EEN COLLEGE ‘COMPLOT-KUNDE’ VOOR JARON HARAMBAM -ONDERVRAAG HEM OP 23-11!

IN ZIJN LAATSTE COLUMN OP NIBURU.CO LEGT MICHA NOG EENS UIT HOE HET IN WERKELIJKHEID ZIT MET DIE ‘COMPLOTDENKERS’ * KOMT ALLEN IN ZO GROOT MOGELIJKE GETALE WOENSDAG NAAR ROTTERDAM OM JARON HARAMBAM TE OVERVRAGEN OVER DE LAATSTE ‘WETENSCHAPPELIJKE STAND VAN ZAKEN’ IN DE COMPLOT-KUNDE

[wp_ad_camp_1]

Vraag gewoon aan Harambam: “Waar komt de term ‘complotdenkers’ eigenlijk vandaan? Wie heeft dat bedacht en waarom?’ Beste mensen, het is van levensbelang om elke poging van de nazi-elites om ‘complotdenkers’ te demoniseren als de nieuwe Joden -in de opmaat naar razzia’s en pogroms- de kop in te drukken, of dat nou gaat om het optreden van ‘complotjager’ Chris Klomp, de ‘complot-hetze-uitzendingen’ van EenVandaag of ‘discussie-avonden’ zoals woensdag in Rotterdam waarin de plotters worden geweerd net als de Joden onder de bezetting. We moeten deze mensen gewoon duidelijk maken dat we het niet accepteren te worden gedemoniseerd omdat we zeggen dat het gras groen is, 2 + 2 4 en de aarde rond. De tijd dat mensen op de brandstapel belandden omdat ze de waarheid spraken ligt gelukkig eeuwen achter ons en dat moeten we vooral zo houden. Overigens is de term conspiracy theorist inmiddels dusdanig uitgewerkt, dat de NWO de hetze tegen de waarheid nu voortzet onder de vaandel fake news.

12 Replies to “EEN COLLEGE ‘COMPLOT-KUNDE’ VOOR JARON HARAMBAM -ONDERVRAAG HEM OP 23-11!”

 1. http://www.ronpaullibertyreport.com/archives/revealed-the-real-fake-news-list

  =================

  Psychopaten zijn bewuste SCHADELIJKE/GEVAARLIJKE fundamentele leugenaars.
  Dat is eigenlijk nog wat anders dan pathologisch liegen (en bijv. niet meer weten wat men eerder beweerd heeft en daardoor -op den duur- toch OPVALLEN), pseudologia fantastica of een leugentje uit boosheid, om bestwil of onschuldige grap.

  En uiterlijk zie je er niets aan. Valt er een door de mand (meestal een primitiever exemplaar buiten de netwerken die zijn geïnfiltreerd in de overheidsadministratie en HUN MSM…..die daarmee ‘alien’ wordt) dan is “de hele buurt” echt ‘flabbergasted’ (soms tot psychische problemen leidend: als dit mogelijk is, wat is dan nog meer mogelijk e.d.).

 2. Ik heb nu al voorpret over de video die Opa van Ham zal maken van de bijeenkomst in Rotterdam.

  Wanneer het mee zit zijn dezelfde 6 zieligerds aanwezig die wel een halve minuut stil konden zijn bij de verder volstrekt oninteressante Van Gogh herdenking.

  De organisatoren sidderen nu al!

 3. Artikel..ja daders die Slachtoffers en Slachtoffertjes criminaliseren en overschreeuwen met etiketeringen “als óf” zij zélf dát Slachtoffer zouden” zijn

 4. “De tijd dat mensen op de brandstapel belandden omdat ze de waarheid spraken ligt gelukkig eeuwen achter ons en dat moeten we vooral zo houden. ”

  Niet Waar… elke rechter zorgt er voor dat 2+2=5 blijft of weer wordt evenals elk schooltje ook waar de nepjood zijn leugens en sperma spuit ..industrial grooming .. dan die msm en politiek van ze nog…

   1. Oja dit is veel leuker. http://www.prisonplanet.com/times-when-the-mainstream-media-created-fake-news-and-people-died-as-a-result.html Maar deze is eigenlijk nog veel leuker. http://www.prisonplanet.com/the-mainstream-medias-fake-news-narrative-is-already-beginning-to-collapse.html Prisonplanet is de best bekeken nieuwssite van Amerika en heeft een Alexa ranking van 126 en dat was een week geleden. Ze zullen dus waarschijnlijk nu al weer wat meer opgeschoven zijn. Zeg maar doei met je handje tegen de MSM.

    1. Plottertjes trekken nooit feiten na. Prison Planet en Infowars komen met 4 miljoen unieke maandelijkse bezoekers nog niet eens in de buurt van de Top 15 nieuwssites. Yahoo News trekt 175 miljoen bezoekers per maand, Huffington Post 111 miljoen.

     1. Huffington post ranking Alexa 152. Yahoonews staat op 14,783,732 .
      Yahoo. com staat op 5 maar die gebruik ik ook soms omdat ik daar 1 van mijn emailadressen heb. Kijk ik daar af en toe naar het news. Nee helemaal nooit maar ze tellen me wel mee. Door je strot geramde propaganda daar zijn mensen inmiddels wel klaar mee.

