HET IS DE HOOGSTE TIJD EEN ANTI-VAXX-BEWEGING OP TE RICHTEN DIE EEN DUIDELIJK EN KEIHARD SIGNAAL AFGEEFT AAN RUTTE: STEEK HET NANO-VACCIN VAN BILL GATES IN JE EIGEN PEDO-REET!

MICHA EN ROL WILLEN HET VOORTOUW NEMEN BIJ HET OPRICHTEN VAN EEN NIEUWE, MILITANTIE ANTI-VAXX-BEWEGING OM HET VOLK TE BESCHERMEN TEGEN HET HORROR-VACCIN VAN BILL GATES, HUGO DE JONGE, LADY GAGA, TEDROS EN AB OSTERHAUS * HIERONDER: DAGBLAD TROUW EN CATHARINA TH. BAKKER MEDEPLICHTIG AAN GENOCIDE

Geld en Gekte

Door Hans Vogel

Het gevreesde Coronavirus is niet meer dan een stevige griep. Aan iedere ziekte kan je doodgaan. Ook aan de griep en ook aan Corona. Maar de overgrote meerderheid, 99,9 procent van de mensen, loopt geen enkel gevaar. Ja, wel als je rond de tachtig jaar bent en te dik, lijdt aan suikerziekte, hart- en vaatziekte of last hebt van longen en luchtwegen. In dat geval kan Corona je net dat extra zetje geven naar de dood.

Wie tot de risicogroep behoort en snel naar de dokter gaat, kan makkelijk van Corona genezen. Gewoon met hydroxychloroquine-pillen. Precies zoals de Limburgse huisarts Rob Elens aan zijn patiënten heeft voorgeschreven. Totdat hij door de inspectie werd berispt en het hem verboden werd om zijn patiënten op die manier te genezen.

De inspectie, het RIVM en de regeringsinstanties in Nederland zijn namelijk corrupt tot op het bot en liggen in bed met Bill Gates en andere moordlustige maniakken. Die zijn erop gebrand iedereen in te enten en er op die manier grof aan te verdienen. Het gaat om honderden miljarden, om biljoenen. Vandaar dat er koortsachtig word gesleuteld aan een vaccin. Als dat er eenmaal is kan de kassa heerlijk gaan rinkelen. Dan kan Bill Gates zijn zakken nog meer vullen en ook nog wat kruimels uitdelen aan zijn corrupte knechten van het RIVM en andere nuttige idioten in Nederland.

Zolang dat vaccin er nog niet is, mag het natuurlijk niet zo zijn dat mensen op een andere manier genezen van Corona. Dat zou de markt alleen maar bederven. En de mensen zouden in de gaten kunnen krijgen dat ze worden bedrogen door Rutte, de regering, de “deskundigen” en de media. Na een maand totalitaire staatsterreur (in Italië al twee maanden) beginnen steeds meer mensen door te krijgen dat ze ertussen zijn genomen. Dat hadden ze natuurlijk kunnen weten, wat het zou de eerste keer geweest zijn dat Rutte nu eens niet had gelogen en gewoon de waarheid had gesproken.

Rutte, zijn sadistische buitenlandse collega’s en zijn corrupte knechten in Nederland willen dus een vaccin en ze willen de burger dwingen om zich daarmee te laten inenten.

Het is echter algemeen bekend dat een vaccin tegen de griep (en Corona IS een griep) nooit en te nimmer volledige bescherming kan bieden. Maar dat wordt niet aan u verteld door al die ernstig kijkende “deskundigen.”

Om de publieke opinie in Nederland alvast te bewerken en voor te bereiden op de inenting, heeft Trouw een artikel geplaatst van een zekere Catharina Th. Bakker. Deze ingehuurde kracht (“freelance onderzoekster”) opent het vuur op de grote groep Nederlanders die überhaupt tegenstanders zijn van vaccinaties. Het meisje Bakker is ZZP’er en was natuurlijk dolblij met een onverwachte schnabbel in deze barre Coronatijden. “Wat te doen met de anti-vaccineerders?” vraagt zij zich af. Je zou bijna denken dat ze zegt: “afknallen,” maar gelukkig is ons Katrien niet zó hardvochtig. Ze laat het antwoord in het midden, maar laat wel blijken dat ze voorstandster is van meedogenloze overheidsdwang.

