HET EURO-SPEL IS UIT: MEGA-PLUNDERING EU-BURGERS GAAT BEGINNEN

GRIEKSE SPAARDERS WORDEN NU GEPLUNDERD * MAAR DAT IS SLECHTS DE EERSTE STAP, WANT DE HELE EU ZAL DE GRIEKSE ‘BAIL-IN’ MOETEN VOLGEN * FINANCIELE AFGROND VAN NOUT EN JAN KEES IS TE DIEP OM DE BODEM NOG TE KUNNEN ZIEN * IN LAATSTE WANHOOPSPOGING PROBEERDEN DE EURO-FETISJISTEN EEN ONTLUISTEREND IMF-RAPPORT GEHEIM TE HOUDEN * DE VS HEBBEN GESPROKEN: DE EUROPESE BURGER MOET KAPOT
[wp_ad_camp_1] De ‘omgekeerde bankroof’ (zie cartoon). Dat is nu de situatie waarin we ons bevinden. Deze site roept alle Nederlanders met klem en met spoed op al hun tegoeden van de bank te halen zolang het nog kan. Want de feiten zijn niet langer te negeren. Door niemand. We zijn ons geld kwijt. Nout en Jan Kees en Wouter en Gerrit hebben hun ding gedaan. In opdracht van de NWO. Micha was de enige journalist die Nout Wellink ter verantwoording probeerde te roepen hetgeen hij moest bekopen met subiete arrestatie. Om maar even aan te geven hoe heet deze Euro-soep wordt gegeten en hoe groot de belangen zijn die hier op het spel staan: het beroven van de complete bevolking van de EU van hun spaartegoeden. Net als ome Ab en ome Ron de complete bevolking moeten beroven van hun gezondheid. Net als ome Ard van de Steur, minister van ‘Veiligheid’ juist tot taak heeft alle Nederlanders te beroven van hun gevoel van veiligheid. Beginnen we het te begrijpen? Ook het ministerschap van Ard is een ‘omgekeerde bankoverval’. Alles is precies het omgekeerde van wat het lijkt. Prettig weekeind maar weer.

5 Replies to “HET EURO-SPEL IS UIT: MEGA-PLUNDERING EU-BURGERS GAAT BEGINNEN”

 1. Zolang ik de enige ben in Nederland die deze Griekenland situatie begrijpt als een genocide op Orthodoxe overlevering, zal ik al de nonsens en meningen moet blijven zien herhalen. Ter waarschuwing, de Orthodoxe Kerken zijn zo ernstig geïnfiltreerd aan de top, dat ik me af vraag waarom die genocide maar door blijft gaan. Maar goed, Nederlanders weten niet wie Erasmus is, juist omdat ze menen van wel en dit dus niet toetsen, dus zullen de Griekenland situatie niet erg snel begrijpen. Mochten er bezoekers zijn die willen weten wat er werkelijk achter de schermen bekokstoofd is, een tip van de sluier in een uitleg over de gecensureerde Erasmus informatie hier:
  http://www.twitlonger.com/show/n_1slakid

 2. De arbeidsmarkt is ziek. Je mag van geluk spreken als je een bedrijf binnenwandelt alwaar de zaakjes goed geregeld zijn. Van multinationals en de roverheid moet je niks verwachten. Nu verantwoordelijkheden steeds meer bij de gemeente komen te liggen, moet je daarvoor ook uitkijken. Het woord zegt het al “gemeen”te.
  Pas op: “As above so below” Griekenland staat symbool voor de individuele man of vrouw die het hoofd boven water tracht te houden. Het is tijd om te vechten en niet om te vluchten. In je kracht staan is geboden. Geld is vandaag de dag boekhoudkundige nonsens. Mensen willen werken en te vreten hebben. De rest is gelul.

 3. PB BV met zijn oprichter, de door de -als gevaarlijkste en meest verholen type psychopaat onherkend- geïnfiltreerde fouteriken die de totale macht en controle in en over de USA in handen hebben weten te krijgen, hier na WOII als hun zetbaas/onderkoning geïnstalleerde SS/Abwehr hoogverrader/meesterspion en met name evenzo (deze MONSTERS in mensengedaante herkennen dit onderling!) EXTREEM NAARGEESTIG gezinde (!) ‘adapted compensated/corporate psychopath’: prins Bernhard himself, vervult hier inderdaad een sleutelrol.

  ‘Resistance is futile’ tegen deze “geweldige overmacht” van ca. 0,09% “volmaakt” grenzenloze/over lijken gaande, abnormaal/machinaal energiek TOTAAL KRANKZINNIGE PROJECTEN uitbrakende MONSTERS.
  Dat moet je -ten diepste met misbruik van staatsmacht erin gemanipuleerd zoals “de 25.000 van Dresden”- beseffen!

  Totaal brein verrotte ‘dead inside’ stinkers van het type Kissinger, Brzezinsky, Onassis, Perle, Daalder, Clinton, McNamara, Putin, Mao, Dulles, PB (‘et all’) enz. enz, enz.

  Zolang je de aberratief (!) geestesdood geboren waardeloze gruwels !!!DIE DIT ENERGIEK WILLEN VERSPREIDEN!!! niet herkent (!) en gericht uitneemt ja, dan LIJKEN ze wel onoverwinnelijk.

 4. LS…

  Een goede vriend van mij heeft jaren geleden besloten niet meer aan de rat-race mee te doen en is onlangs 65 jaar geworden. Door een uiterst sober bestaan, geen alcohol , geen hoeren bezoek, geen vakantie ,geen verwarming, geen openbaar vervoer, geen buiten de deur eten, geen sociaal leven etc. etc. heeft hij toch een paar duizend euries kunnen sparen van zijn kale AOW voor het geval dat zijn tanden uit zijn mond vallen , zijn begrafenis en misschien een kleine nalatenschap voor zijn enige en trouwe vriendin. Maar ook deze groep mensen wordt niet meer gespaard als het gaat om gemeente belasting, waterschaps-belasting etc. Bezwaarschriften worden genegeerd met de opmerking: U heeft geld over dus betalen of sterf… Hoe lang denken deze legale beroepsrovers hiermee door te gaan ? Ik ben benieuwt !

Geef een reactie