BREAKING: RENE GRAAFSMA WAS MONSTER-FRAUDE OP HET SPOOR VAN ING, NN EN AEGON MET ‘SJOEMELSOFTWARE’ NET ALS BIJ VOLKSWAGEN

DE GROOTSTE EN MEEST SMERIGE BEERPUT VAN NEDERLAND OOIT GAAT STAP VOOR STAP OPEN * IS DASCHA VERMOORD DOOR DE PLUNDER-BANKIERS EN DE SATANO-PEDOFIELEN? * PETER R. DE VRIES EN FRANK VAN DE GOOT INGEHUURD OM MEGA-BEERPUT WIT TE WASSEN * HOE GAAT DIT AFLOPEN?

[wp_ad_camp_1]

Natuurlijk, het is allemaal circumstantial. Maar wat zijn de feiten? Primo: de woekerpolis-affaire dreigt volledig de verkeerde kant op de gaan voor de criminele mega-zwendel-banken en verzekeraars met Aegon aan kop. Secundo: Rene Graafsma was de grote gangmaker bij de collectieve actie van de woekerpolis-slachtoffers tegen de zwendel-instellingen. Tertio: Graafsma was een ongekende smerige fraude op het spoor van deze instellingen met ‘sjoemelsoftware’ a la Volkswagen. Hij schreef op zijn Twitter op 28 oktober [zie slider]: Gek dat #sjoemelsoftware van autofabrikant wel leidt tot ingrijpen en foute software #verzekeraars genegeerd wordt! Tot zover de feiten. Nu de hypothese. Graafsma moest worden gestopt. Hem zelf vermoorden zou te opzichtig zijn. Dus is besloten hem te slopen via zijn dochter Dascha die door de pedofielen is weggelokt en misbruikt/vermoord op een sado-orgie. Vervolgens zijn de ‘specialisten’ Peter R. de Vries en Frank van de Goot ‘ingehuurd’ om de zaak wit te wassen. Dat hebben ze zo idioot slecht gedaan, dat de fraude vanaf de eerste dag direct duidelijk was. Het grootste bewijs voor de mogelijke juistheid van deze hypothese: het bizarre zwijgen van de MSM over alle feiten en omstandigheden die de ‘officiele lezing’ tegenspreken (net als bij 9-11) en het verbod van hogerhand aan de media eigen onderzoek te doen.

23 Replies to “BREAKING: RENE GRAAFSMA WAS MONSTER-FRAUDE OP HET SPOOR VAN ING, NN EN AEGON MET ‘SJOEMELSOFTWARE’ NET ALS BIJ VOLKSWAGEN”

 1. Overigens dat gejengel over Peter r de vries, hoe zit dat in het buitenland??

  Is het daar misschien een trend dat men bepaalde personen inhuurd om de zaak naar de media te vertalen , en deze trend dus wordt overgenomen door onze eigen organisatie s.

  Of zeg ik nu iets heel geks …

 2. “”Iemand die goed is in duits hier? Kan uitleggen waarom de wonderhonden van Signi dan niet door de politie worden gebruikt en die het met een slap aftreksel van deze honden moeten doen?””

  Dan bel je een organisatie op die met honden werkt, en vraag hun om enige toelichting. Verwacht je dat je verder komt met een vertaling?? Aangezien je dan nog geen idee hebt hoe men besluiten neemt en op welke technische gronden men een bepaalde hond inzet. En daarnaast weet je niet in welke hoedanigheid de artikelen zijn geschreven, een Volkswagen dealer gaat zijn eigen product ook niet afzeiken of gebreken in de productie noemen.

  En ik neem aan dat de politie op een andere manier sporen bekijkt dan de reguliere burger, die vanuit de volksmond redeneert en er dus meer aspecten aanzitten dan jij je voor ogen kan hebben en dus de zaak niet kan vatten naar aanleiding van een aantal kranten artikelen zonder besef van technische waardes in een onderzoek.

