CHRIS KLOMP IS DE GROOTSTE BEDRIEGER UIT DE GESCHIEDENIS VAN DE JOURNALISTIEK

VIER VAN DE TIEN ‘BESTGELEZEN’ STUKKEN OP REPORTERS ONLINE [video] * OVERLADEN MET PRIJZEN * BIJ HET AD OP HET CRUCIALE MOMENT BINNENGEVLOGEN ALS DE ‘DEMMINK-MAN’ TER VERVANGING VAN A CHARGE-VERSLAGGEVER KOEN VOSKUIL * TALLOZE BANDEN MET JUSTITE, DEFENSIE, POLITIE EN DE STAAT * VOERT ACTIEF CAMPAGNE TEGEN MICHA EN INTIMIDEERT HEM VOORTDUREND * STAAT BOVEN DE WET

HIER ONZE KLOMP-FILES OP ROL * EN HIER OP KLOL * ROND 7:00 SNOEFT KLOMP OVER ZIJN ‘HOGE RANG’ BIJ DEFENSIE MAAR WIL DEZE RANG NIET NOEMEN

5 Replies to “CHRIS KLOMP IS DE GROOTSTE BEDRIEGER UIT DE GESCHIEDENIS VAN DE JOURNALISTIEK”

 1. Ja, USA/GB vazalstaat PB BV is een soort paradijs voor alle leugenachtig verderf.

  Hoe kan het ook anders als de eerste stadhouder een SS/SA/Abwehr juridisch referendaris, een als Nazi-spion/intrigant in het toenmalig KH geïnfiltreerde, uit de diepste krochten van het (later zo genoemde) Reichssicherheitshauptamt opgeborrelde hoogverrader, zich voordoend als de grootste en (uiteraard alles controlerende) opperste Nederlandse verzetsheld was en dit bizarre stadhouderschap bij massamoordenaar en psychopathische soortgenoot Winston Churchill heeft bewerkstelligd, door zich zonder verhoging van de polsslag, volkomen geweten- en schaamteloos en opnieuw “gaande over lijken” medeplichtig te maken aan de gruwelmoord, onder bijzonder laffe en weerzinwekkende dekmantel van oorlog, op immens vluchtelingenkamo Dresden.

  Wat kun je daar nu van verwachten aangaande het aanstellingsbeleid?????

 2. Eh maak je niet te druk over reportersonline.nl Alexa Rank of #3,387,284 It is estimated worth of $ 240.00 and have a daily income of around $ 1.00.
  Revolutionaironline.com is ranked number 824,715 in the world. Die schrijvers van reportersonline zijn de enige lezers van hun eigen stukken. Jij in je eentje 4 keer zo Groot als zij met hun tienen. Dan hebben ze ook noch verkapte overheidsteun omdat Klomp en misschien nog wel meer door de staat betaald worden.Het zijn fucking losers.

 3. Klomp hemelt hier even een docent op die van seksuele intimidatie beschuldigd wordt. Dat kan die man helemaal niet gedaan hebben want Klomp kende hem persoonlijk. Recht in je fucking face.

  http://nos.nl/artikel/628343-windesheim-neemt-juridische-stappen-tegen-oud-student.html

  We kunnen dus hier uit de conclusie trekken dat de docent misschien homo was en Chris Klomp kende hem persoonlijk. Is Chris Klomp homo? Moest Chris Klomp bij zijn wekelijkse bezoeken aan de commandant in zijn kamer hem een pijpbeurt geven? Vraag 3 staat Donk tegenwoordig nu ook regelmatig voorovergebukt voor Klomp?

  1. Volgende vraag is Demmink tussen 1999 en 2010 in Australie of New Zealand geweest. Wat zijn de connecties tussen Demmink en het leger.

Geef een reactie