COLLAPSE MSM: NRC MEDIA FRAUDEERT MET DE CIJFERS -WAT MICHA AL JAREN ROEPT

HOE GELOOFWAARDIG IS EEN KRANT DIE ZELFS LIEGT OVER DE EIGEN RESULTATEN? * MICHA WEES AL MEER DAN EEN JAAR GELEDEN OP DE FRAUDE BIJ NRC MEDIA * HIER NOG MEER BEDROG * NRC NEXT WAS EEN GROTE ZWENDEL ZOALS MICHA REEDS ONTHULDE IN 2007

MICHA WORDT ER DOODMOE VAN, GELIJK, GELIJK, GELIJK, GELIJK EN NOG MEER GELIJK * HOE MEER GELIJK VOOR MICHA, HOE FELLER EN GEFRUSTREERDER DE DOOFPOTTERS OM ZICH HEEN GAAN TRAPPEN ZOALS CHRIS KLOMP * ZIE DE COMMEMTS OP MICHA’S YOUTUBE-KANAAL: HOE AGRESSIEVER, HOE MEER GELIJK VOOR MICHA

Anders dan NRC Handelsblad meldde in mei, maakte diens uitgever Mediahuis in 2015 niet 3,3 miljoen, maar 2,5 miljoen euro winst. Dat bericht zakenblad Quote woensdag op zijn website. Quote baseert zich op het jaarverslag van de uitgeverij. Dat spreekt wel van een winst van 3,3 miljoen euro, maar meldt tevens dat er nog bijna 782.000 euro betaald moet worden aan de Stichting Democratie en Media en Vereniging Veronica. Als het ‘gerespecteerde’ NRC Media een grote mafia-bende blijkt te zijn van zwendel en plunder, then what about Blendle en Reporters Online die nota bene zijn opgericht om de crisis binnen de oude media ‘op te lossen’ met ‘juichende resultaten’? Hier een recente video van Alex Jones en Stefan Molyneux over de ondergang van de MSM:

5 Replies to “COLLAPSE MSM: NRC MEDIA FRAUDEERT MET DE CIJFERS -WAT MICHA AL JAREN ROEPT”

 1. lekker belangrijk wat de resultaten zijn van de NRC, en voor de mensen die daadwerkelijk belang hebben bij deze cijfers hebben daar hun methodes voor.

  Zou overigens ook niet weten welk belang de bezoekers hebben van deze blog bij resultaten van de Telegraaf of NRC ……o wacht eens even …..Kat is ex werknemer en zit na tig jaar nog steeds met racune in zijn hoofd en wil zijn gram halen.

  Anderszijds fantaseert Kat er zelf ook weelderig op los betreft kinderen in ovens en kapot gesneden kindertjes.

 2. Het PB BV “O”M heeft het onderste uit de kast gehaald om Joris Demmink achter de tralies te krijgen, maar er is niets, er was niets en er zal niets zijn……..

  Nee mensen, prins Bernhard was ECHT (!) een (Nederland en de democratie in zijn warme hart gesloten hebbende) verzetsheld……en dit is zijn nagelaten BESLOTEN Vennootschap.

 3. De overheid vervolgt liever de klokkenluiders die ze zelf met overduidelijk valse beschuldigingen een mes in de rug gestoken hebben en dat blijven ze ‘pure evil’ eindeloos volhouden:

  NOS Teletekst:

  Het OM wil afzien van de vervolging
  van voormalig topambtenaar Demmink.Het
  onderzoek naar hem heeft geen bewijs
  opgeleverd dat hij zich schuldig heeft
  gemaakt aan de verkrachting van twee
  destijds minderjarige jongens in de
  jaren 1995-1997 in Turkije.

  Ondanks herhaalde verzoeken werkte
  Turkije niet mee aan het onderzoek.
  Justitie stelt dat het strafrechtelijk
  onderzoek minutieus is uitgevoerd,
  Vastgesteld is dat Demmink in 1995-1997
  niet dagen achtereen in Turkije was.

  Het OM vond ook geen aanwijzingen voor
  de betrokkenheid van Demmink bij
  seksueel misbruik van jongens.

Geef een reactie