  1. dat heb ik dus gedaan wijsneus, en dan krijg ik dus die duitse vage link als antwoord. en ik lul geen krantenartikelen na, maar citeer uit de leerboeken voor politie van kluwer. Een hond ruikt geen moer de volgende dag , zeker niet op asfalt en zeker niet na regen. Als signi wonderhonden dat dan wel kunnen ruiken, dan vraag ik me alleen maar af waarom de politie dan die honden niet gebruikt. Thats all….verder is de vraag verdwenen van hun facebook pagina 😉

 3. “”Dus is besloten hem te slopen via zijn dochter Dascha”””

  Eigenlijk wat vreemd aangezien volgens beweringen er allemaal foute rechters dienst doen, die dan de zaak dan van tafel zouden kunnen vegen.

  MMMhhh erg verontrustend, met idee dat Kat ook een zoon heeft en dat ze dus KAT dus ook zouden kunnen slopen via zijn zoon ……..
  Waarom kiezen ze bij KAT voor foute rechters???

  Hebben de beweringen van Kat geen waarde, dat ze dit vervolgens over laten aan de rechtbank?? En de donaties aan KAt geen bijdrage leveren aan een goede samenleving en men dus de donaties beter kunnen besteden aan de vader van Dasha??

 4. Aan de getraindheid van speurhond Pebble van de Stichting Signi wil ik niets af doen, maar afgezien van het feit dat dit sporenonderzoek pas vele dagen na de noodlottige avond heeft plaatsgevonden, wat het volgen van Dascha’s geur toch zeker bemoeilijkt zal hebben, voerde de route ook nog eens midden door Hilversum. Is wellicht een geurspoor door landelijk gebied ook na enkele dagen voor een goede mantrailhond nog te volgen, met de nevengeuren van de vele “voorbijgangers” midden in een drukke stad, zal Pebble toch flink de war geraakt moeten zijn. Je zou verwachten dat men Pebble op zijn minst het onderzoek ook in omgekeerde richting (dus vanaf de spoorlijn terug naar discotheek Let’s Get Down) heeft uitgevoerd, om te kijken of dit dezelfde route oplevert. Dit is echter niet gebeurd. Ook heeft men de betrouwbaarheid van de door Pebble vastgestelde route niet middels andere speurhonden gestaafd. Ik kan niet anders concluderen dan dat het een waardeloos sporenonderzoek geweest is.

 5. Onder GUNSTIGE omstandigheden kan een hond een spoor door een bos nog een dag later volgen. Dit geldt NIET voor een spoor over een VERHARDE ondergrond. OOK de zon en de REGEN zijn slecht voor de kwaliteit van een spoor. Bron Politie: http://wiki.infopolitie.nl/index.php/Speurhonden

  Speurhonden – Infowiki
  De Unit Specialistische Honden van het KLPD Dienst Levende Have is het opleidingsinstituut voor…
  WIKI.INFOPOLITIE.NL
  J’aime · Répondre · Supprimer l’aperçu · 1 · Hier, à 11:42
  Signi Zoekhonden
  Signi Zoekhonden Dit geld voor speurhonden zoals opgeleid bij de politie. Dit geld niet voor een mantrailhond zoals opgeleid bij Signi, zij hebben zich hierin meermaals bewezen.
  J’aime · Répondre · Hier, à 12:37
  Signi Zoekhonden
  Signi Zoekhonden https://de.wikipedia.org/wiki/mantrailing

  Mantrailing – Wikipedia
  Mantrailing (engl. man „Mensch“ und trail „verfolgen“) ist die Personensuche unter…
  DE.WIKIPEDIA.ORG

  Iemand die goed is in duits hier? Kan uitleggen waarom de wonderhonden van Signi dan niet door de politie worden gebruikt en die het met een slap aftreksel van deze honden moeten doen?

 6. .””.ook staat de vraag nog open of ze daar wel vaker kwam”””

  Klopt zich gingen er vaker heen!

  “”en wiens idee het was er heen te gaan zonder”” dat was Esther de op twee na oudste, de vrienden hadden een ander feestje namelijk Lasergamen. De dames zagen daar de lol niet van in, en gingen stoer met zijn alleen naar de kroeg.

 7. “”Nee joh Henk niets aan de hand gewoon een ongelukje….. “” Dat kan inderdaad aangezien ik dit ook regelmatig deed, uit de kroeg langs het spoor lopen was een stuk korter dan al die zigzag straatjes. En aangezien ik ook vlak aan het spoor een huis had, ik enig idee van de tijden.
  Maar heb ook wel eens een enkele keer opzij moeten springen in de moestuintjes voor een vrachttrein die stuk harder reden dan de reguliere stoptrein. Achteraf als je erover nadenkt is het niet zo snugger.