     2. Maar een half procent van de bezoekers komt uit amerika van yahoo. dat is niet eens 2 miljoen. Drudgereport heeft er al gemiddeld 3 miljoen per dag. 96 procent van de bezoekers van yahoonews komt uit Japan. Dat is dus meer dan 165 miljoen bezoekers. Rara Japan heeft maar 127 miljoen inwoners. Ooit iemand over Yahoo news horen praten. Ik nog nooit. Dan vergeet je voor het gemak ook nog alle youtube kanalen van Alex jones en co. De trend is echter veel belangrijker. De aluminiumfolie is de laatste tijd niet aan te slepen terwijl er een groot tekort ontstaan is aan krantenpapier om de kachel mee aan te maken. Elk nadeel heeft zijn voordeel. Zo tiert de aanmaakblokjes industrie welig en zal deze onze economie een boost geven.

 5. Hier het echte stabiele nieuws:

  Nederland is in 1945 gratis bevrijd door onze geallieerde vrienden, die ďe verstandig uitgeweken Onranjevorst tot groot genoegen van de bevolking weer ten volle in ere hebben hersteld en de volledige jurisdictie hebben overgedragen zoals het betaamt.

  Hier het fake nieuws door ongeïnformeerde, emotioneel gestoorde onruststokers en raddraaiers:

  Psychopaten (zoals de gruwelmoordenaars van Dresden die -gezien het uitblijven van strafvervolging- kennelijk in de USA en GB als een staat in de staat de dienst uitmaken) zijn niet werkelijk bevrijders.
  Dat ligt helemaal niet in de aard van de ‘alien mindset’.
  We zijn dan ook bezet sedert 1945 en wel door een Nederland/het Nederlands belang vijandige (!), zéér doortrapte (duivelse/psychopathische) macht, die inspelend op de goedglovige goegemeente, de weerzinwekkend gevluchte Onranjes als hun dekmantel en “stadhouder” hebben geïnstalleerd om (terechte) volksopstand tegen deze (op Middeleeuwse roofriddermentaliteit wijzende) bezetting aalglad te voorkomen.

 6. Overigens is de term conspiracy theorist inmiddels dusdanig uitgewerkt, dat de NWO de hetze tegen de waarheid nu voortzet onder de vaandel fake news.
  ==================
  Fake news is zo onredelijk ook, zo gillend gek vaak.

  Hier het redelijke en stabiele echte nieuws van de MSM, wat gewoon sinds 1945 rustig (bijna ijsbloedig) zo verder gaat en niet slechts bij dit UITSTEKENDE voorbeeldige onderwerp:

  Rond industriestad Dresden zijn in de nacht van 13/14 februari 1945 ca. 25.000 doden gevallen bij een Britse en vooral ook Amerikaanse aanval uitgevoerd met 250 zware bommenwerpers, die in totaal 400 ton bommen afwierpen op het belangrijke spoorwegknooppunt en de zware oorlogsindustrie aldaar.

  Hier het fake nieuws door zwaar overdrijvende idioten en emotioneel doorgedraaide onruststokers (met Nazi sympathieën!) die hier vermoedelijk zelf op walgelijke wijze baatzuchtig voordeel uit willen trekken:

  De al maanden (goed waarneembaar bij luchtverkenningen) tot vluchtelingen- en oorlogsgewondenkamp getransformeerde lichtgebouwde cultuurstad (als militair doel voor normale geesten ondenkbaar) Dresden, is in de nacht van 13/14 februari 1945 aangevallen met een slechts als puur krankzinnig te beschouwen aantal van 2.800 zware bommenwerpers volgepropt met een -eveneens slechts als puur krankzinnig te beschouwen- verbeterde 1945 type conventionele monsterbommenlast, aangevuld met honderduizenden liters als bijzonder gruwelijk te beschouwen witte fosfor en voor het eerst napalm. Door de goede verspreiding, samenstelling en afstemming (soort, techniek en gewicht, maar ook tussen de RAF en USAF) van deze in totaal 28 kiloton onderscheiden conventionele lading over de gehele stad kon, afgezien van kernstraling, met ca. 2 maal de kracht van de atoombom op Hiroshima een directe uitwerking worden bereikt van ca. 4 tot 6 maal een dergelijke kernfissiebom.
  Het resultaat mag gezien worden: In ca. anderhalf uur in -steeds met een uitgedokterde tussenpoos om de uitwerking zo gruwelijk mogelijk te laten worden- drie eveneens krankzinnig uitgedokterde golven aan de lopende band overbemeten bommentapijten, zijn ca. 1,2 miljoen burgers/non-combattanten, voornamelijk vrouwen, kinderen, bejaarden, invaliden, oorlogsgewonden en vluchtelingen, waaronder ook veel dwangarbeiders, krijgsgevangenen e.d. van alle nationaliteiten, ja zelfs Joden en ook de dieren t/m de spinnetjes in de stratosfeer, letterlijk tot gruwelsoep gekookt. Het aantal “overlevenden”, meestal uit de randgebieden en veelal na de eerste (en enige RAF) aanvalsgolf van over de stad verspreide 8 kiloton (met enige concentratie op het oude centrum) op verschillende wijze nog buiten de stad geraakt, kan wellicht op enige duizenden worden geschat.

  ==============
  De tijd dat mensen op de brandstapel belandden omdat ze de waarheid spraken ligt gelukkig eeuwen achter ons en dat moeten we vooral zo houden.
  ==============
  En dà geleufde gij……:

  ‘Beware the soothing voice, the voice of reason……’

Geef een reactie