Het gaat tenslotte om, zoals mevrouw Bakker zegt, “mensen die weigeren aan ziektebestrijding mee te doen –uit eigenbelang, onverschilligheid, laksheid, betweterij of religieuze overtuiging.” Daar moet de staat hard tegen optreden, zo valt tussen de regels te lezen. Wat zij vergeet te vermelden is dat in de eerste plaats Rutte zelf, het RIVM en de inspectie “weigeren aan ziektebestrijding mee te doen.” “Uit eigenbelang, onverschilligheid,” maar misschien ook wel uit sadisme, moordlust, of zelfs “religieuze overtuiging.”

Want zij geloven in de werking van een vaccin en weigeren de wetenschappelijk bewezen feiten onder ogen te zien dat Corona prima kan worden genezen met hydoxychloroquine. Ons Katrien kijkt er ook wel voor uit om dit in haar stukje voor Trouw te vermelden.

Catharina Th. Bakker heeft in elk geval haar paar honderd eurootjes binnen.

Wel jammer dat ze nu de facto bezig is zich medeplichtig te maken aan genocide.

4 Replies to “HET IS DE HOOGSTE TIJD EEN ANTI-VAXX-BEWEGING OP TE RICHTEN DIE EEN DUIDELIJK EN KEIHARD SIGNAAL AFGEEFT AAN RUTTE: STEEK HET NANO-VACCIN VAN BILL GATES IN JE EIGEN PEDO-REET!”

 1. Nieuw in Nederland:

  Vrijwillige TBS,klakkeloos uitvoeren wat je opgedragen word door je TeeVee,geleid voor de binnenhofnar en de rest van het toneelgezelschap wat regering heet, in samenwerking met het Rijks Instituut Voor Mindcontrol.

  Serieus,wanneer heb je voor het laatst iets aangeschaft zonder het eerst bekeken te hebben? Maar nee,alle brave Bilderberg slaafjes volgen deugdelijk de orders op,want befehl ist befehl.

  Lekker elkaar in de gaten houden met klik-apps,heeft u iets verdachts gezien? bel dan / meld dan,we zitten voor u klaar.

  Ambtenaartjes die torenhoge boetes uitdelen maar het zelf kennelijk niet zo nauw nemen met de 1,5M afstand regels.

  Compleet gebrainwashed,allemaal,nou ik kan u vertellen een ieder die zijn vrijheid opgeeft voor (schijn) veiligheid,verdient geen van beide,wat een laffe hobbezakken!

  Er is sinds WW2 weinig verandert in (ver)Nederland.

  En als je niet meegaat in hun massahysterie krijg je opmerkingen en/of het boze oog van je landgeneuten,nou sorry,dat is hun wereld,ik leef er enkel in,sorry dat ik leef.

  Het kan allemaal anno 2020 ,25 miljoen hulpgeld krijgen ter bestrijding van covid-19,druk op gokken,verdubbeld,yes na een tweet met Lady Gaga,gaat er 50 miljoen van de belastingcentjes zo naar het dubieuze WHO.

  Krijg je da wel een geweldige show van deze misdadigers,genaamd de stay at home show op
  MTV voor terug,dat dan weer wel.

  En bedankt he Hugo de Jonge….

 2. Inmiddels staan er toch aardig wat video’s online van kerngezonde twintigers, dertigers en veertigers die toch op de ic zijn beland en door een hel zijn gegaan.

  Maar weet malloot Vogel als (mislukt) ‘historicus’ veel. Die heeft ineens ook verstand van hydroxychloroquine-pillen.

  Maar ja, Hans dacht ook dat Hitler de Tweede Wereldoorlog heeft overleefd. Dat soort dingen dus.

 3. Terwijl miljoenen idioten zichzelf opgesloten hebben heeft ons monetaire systeem op het sterfbed griep gekregen. Het zal voor het NFI niet moeilijk zijn om de doodsoorzaak vast te stellen.

Geef een reactie