van de 5,2 miljoen hits “rabbi+abuse” gewist gebulk delete wat al op zich ver meer is dan alle delete aanvragen tezamen. Om maar even aan te stippen wie daar samenspelen als takjes van het industrieelmilitair complex.

  Maar dat deleten doen ze allemaal van hoog tot laag van gangstalker tot ovj en rechter waar de justities overuren draaien elk Bewijs en Getuige Tegen ze uit te schakelen uit te roeien waarbij martelen en verkrachten ze het liefst is wegens dat de perfecte moord is daar Slachtoffer blijft Leven edoch zich niets meer Herinnert zoals als laatste oa Karel de Werd door rijdende rechter frank visser aan gedaan werd.

  Dus in alle gevallen uit hun klauwen en van hun schoone schein wég blijven is wel eerste overlevingsstrategie.

  Moest je toch wel opgevallen zijn dat afgelopen twee jaar het wel erg stil op straat geworden is sinds de cabal occupy voor de voeten gooide? Allemaal gepacified…

  Het kan ook wezen dat ze demmink nu gaan misbruiken in die rehabmodus om de afleidingen naar zijn persoon op te rekken daar deze zondebok en pispaal en grote drol in de afvoer is voor zeer veel meer daders in die hoek en contreien en zolang demmink alle aandacht heeft zij veilig zijn. Maar demmink interreseert ze geen enkel drol op zich…zouden ze die moeite niet voor doen.

  Dat blijkt ook uit dat ze vaker naar gedateerds of onschuldigd wijzen als bij voorbeeld naar pedofiele van der v om van eigen misbruiken die zeer veel erger waren af te lijden zoals ene rob van gijzel voor op als burgemeester de hysterie leidde om eigen belang.

  Of de amsterdamse besturings elite naar een ibn ghaldounschooltje wijzen om wat belastingperikelen met assher voorop om van de misbruiken op het Belgisch Blokkendoos schooltje af te leiden. Hield die na nog wat Amsterdammers met hun maand uitkering de dood en deurwaarderklauw in getreiterd te hebben nog ministerschap van over ook…Kijk dát zijn de cv´s die ze graag zien.

  Alles dat we kennen mafia en misbruik bendelid te zijn bevorderen ze gewoon willens en wetens in our Face. Dat is meer dan Holocaust ontkenning van je Leed en aan je begane misdaden.

  Zo stijgt ook ene joost eerdmans steeds verder en sneller omdat die er helemaal niet van houdt als je het over Kinder misbruikers hebt dan weet die niet hoe snel die je moet lozen van zijn crimeschijtersite.

  Maar zo vermorzelen ze steeds een in maanden msm hysterie om van hen zelf af te leiden. En al is dat een uit eigen kamp als die toch al in de spotjes liep of zoals herzl zei “eigen mensen moeten er ook aan.

  Blijft over de op bestelling tegen je gedane aangiften wat gelauff dan een bendelid zou maken en deze taktiek al teruggaat tot de rechtzaak tegen Geert Wilders.

Geef een reactie