JAN WILLEM VAN PROOIJEN, DE POLDER-ALFRED ROSENBERG

ABJECTE NAZI-THEORIEEN VAN VU-‘WETENSCHAPPER’ DIRECT IN LIJN MET DE LEER VAN HITLERS ‘IDEOLOOG’ ALFRED ROSENBERG * MENSEN ALS VAN PROOIJEN MOETEN HET WETENSCHAPELIJKE ‘FUNDAMENT’ LEVEREN VOOR DE VERVOLGING EN DE VERGASSING VAN ‘COMPLOTDENKERS’ EN ANDEREN DIE NIET DENKEN EN HANDELEN CONFORM DE ‘PARTIJ-LIJN’ VAN DE PLUNDER-PEDOFIELEN * WIE IS HIER KRANKZINNIG?

[wp_ad_camp_1]

Zou Chris Klomp Jan Willem van Prooijen met opzet hebben toegewezen aan de UvA bij wijze van mystificatie en ‘bescherming’ van zijn bron die in zijn artikel theorieen verkondigt die niet anders kunnen worden beschreven als puur fascistisch? Van Prooijen verspreidt zijn ideologische gif immers aan de VU. Op zijn website speelt het ‘bestuderen’ van ‘complotdenkers’ een prominente rol: Research topics include (for instance) the psychology of punishment, responses to crime victims, corruption, belief in conspiracy theories, and political extremism. Hoe is het dan mogelijk dat deze ‘eminente wetenschapper’ nooit contact heeft gezocht met Micha Kat, die nota bene in hetzelfde artikel als waarin hij zo uitgebreid wordt gequoot ‘de belangrijkste complotdenker van Nederland’ wordt genoemd? Het lijkt Peter R. de Vries wel bij Pauw & Witteman als ‘Demmink-deskundige’. ‘Heb je ook gesproken met de slachtoffers in je uitgebreide onderzoek naar Joris Demmink?’ Peter R.: ‘Nee, dat niet.’ Ergo: Van Prooijen is net zo’n grote bedrieger als Peter R. de Vries. Levensgevaarlijk. Van Prooijen is een zuiver ‘politieke wetenschapper’ die is ingehuurd door de pedofielen om hun weerzinwekkende praktijken te voorzien van een ‘wetenschappelijk’ fundament. Precies zoals Hitler gebruik maakte van ‘wetenschappelijk onderzoek’ om de ‘minderwaardigheid’ te bewijzen van negers, Joden en Russen, maakt Rutte gebruik van mensen als Van Prooijen om iedereen die niet gelooft in zijn abjecte leugens te kunnen psychiatriseren. Daarom kunnen we Jan Willem prima vergelijken met Alfred Rosenberg. This is serious shit, mensen. Als we niet massaal en keihard optreden tegen mensen als Van Prroijen worden hun theorieen (complotdenken kan het vertrouwen in de democratie ondermijnen en het kan ook tot geweld leiden, we weten dat complotdenken samenhangt met radicalisering) mainstream en kunnen de gaskamers worden ingericht. Wat het ‘vertrouwen in de democratie’ werkelijk ondermijnt zijn zaken als de affaires Demmink en Baybasin en het implementeren tegen de wil van het volk van de EU-horrorstaat. Wij roepen iedereen op eens wat colleges te gaan volgen bij Jan Willem en dan terug te rapporteren aan deze site. We will be victorious!

9 Replies to “JAN WILLEM VAN PROOIJEN, DE POLDER-ALFRED ROSENBERG”

 1. En die bijna 100 doden onder het publiek, waaronder enige gemeente-ambtenaren, die beschuldigen we gewoon van collaboratie.
  Probleem opgelost.
  ==================
  Of we doen alsof het een vanzelfsprekend offer is, dat voor “de grote goede zaak van de overwinnaar die de geschiedenis schrijft” normaal verwacht, ja ge-eist kan worden. Waar gehakt wordt vallen nu eenmaal spaanders. Wie een omelet wil bakken, moet een eitje breken. Zoiets.

  Deelt de familie van de “per ongeluk” in stukken en brokken gehakte die mening niet, dan beschuldigen we het slachtoffer alsnog van collaboratie met de vijand.

  Aldus de ‘pure evil alien mindset’……héél lichtzinnig aan het duivelen (behalve als het natuurlijk om eigen inkomen enzo gaat).

 2. Stel je bij die Britse “vergissingsbombardementen” een bepaalde killercop voor. Laten we hem Bussing noemen. Door de noodkreet van (psychopaat?) Van der Kamp, heeft hij de beschikking gekregen over een tros handgranaten en een machinepistool i.p.v. zijn 9 mm paraBELLUM dienstpistool Walther P99 Q.
  Nu ziet hij op de Kalverstraat in Amsterdam een winkeldief wegrennen tussen het publiek.

