BREAKING! ZONEN BOLSONARO GESPOT IN….. DEZE T-SHIRTS WAARMEE ZE OPNIEUW DE BANDEN BEVESTIGEN MET DONALD TRUMP

HET IS HEEL SIMPEL: IEDEREEN DIE ZWAAR WORDT GEDEMONISEERD DOOR DE MSM HOORT BIJ DE GRAND COALITION TEGEN DE PEDO-DEEP STATE * JA, DAAR HOORT MICHA DUS OOK BIJ!

DE ‘GROTE COALITIE’ TEGEN DE DEEP STATE WORDT ZICHTBAAR: TRUMP, BOLSONARO EN DE ‘EUROPESE POPULISTEN’ -POETIN HOORT HIER WAARSCHIJNLIJK OOK BIJ * DE GEMEENSCHAPPELIJKE AGENDA: TEGEN ISLAMISERING, TEGEN PEDOFIELEN, TEGEN DE MSM, TEGEN SOCIALISME/BIG GOVERNMENT, VOOR GEZIN, VOOR TRADITIONELE WAARDEN, TEGEN VERWOESTING VAN DE WERELD, VOOR VRIJHEID VOOR DE BURGERS! * LEES HET HELE VERHAAL OP GATEWAYPUNDIT

3 Replies to “BREAKING! ZONEN BOLSONARO GESPOT IN….. DEZE T-SHIRTS WAARMEE ZE OPNIEUW DE BANDEN BEVESTIGEN MET DONALD TRUMP”

  1. Die shirts zeggen inderdaad uitsluitend dat ze voor de staat Israel zijn, en voor de Mossad. De Mossad is één van de ergste instrumenten van de deep state. Wouter heeft gelijk, links of rechts doet niet ter zake, de deep state werkt juist via beide zijden, en houdt zo de touwtjes in handen. De tegenstelling links-rechts dient uitsluitend om het volk te verdelen. Machiavelli, remember!

  2. Geheel tot je dienst, maar die club is zelf ‘Deep State all over…’ USS Liberty, JFK, 911. Om maar wat afgezaagde voorbeelden te noemen. Het maakt dus plat gezegd idd geen ruk uit wie er wint: het is ALTIJD Deep State, linksom of rechtsom… M*** voor onze Freedom, Truth en Happiness…? Echt…? Wat een crapzooi…

    Mvg

Geef een reactie