DE TOTALE IMPLOSIE VAN CHRIS ‘PETER R. DE VRIES’ KLOMP: ‘JE BENT EEN MAFKAT! ZOEK HULP!’

CHRIS KLOMP SPEELT IN DE ZAAK-DEMMINK PRECIES DEZELFDE ROL ALS PETER R. DE VRIES SPEELDE IN DE ZAAK-VAATSTRA: VOORLICHTER VAN JUSTITIE * ZAL KLOMP OOK ‘KIPPEVEL’ KRIJGEN ALS DEMMINK DEFINITIEF ‘ONSCHULDIG’ WORDT VERKLAARD NET ALS PETER KREEG BIJ DE ‘100% MATCH’ VAN JASPER S.?

Maar serieus: ik vind het oprecht knap dat je het voor elkaar krijgt om zelfs binnen die gekke complotwereld nog niet serieus te worden genomen. Zelfs Dankbaar en Donk nemen ze serieuzer. Aldus de laatste in een serie sms-sen van Chris Klomp na onze bombshell onthulling over de Wabeke-setup om Demmink wit te wassen. Du moment dat deze site hiermee kwam, is de vlam in de pan geslagen en heeft Justitie Klomp ingezet om de zaak weer ‘recht te spinnen’, althans daar pogingen toe te doen -hetgeen uiteraard niet is gelukt. Parallel hieraan bestookt Klomp mij met sms-sen in een kennelijke ‘poging’ mij te intimideren. Mafkat! Mafklapper! (?) Je bent zelfs een keer vrijgesproken omdat de rechter oordeelde dat niemand je nog serieus kan nemen! En: Serieus! zoek hulp! Intussen constateren we dat de door Demmink betaalde Klomp Koen Voskuil inmiddels totaal heeft weggedrukt als Demmink-verslaggever bij het AD, iets wat we hier reeds op 12 april opschreven! Er is geen enkele twijfel: Klomp is ‘van hogerhand’ op het Demmink-dossier gezet om de a charge-verslaggever Voskuil te vervangen, natuurlijk zo ‘geruisloos’ mogelijk -eerst gingen ze ‘samen’ stukken schrijven, en toen was het alleen Klomp. Opnieuw waren we right on the mark toen we -precies een jaar geleden- dit stuk schreven over Klomp toen hij de moord door de politie op Mitch Henriquez probeerde weg te spinnen. Volgens Klomp ‘was Mitch helemaal niet vermoord’. Nu krijst Klomp als een stervende zwaan in mijn telefoon: IK BEN GELOOFWAARDIG EN JIJ NIET! JIJ BENT EEN IDIOOT DIE HULP NODIG HEEFT! MAFKAT! MAFKLAPPER! Hier de Klomp-files op ROL. Misschien leuk om eens te bundelen.

19 Replies to “DE TOTALE IMPLOSIE VAN CHRIS ‘PETER R. DE VRIES’ KLOMP: ‘JE BENT EEN MAFKAT! ZOEK HULP!’”

  1. Toch maar even 2 keer naar het interview geluisterd. Hoe kan Klomp tot diep in 2010 in Australie geweest zijn en 10 jaar op de rechtbank gewerkt hebben. Of we leven nu in 2020 of hij heeft voor 1999 ook op de rechtbank gewerkt maar toen was hij nog in dienst van de luchtmacht. Een door de staat betaalde journalist, een andere conclusie kun je inderdaad niet trekken.

 1. Ergens anders zegt Klomp weer dat hij opgeleid is tot luchtmacht bewaker en na 9 jaar na het afronden van zijn HAVO aan de hogeschool Windesheim hoernalisme is gaan studeren!! Misschien zijn er hier mensen die weten wat de Heer Klomp in het echt uitgevreten heeft tussen 1990 en 2010. Deze week is het Klomp week en wordt de open source investigation nu breekt mijn Klomp gestart. Hij schijnt dus tegelijkertijd in New Zealand gewoond te hebben en aan de hogeschool in Nederland gestudeerd te hebben. Wat moet die kerel een airmiles gespaard hebben toen. Wacht even wat komen we nu tegen. Klomp hemelt hier even een docent op die van seksuele intimidatie beschuldigd wordt. Dat kan die man helemaal niet gedaan hebben want Klomp kende hem persoonlijk. Recht in je fucking face. Wacht ik zal die gozer eens even mailen en vragen wat hij over Klomp allemaal weet.

  http://nos.nl/artikel/628343-windesheim-neemt-juridische-stappen-tegen-oud-student.html

  1. Misschien heeft aartsleugenaar Klomp wel een gesprek met micha opgenomen maar wedden dat het 10 keer minder nieuwswaarde heeft dan dit telefoongesprek met Micha. Hij hoopt dat het over waait. He Klomp als je geschoren wordt moet je stilzitten.

