HORROR: TELEGRAAF ZEGT NU DAT MITCH HENRIQUEZ IS ‘GESTIKT’; NU NEPNIEUWS OM MOORD TE VERBLOEMEN

ZIE HIER ONZE HENRIQUEZ/KILLER COP-FILES ROL * CHRIS KOMP WAS ER QUA NEPNIEUWS ALS EERSTE BIJ: ‘ALS ZES AGENTEN JE DOODMARTELEN DOOR JE KEEL DICHT TE KNIJPEN IS DAT GEEN MOORD!’ * DE TELEGRAAF VOLGT KLOMP NU: ‘MITCH IS GESTIKT’

DIT IS HETZELFDE ALS ZEGGEN DAT JE NIET DOOR EEN KILLER COP BENT DOODGESCHOTEN, MAAR ‘TEGEN EEN KOGEL BENT AANGELOPEN’: NIET STRIJDIG MET DE WAARHEID, MAAR WEL EEN LEUGEN

[wp_ad_camp_1]

De rechtszaak die vandaag begint om de gestikte Mitch Henriquez confronteert de politie met een oud dilemma. Als je geweld toepast, leidt dat vaak tot gedoe (!). Maar als je als politieman geen actie onderneemt, kan dat ook nare gevolgen hebben. Aldus De Telegraaf vandaag op de voorpagina, Hier meer. Gisteren werd al een voorschot genomen op het witwassen door de killer cops met een door Jack de Vries van Hill & Knowlton bedacht stukje nepnieuws over ex-burgemeester Jozias van Aarsten die net als Mitch een nekklem onderging. Hij leeft nog, dus de dood van Mitch kan nooit aan die nekklem hebben gelegen. Nee, hij is gewoon gestikt. Eigen schuld. So far for the MSM.

3 Replies to “HORROR: TELEGRAAF ZEGT NU DAT MITCH HENRIQUEZ IS ‘GESTIKT’; NU NEPNIEUWS OM MOORD TE VERBLOEMEN”

 1. Ik woon in een buurt waar ook een onschuldige burger neergeschoten is door de politie. Peirre Boley. De blauwjoekel die hem vermoord heeft, heeft carrière gemaakt, doet nu beveiliging voor de roomse prinses Maxima. Onder de geel witte vlag van Willem Alexander. Het is bekend dat Pierre werd neergeschoten, omdat de hele voetbalclub een rel veroorzaakte, hij had veel vrienden.

  Er worden vele onschuldige burgers vermoord door de politie elk jaar.
  Maar politie staat boven de wet. Roven doen ze meer dan moorden. Altijd zonder enige gevolgen voor het blauwe tuig.

  Zo is het nu eenmaal.
  De meeste moorden, vaak in de cel, worden niet bekend bij het grote publiek.
  Wat ook niet bekend is bij het publiek, is het bewust en actief ronselen voor de Islam in de Nederlandse gevangenissen door justitie.

  Maar breek me de bek verder niet open aub.
  Het hele Nederlandse systeem is gebaseerd op leugens, sinds 1814.
  Oranjes die geen landverrader zijn worden direct vermoord, want de marechaussee is erger nog dan de politie.

 2. Klein grut. Liegen en moorden moet je gewoon in het heel groot doen. Goebbels zei het al.
  Zo groot dat de massa “er overheen kijkt”, dat het het voorstellingsvermogen van de gemiddelde heikneuter te boven gaat, zoals (nog steeds “beste” voorbeeld) “Dresden”.

  Grote kans dat je er (lang) mee weg komt. Maar natuurlijk hoogst griezelig, dat een (zich democratisch noemende als de USA) “overheid” zo op (i.c. bijzonder) weerloze burgers van alle nationaliteiten inhakt. En veelzeggend: het was geen vergissing, het is de ONACCEPTABEL naargeestige mentaliteit van dat boeventuig, dat nog steeds alles op alles zet, niet om te herstellen wat er nog hersteld kan worden en om spijt te betuigen richting God en de mensheid, nee, om ermee TE BLIJVEN WEGKOMEN.

  1. Afhankelijk waar je wieg stond, kun je zonder blikken of blozen honderdduizenden over de kling jagen zonder dat daar een haan naar kraait.

   Met de juiste connecties laat je de media van een grote klungel een bejubeld en onvolprezen genie maken, dat kan als je wieg in de juiste kraamkamer heeft gestaan. Zie ‘fatman with great cigar’ winston churchill.

   Wilde begin WW1 graag met Britse vloot naar Noorden Duitse rijk om daar wat te bombarderen. Mocht niet van huose off Lords, kreeg als goedmakertje avontuur ‘Gallipoli- Dardanellen. met schop onder zijn kont moest hij even een poosje naar de kinderkamer, maar kwam terug en dat heeft de wereld geweten.

Geef een reactie