MICHA’S PRESS REVIEW 30-12-2015: DE MSM GEFILEERD

STEUN MICHA IN ZIJN STRIJD TEGEN DE PLUNDER- EN PEDO-MAFIA EN VECHT MEE VOOR DE WAARHEID EN DE RECHTSTAAT: STORT EEN BIJDRAGE OP DE REKENING VAN DE STICHTING [via drsmkat@yahoo.com] * MICHA WENST ALLE CONTRIBUANTEN EEN ZEER VOORSPOEDIG 2016 EN DE REST EEN GEWOON VOORSPOEDIG

[wp_ad_camp_1]

Nog even over de Dascha-zaak en de mogelijke linken met ING en NN. Ook dit bevestigt weer precies wat we hier altijd hebben gezegd: er is sprake van een pedo-plunder-‘elite’ en in de financiele sector komt dit samen. Micha wees eerder op de pedo-banden van de voormalige bank Fortis en later op die van de Rabobank waar een vriend van Demmink de functie kreeg van ‘reputatie-manager’. De hypothese is dat Dascha is uitgekozen om vader Rene kallt te stellen als bedreiging voor de plunder-banken en dat zij ritueel is misbruikt door de pedofielen net als zoveel andere meisjes van dezelfde leeftijd. Peter R. de Vries en Frank ‘Gothic’ Van de Goot zijn vervolgens ingezet als pedo-witwassers, niet voor de eerste keer overigens: De Vries deed dat in de zaak-Vaatstra en in de zaak-Demmink en Van de Goot in de zaak-Anass.

10 Replies to “MICHA’S PRESS REVIEW 30-12-2015: DE MSM GEFILEERD”

 1. haha dé telóórgang van de klomp torpedo is wel in geslagen zie ik aan het wanhopige gif onder en mogelijk een er een hersenbloedinkje aan overhield hetzij nog in shock verkeerd… maar hoe het ook zij .. daarmee nog onleesbaarder geworden.

 2. ==================================
  Janneke Monshouwer:

  Alles was in die tijd al voorgecensureerd omdat het Journaal toen alleen geabonneerd was op bepaalde Westerse persbureaus: de RVD (overheid en koningshuis), Algemeen Nederlands Persbureau ANP (binnenlands nieuws), UPI United Press International Washington, AP Associated Press New York, VIS-News, BBC en Reuters Londen.

  Alle nieuws was dus pro-VS, pro-NAVO (lobby), pro-Europa (lobby), anti-Sovjet (lobby), militaristisch (lobby), pro-Israël. Uit al die voorgeselecteerde berichtgeving werd door het Journaal geselecteerd, waardoor het de schijn had dat het Journaal zelf kon kiezen en objectief was/is.
  ==================================

  Bij het bovenstaande moet je dan bijv. weten, dat oud directeur van de RVD, de als psychopaat typisch flonkerend biologerende “Sfinx” Gijs van der Wiel, na vele jaren NA-oorlogse (!!!) onderduik bij het Polygoon Journaal, hand picked’ was door SS/SA ‘adapted compensated psychopath’ prins Bernhard voor diens (!) RVD.
  Deze Gijs van der Wiel was gedrurende WOII als NSB “ambtenaar” achter de schermen betrokken, bij het selecteren van Nederlandse ambtenaren voor een gehate/onvrijwillige standplaatswisseling naar Nazi-Duitsland (wettig mogelijk geworden, met dank aan voornoemde ijskoude hoogverraders prins Bernhard en Wilhelmina).
  Gijs van der Wiel beweerde dus zelf “ondergedoken te hebben gezeten” gedurende WOII, ook weer kenmerkend ijskoud inspelend op de gevoelens van goed en fout bij het grote publiek, dat bovendien sluipend ingeprent moest worden, dat goede burgers en ambtenaren/Nederlanders “heldhaftig” eertijds, zonder zich een moment te bedenken, ALLEN zouden zijn ondergedoken (of achter Wilhelmina aan naar Engeland zijn gezwommen) alvorens voor de Duitsers ook maar één vinger uit te steken. Zeker bij ambtenaren kon dit helemaal niet en zou i.c. contraproductief voor de geallieerde oorlogsinspanningen geweest zijn, omdat (voor hen illegale, met dank aan PB/Wilhelmina) onderduik van ambtenaren, door de Duitsers zou worden bestraft, met het plaatsen van gehuwde collega’s met kinderen op of nabij militaire objecten in Duitsland, dan wel door hen rechtstreeks in te zetten ten behoeve van militaire inspanningen van “het 1000-jarige Rijk”.

  We moeten onderlinge psychopathische “macht en controle” projecten UITBANNEN.

  TESTEN EN UITNEMEN (indien bingo) !!!

 3. Micha dacht in 2015 dat de economie in elkaar zou klappen. Dat de wereld zou eindigen. Dat Demmink veroordeeld zou worden. Dat de MSM ‘exposed’ zouden worden. Allemaal onzin gebleken. Volstrekte lariekoek.

  1. Beste Henk,

   Dan is dhr. Kat in goed gezelschap, ik heb tientallen jaren analyses gelezen van financieel deskundigen (…), dus mensen die daarvoor hadden gestudeerd, nou ik heb zelden meegemaakt doch -ze op een hand te tellen- dat deze specialisten het bij het rechte eind hadden.

 4. Bij psychopathisch geschuifel iets bewijzen is ondoenlijk en zou het ooit lukken, door onwaarschijnlijk toeval, dan zal het zinloos blijken, want…..: ‘never mind go on’.

  Iedereen een warme nieuwjaarsduik en waarlijk (!) voorspoedig 2016 gewenst.

 5. Als je de Micha Kat-bril ophebt klopt inderdaad alles. Het betreft een van God gegeven talent om zichzelf in de nesten te werken. De sloeber zit nu bankroet om geld te bedelen vanuit Ierland en meent dat de Ierse economie vanwege zijn hysterische gebral weer in de lift zit.
  Morgen gaat hij melden dat de zon alleen vanwege zijn goddelijk talentvolle oprispingen bereid was opnieuw op te komen.

  In your face, uiteraard.

 6. Leg eens uit Kat via de FT vind je het heel verklaarbaar dat met een econmische crisis bedrijven in elkaar klappen aka logisch gevolg.

  Maar dat heb je tig keren anders toegepst met je grappen en grollen met MC donalds en je doorspekte racune aangaande Telegraaf en andere media.

  Dat houd dus in dat je zwetst aangaande je eerdere redenaties.

  Overigens hoezo zou de econmie op basis van jouw aanwezigheid zijn gestegen??? Heb je belasting afdracht gedaan van inzake je tube your shop Ireland?? Lijkt mij niet dat je netjes hebt bijgedragen aan je aanwezigheid aldaar???

Geef een reactie