EN WIE HEEFT HET LAATSTE WOORD OVER DE VERVOLGING VAN JORIS DEMMINK? ZIJN ROLODEX-MAKKER JAN WOLTER WABEKE! ALS ER NU GEEN VOLKSOPSTAND UITBREEKT…

DEZE SITE ROEPT HET AL JAREN: DE PEDO-WERKELIJKHEID IS TE GRUWELIJK EN TE KRANKZINNIG OM OOK MAAR EEN BEGIN VAN EEN VOORSTELLING MOGELIJK TE MAKEN * NU HEBBEN DE PEDOFIELEN HET ZO GESPIND DAT SUPER-KINDERVERKRACHTER WABEKE MOET BESLISSEN OVER DE VERVOLGING VAN ZIJN PEDO-ROLODEX-BILLENMAAT JORIS DEMMINK * DAARBIJ WAS WABEKE OOK NOG EENS EEN VAN DE DRIE PEDO-HOOFDOFFICIEREN DIE DE VERVOLGING DOOR HET OM ONMOGELIJK MAAKTE WEGENS MEDE-DADERSCHAP * NU BEGRIJPEN WE OOK WAAROM HET HAAGSE HOF NIET HEEFT WILLEN TORNEN AAN DE POSITIE VAN WABEKE: HIJ MOEST BLIJVEN OM DEMMINK DEFINITIEF WIT TE WASSEN

Nu dat extra onderzoek volgens het OM niets heeft opgeleverd, moet de aanklager weer terug naar het gerechtshof om de beslissing tot seponeren (stopzetten van vervolging) voor te leggen. De uiteindelijke beslissing over het al dan niet vervolgen van Demmink is nu dan ook aan het gerechtshof in Den Haag. De verwachting is dat dit zeker nog enkele maanden zal duren. (bron: Chris Klomp). Wij weten dat Wabeke bij het Haagse Hof de man is die ‘gaat over’ de artikel 12-zaken. In your face. ZO ARROGANT ZIJN DE PEDOFIELEN DAT ZE DIT GEWOON DOEN! De boodschap aan de burger: fuck de rechtstaat! Wij beslissen en bepalen wat er gebeurt en wij verkrachten net zoveel kinderen als we willen! Want wij zijn de elite! Micha kan niet geloven wat hij nu aan het tikken is. Is dit een nachtmerrie? De nieuwste horror-thriller van Paul Verhoeven? Nee! Het is de FUCKING REALITY in Pedoland Nederland waar inmiddels -we hebben al al zo vaak gezegd- de complete keten van rechtshandhaving en strafoplegging in handen in van pedofielen! Nu begrijpen we ook waarom de president van het Haagse Hof Verheij [FILES ROL] steeds als door een adder gebeten reageerde op vragen over de positie van pedo-raadsheer Wabeke die verdachte was in het Rolodex-onderzoek. Hij sprak toen de historische woorden: het enkele feit dat een raadsheer kinderen verkracht, alsmede het enkele feit dat hij om die reden verdachte is geweest van een strafrechterlijk onderzoek, alsmede het opnieuw enkele feit dat een rechter kinderen en baby’s aan stukken snijdt gecombineerd met het opnieuw enkele feit dat een rechter peuters onderwerpt aan martelingen, al die enkele feiten vormen geen enkele aanleiding de positie van raadsheer Wabeke ter discussie te stellen.

3 Replies to “EN WIE HEEFT HET LAATSTE WOORD OVER DE VERVOLGING VAN JORIS DEMMINK? ZIJN ROLODEX-MAKKER JAN WOLTER WABEKE! ALS ER NU GEEN VOLKSOPSTAND UITBREEKT…”

 1. De poppetjes doen er eigenlijk niet zoveel toe, of ze nu bijv. Wabeke heten of (niet pedofiele psychopaat?) H.A.A.G. Vermeulen.

  Een land feitelijk decennia geleid door een volslagen corrupte, gruwelijke morele debiel uit het Nazi Reichssicherheitshauptamt als Bernhard zur Lippe Biesterfeld, die wettelijk volkomen onbevoegd, maar om afgrijselijke (uiteraard volkomen anti-democratische) moverende redenen gesteund door Churchill c.s., ook aan de knoppen van het ijskoud overgenomen aanstellingsbeleid voor ambtenaren zat, corrumpeert onvermijdelijk totaal.

  Wat niet wil zeggen dat er in lagere regionen op niet-sleutelposities ambtenaren te goeder trouw loyaal zijn aan iets dat hen volkomen boven de pet gaat. Zoveel ‘adapted compensated’ psychopaten zijn er gewoon niet en deze hebben ook geen zin om bijv. de straat te vegen.

  Maar je kunt in dit land echt niet meer naar de rechter stappen en denken dat je daar een eerlijk proces krijgt, zeker als je aan het bovenstaande wilt tornen.

  Daarom zeg ik: Rokende puinhopen zijn steeds het resultaat van psychopathische projecten.

  Vele slaapwandelaars hebben nu nog steeds niet door aldus op een volstrekt doodlopende (neem dat maar letterlijk) weg te zitten.

 2. Natuurlijk noemt Klomp Wabeke en rolodex niet. Wat een ongelooflijke smeerlap. Dit zou de alternatieve media toch massaal op moeten pakken. Zelfs Donk kan hier niet meer omheen als hij nog een geweten heeft. Dit geld ook voor Vrijland.

 3. In USA/GB vazalstaat PB BV, waar de “corrupte geldwolf” (dit is een grandioos understatement van geschiedkundige Aalders) Bernhard zur Lippe Biesterfeld de eerste stadhouder van was, omdat deze kickzoekende verveelde psychopaat uit Hitlers Reichssicherheitshauptamt zich ijskoud bereid verklaarde zich (en daarmee zijn vazalstaat = u en ik) medeplichtig te maken aan de psychopathische gruwelmoord onder bijzonder laffe dekmantel van oorlog (!) op vluchtelingenkamp met 1,2 miljoen zielen Dresden (notabene zijn vriendelijke bakermat, maar dat zegt psychopaten NIETS evenals familie e.d.), is natuurlijk ALLE ‘pure evil’ mogelijk.

  Waarschijnlijk doet zich hier het fenomeen voor, dat de genoemde gruweldaad zo immens groot, onvoorstelbaar en gruwelijk is, dat het niet echt meer te bevatten is voor normale stervelingen.

  Ook Blair kan niet vervolgd worden door het Internationaal Strafhof wegens de inval in Irak op grond van de niet bestaande ‘weapons of mass destruction’.

  De sterke arm is nu ineens een futloos softenon-flippertje……..

Geef een reactie