 2. gut gut gut gut ………….Peter r de vries die iets zegt tegen Kat man man man .

  sja en ik heb geen idee of Kat het in de gaten heeft maar het is al een tijdje zo dat Klomp aan alle kanten over je heen walst en dat je absoluut geen partij voor hem bent.

 3. Huilde Micha dezer dagen niet uit bij Chris Klomp omdat zijn levenswerk in duigen lag?

  Micha lijkt Chris Klomp als een vaderfiguur te zien waar hij op gezette tijden stampvoetend tegen ageert om er vervolgens weer bij uit te huilen.

 4. Het is alleszeggend dat Chris Klomp en Peter R. ook copieen van elkaar zijn wat betreft het schoppen en schelden tegen Micha. Peter R. riep dat Micha ‘in een dwangbuis moet worden afgevoerd naar een TBS-kliniek’ en Klomp roept nu vergelijkbare zaken. Dit zijn altijd de laatste stuiptrekkingen voor de definitieve val van de corrupte pedo-journalisten.

 5. schreven over Klomp toen hij de moord door de politie op Mitch Henriquez probeerde weg te spinnen. Volgens Klomp ‘was Mitch helemaal niet vermoord’

  daar horen wettelijke bepalingen bij, deze kennis heeft Kat niet en maakt een eigen bepaling met populistische insteek.

  Chris Klomp reageerde destijds met zijn technische vakkennis die hij bij de rechtbanken heeft opgedaan.

  1. Klomp misbruikt zijn vakkennis om de waarheid te verdraaien. Je hebt helemaal geen vakkennis nodig om vast te stellen dat Mitch is vermoord. Kijk gewoon de video van de moord en je kunt met eigen ogen zien dat het moord is. Ik denk dat Micha meer kennis door ervaring heeft van recht dan Klomp en daar komt nog eens bij dat hij hoger opgeleid is. Want Klomp heeft maar gewoon HAVO en hij zegt dat hij op Harvard gezeten heeft maar dat kan dan helemaal niet. Ook zegt hij dat hij twittert tegen betaling en rechtzaken tegen betaling volgt. Omschrijft zichzelf als huurwoordenaar of te wel schrijft om mensen hun reputatie te besmeuren. Hij heeft ook zelfs maar 6 jaar ervaring als rechtbank hoernalist. Wat heeft die kerel een bullshit CV het lijkt charl schwietert wel.

 6. “”is de vlam in de pan geslagen en heeft Justitie Klomp ingezet om de zaak weer ‘recht te spinnen’, althans daar pogingen toe te doen -hetgeen uiteraard niet is gelukt.””

  lijkt me nogal wiedes dat het recht spinnen niet werkte aangezien, er in geen velden of wegen een vlammtjes te vinden behalve in Kat zijn ruimte fantasie.

  Dat Klomp een beetje speelt met complot clowns snapt elke jan lul, Kat kan vervolgens hiermee zijn zielige persoontje verkopen.

  Overignes je bent zelf ook niet vies van steekjes onder water, en stuurt Kat eveneneens berichtjes van dezelfde aard ……..daar horen we Kat niet over.

 7. He Klomp ik weet wie de real Mafklapper is. Ik kom niet meer bij van het lachen. Zeker nemen we Donk nog serieus nu hij op jou twitterkanaal zit samen met Jan Vlug, Wilfred Kortman, Ton Meeuwis. Klomp propaganda hoer ga de vaseline maar alvast halen wat je gaat genaaid en opgeofferd worden voor je meester Joris Demmink. Zeker leuk om die files te bundelen. Kunnen we niet een speciale Klomp week houden die we dan afsluiten met een BBQ waarbij we Klomp roosteren.

  1. Zure Haring moet welhaast het debiele neefje van Micha Kat zijn. Hij kan werkelijk geen begrijpelijke zin formuleren, zoals wel vaker bij plotters. Ieder gevoel voor interpunctie is hem vreemd. Ik schat een vijftiger die iedere ochtend met een joint opstaat.

   1. Nee hoor nederlands is niet mijn moedertaal en ik woon ook al eeuwen niet meer in Nederland. Maar hoeveel talen spreek jij eigenlijk foutloos. En nee ik blow niet en nooit gedaan want daar staat hier volgens mij bijna de doodstraf op. Ik ben veel ouder dan 50 dus het zou ook de dementie kunnen zijn. Ik hoop je hierbij voldoende geinformeerd te hebben dinges. Succes in Nederland als Europa ploft. Jullie doen het zelf dus dadelijk niet gaan zitten janken als het licht uit gaat. Eh doei LOL

Geef een reactie