  IJskoud begint hij, omdat het inmiddels weer oorlog is en dus -volgens sommigen en zeker volgens de uiteindelijke “overwinnaar”- ALLES is toegestaan, in het wilde weg zijn handgranaten tussen het winkelend publiek te gooien en schiet daarna alle 10 magazijnen van zijn machinepistool het publiek in.

  Inderdaad treft hij dusdoende de winkeldief daarbij in diens been.

  Tijd voor een eredoctoraat van de Rijksuniversiteit van Leiden voor Bussing. En die bijna 100 doden onder het publiek, waaronder enige gemeente-ambtenaren, die beschuldigen we gewoon van collaboratie.

  Probleem opgelost.

 3. Mijn facebook pagina: https://www.facebook.com/pages/I-am-anti-human-culling-and-depopulation/ lijkt verwijderd te zijn of lijkt het niet te doen op dit moment als ik het probeer. Dit heb ik niet gedaan, de pagina moet door anderen verwijderd zijn.
  De I Support Human Culling & Depopulation facebook pagina is nog steeds niet verwijderd.
  Mmm. Laten we elkaar dan maar doodmaken. Lol.
  Dus 1 E M P’tje en het hele internet is weg. Maar een E M P is nog geen nuke.
  De video is er nog wel:
  Join the I am anti human culling and depopulasion community on facebook
  https://www.youtube.com/watch?v=bb7CQkcma18
  Misschien kan iemand anders een anti human culling end depopulation facebook community pagina maken? Tenzij je zelf ook weg wilt natuurlijk, dan hoeft het niet….

 4. Ik prefereer vrouwelijke Skypers. Als de dokter (Kat) mij zou Skypen zou ik dat natuurlijk ook een hele eer vinden.
  De paedo’s gebruiken hun paedo misdaden om mensen te tyraniseren en de grotere misdaden te verbergen zoals de geplande genocide/ontvolking.
  Mainstream media = C I A (project Mockingbird).
  Om nog maar te zwijgen over de stralingswapens waarmee iedereen gemarteld wordt die ook maar 1 slecht woord te zeggen heeft over de Jesuiten, Vrijmetselaars en Bilderbergers die de aarde willen ontvolken en iedereen die de waarheid schrijft voor gek proberen te verklaren. Boe!
  Omdat iedereen die stemmen in het hoofd van hun medemens kan genereren met Silent Sound technologie en Audio Spotlight zou de D S M 5 moeten worden aangepast omdat het horen van stemmen alleen natuurlijk niet genoeg kan zijn om iemand met de diagnose psychotisch te bestempelen en deze mensen dood te drogeren met de dodelijke en chemische (dus kanker veroorzakende volgens dokter Cyril Smith) drug Zyprexa.
  Wat leuk dat je hier alles kunt schrijven.
  Mijn moeder is doodgemarteld door deze Nazi’s met Haarp. Dat zijn pas Nazi technieken. De holocaust van de Jesuiten, hun paedophilie en het doodmartelen van 50 miljoen onschuldige mensen in hun inquisitie gebeurd tegenwoordig dus met stralingswapens waarmee mensen ook ziek gemaakt worden, geestelijk en lichamelijk.
  Niet naleving is het begin van herstel, niet civiele ongehoorzaamheid.
  Ideeen zijn kogelbestendig, CD Roms zijn E M P bestendig.
  Wat denken jullie, een ISIS Ebola bomb in New York of zo?
  Parijs was een ‘false flag’ er waren oefeningen op het moment dat het schieten begon. Natuurlijk eerst meer aanslagen met pistolen en geweren om de gun ban van de pedo elite te promoten. Net als Hitler en Stalin willen ze eerst alle wapens in beslag nemen zodat er geen verzet kan ontstaan tegen de pedo elite met hun geweldsmonopoly die 93% van de wereldbevolking om zeep willen helpen.
  Wij zouden een neutraal land als Zwitserland moeten worden zodat wij geen slachtoffer worden van Wederzijds Verzekerde Vernietiging zoals al die andere landen en Zwitserland heeft de laagste misdaadcijfers omdat iedereen daar verplicht is zich te bewapenen (civiel leger). En verder ben ik voor het verhogen van de trouwleeftijd naar 18 jaar wereldwijd.
  Die Happy Hawaiians zijn GOOOOEEED!
  Ze zoeken een zondebok om hun eigen misdaden aan toe te schrijven en doen of ze er niets van weten en hebben een eed afgelegd waarin zij plechtig beloofd hebben hun medemensen om zeep te helpen. De overheid is niet terroristisch, vrijmetselaars zoals Breivic die de overheid hebben geinfiltreerd om de aarde te ontvolken wel. Dus het is misschien alleen dankzij de goedaards als dokter Kat en anderen die onterecht als complottheoristen worden bestempeld dat wij allen noch in leven zijn en de scalar stralingswapens (ionospherische verwarmingstoestellen zoals Haarp) nog niet zijn gebruikt om wederzijds verzekerde vernietiging te produceren in plaats van Universele Vrede.
  Alleen mensen met een Tesla Plasma Shield zouden zo’n wereldoorlog overleven dus mensen die dit beseffen (m.n. stralingswapenslachtoffers) zijn hier pertinent op tegen en zijn bereid ver te gaan voor Universele Vrede.
  Ellenlange verhalen die nog leuk en leerzaam zijn ook. Mensen zitten echt niet te wachten op een kernoorlog winter van 7 jaar die kouder is dan de ijstijd die te laat is volgens sommige wetenschappers die zich durven bezig te houden met dit soort ongein. Je leven is het belangrijkste en dan komt echte liefde en de wet op de tweede respectievelijke 2e en 3e plaats. Ons verenigen en voorbereiden op wat komen gaat en onvermeidelijk is is beter en leuker dan sterven. De dood is slecht het leven is goed. Dus gewoon preppen en je niet laten kisten. Geef nooit op. De goede mensen met liefde voor hun medemens zijn de wereld nog niet uit. Diep ademhalen en de yoga hoofdroloefening doen is mijn advies voor iedereen op het moment. Alles is energie. U bent energie. Jij bent energie. De tafel is energie. Moleculen. Dus alles is mogelijk.