 8. Zoals ik al dacht: op de AD vandaag vermeld dat de familie MET TEGENZIN moet beademen dat Dascha er een eind aan maakte uit zichzelf… onder extra aanmoediging van dit idee vanuit PR de Vries.
  En dan nog een extra benadrukking via een licht blauw getinte ter zijde vermelding.

  Dit land lijkt door GOD verlaten!!!

 9. Graafsma de grote gangmaker achter de woekerpoliszaken? Nou nee, dan heeft Kat dit overzicht nog niet gelezen:

  http://www.consumentenbond.nl/woekerpolis/extra/stichtingen-en-belangenorganisaties/

  Er zijn met andere woorden vele organisaties die heel wat bedreigender zijn voor banken en verzekeraars dan Graafsma, wiens conflict met Nationale Nederlanden ook al jaren speelt.

  Allemaal in 3 minuten bij elkaar gegoogled, maar zelfs dat kan Kat niet.

  1. Hoe veel duidelijker moet het voor jou dan worden wil je alleen hier al de Conclusies uit trekken?>

   “Gek dat #sjoemelsoftware van autofabrikant wel leidt tot ingrijpen en foute software #verzekeraars >>>””genegeerd”” wordt!”

    1. In Engeland ook al zulk frauden gaande en zullen ook wel die rothchilds aan organiseren zo als ze bij ons al alle ceos van alle vier zorg verzekeraars voor hitmen hebben vervangen voor de grote klap en waarom bendeleden schippers en kleinsma zo een horror terreur en afschrik beleid op de Verzekerden loslaten om die kassen via onneembare drempels en woeker extra sjokvol te laten lopen alvorens te kasseren https://twitter.com/demindblower/status/682700408763080705

     1. Btw door deze malversaties behoren de zorgpremies in werkelijkheid al nog maar drie euro te zijn!!!

     2. Kan wezen dat ze deze roof weer via stocks stockmarketraids zullen doen dat is zorgverzekeraars massaal specifieke aandelen laten kopen die al hoog staan door zwijgend ingesluisde opschroef miljarden van de bendeleden ie centraalbankiers en koningshuis wat dan als profitabel excuus wordt gepresenteerd .. dan door de extra opkoop met honderden miljarden stijgt dat nog eens waar op ze eigen aandelen met grove winsten verkopen en zorgverzekeraars met nu waardeloze aandelen achter laten roof&witwas in een!

      Het kan zijn dat ze veroorzaken dat dan slachtoffers in paniek snel de aandelen verkopen en de rover dan op laatst nog eens de nou spotgoedkope aandelen weer opkoopt die dan terugveren en nóg eens kassa..psychologie

      Ed nijpels en ruud lubbers weten hoe je dat doet sinds ze de Pensioenkassen zo leegroofden en zullen ook wel weer van de partij zijn daar kleinsma en schippers door lubbers geplaatst zijn.

 10. Zelfs de Politie Mag niets meer zeggen en moet peter r de vries gehoorzamen die alle woord doet in ..niet alle politiezaken.. maar dé désbetreffende zaak

 11. Wat een gezwets zeg. Door pedofielen gelokt? Misbruikt? Waar blijkt dat dan uit? Micha Kat op zijn best. Onzin uitkramen. Je zult de vader van dit meisje maar zijn en dit allemaal moeten lezen.

  1. Dat kan zeker..ook staat de vraag nog open of ze daar wel vaker kwam of voor het eerst en wiens idee het was er heen te gaan zonder vriendjes alhoewel ze die wel hadden.

  2. Henk, Micha weet zelf ook wel dat het idiote onzin is maar de sloeber kan niet meer terug. Hij is volledig vastgelopen in zijn paranoIde universum maar kan het niet meer opbrengen om te bekennen dat hij hij zich deerniswekkend vergiste. Lees eens terug op de opgeheven site KOL: alles wat hij daar voorspelde kwam niet uit en de enige uitweg voor hem was nieuwe zaken te verzinnen die ook niet zullen uitkomen.

Geef een reactie