 5. Ik vindt dat dokter Kat al te lang heeft gezeten en die pedo’s moeten nou eens ophouden met hun gezeik.
  Als u weet wat de volgende stap is van de complot bedenkers dan kun u mij altijd skypen: prologic999 is mijn Skype naam.
  Verenig u met gelijkdenken, gelijkgezinde mensen tegen de weerzinwekkende kwallen die de leugen propageren dat de aarde overbevolkt zou zijn. Walgelijk.
  http://universalpeace.jimdo.com

 6. Misschien gaat een dergelijke jeugdzorg dan wel toevertrouwde “alleen op de wereld” weeskinderen bij pedofielen bezorgen per helicopter.

  Of -minder duidelijk voor de ongeïnteresseerde leek- bijv. autistische kinderen wegsnaaien bij behoorlijke, maar met hun handen in het haar zittende ouders en ze in een ZIB internaat chaos plempen.
  Om ze voor de zedelijke ondergang te behoeden…..

  Zou dan zomaar (ongestraft) kunnen.

 7. Wat het vertrouwen in de eerste plaats ondermijnt of normaliter (niet bij vanaf de wieg sluipend diep staatsgemanipuleerden of persoonlijkheidsgestoorden!) zou moeten ondermijnen, is prins Bernhard, die verbijsterend en verzwegen een SS’er blijkt en die, volgens te goeder naam en faam bekend staande Nederlandse overheidspersonen, hier in 1945 door de geallieerden is aangesteld als hun verholen ‘puppet’ (i.p.v. conform de wet en na een snelrecht-procedure als voor hooligans van de eerste soort, voor het vuurpeloton te worden geplaats wegens hoogverraad) omdat hij vlotjes en door de oude invloed van de Oranjes op de samenleving hier “erg nuttig”, gemene zaak met hen wilde maken aangaande de -voor normale overheden volstrekt ondenkbare- krankzinnige, immense TERREURbombardementen, DUIVELS GERICHT op de woonwijken in Duitsland, om non-combattanten van alle nationaliteiten willens en wetens een verschrikkelijke gruweldood te bereiden.
  Vermoedelijk is er toen ook een deal gemaakt om Nederlandse slachtoffers van geallieerde, crimineel onverantwoordelijke/onzorgvuldige “vergissingsbombardementen”, gewoon maar aan hun lot over te laten. Alsof de dader die jou totall-loss heeft gereden er met politie-begeleiding vandoor mag gaan.

  Je moet per slot van rekening onervaren, slecht militair geschoolde en moreel achtergebleven piloten met Vliegende Forten een klein doel naast/tussen woonwijken kunnen laten bombarderen. Dat is bij oorlog (en ja, wanneer gebeurt het anders) militair wel verantwoord. Dat staat in alle handboeken van die tijd.

  Ga je bijv. aan zulke jeugdzorg je kind toevertrouwen, zou je je normaliter moeten afvragen.

Geef een reactie