JUSTITIE KAN NU OP GEEN ENKEL PUNT MEER EEN MILLIMETER TOEGEVEN

NU DE ZWARTE MAFIA EN HET MINISTERIE VAN KASTEELHEER ARD VOLLEDIG ZIJN EXPOSED ALS CORRUPT EN CRIMINEEL, HEEFT JUSTITIE GEEN ENKELE RUIMTE MEER OOK MAAR DE MEEST MINIEME CONCESSIE TE DOEN WANT DAN ‘STORT ALLES VOLLEDIG IN ELKAAR’ * KANSEN VOOR BAYBASIN, MICHA, ERNEST LOUWES, LOUIS HAGEMANN, JASPER S. EN ALLE ANDEREN NU 0% * ALLEEN VANUIT EEN POSITIE VAN KRACHT KUNNEN FOUTEN WORDEN ERKEND EN JUSTITIE HEEFT DIE POSITIE NU NIET MEER

Onze analyse: Justitie zal steeds crimineler worden en op steeds grovere wijze haar macht gaan misbruiken. Er is nu geen weg meer terug zoals er nog was in de tijd van de Schiedammer Parkmoord en Lucia de Berk. Toen had de ‘grote ommezwaai’ moeten plaatsvinden maar gebeurde het tegendeel: nog meer zwendel, nog meer bedrog. Precies ook om die reden is de zaak-Baybasin kansloos. Justitie kan het zich nu met geen mogelijkheid meer permitteren welke fout dan ook toe te geven. Wij blijven herhalen dat Adele van der Plas de zaak om zeep heeft geholpen door in 2010 te breken met Micha en Chipshol. Niet zozeer vanwege Micha en Chipshol, maar omdat er toen nog een doorbraak geforceerd kon worden onder druk van de publieke opinie. Daarvoor is het nu te laat. Veel te laat. Justitie luistert nu naar niets en niemand meer, hoeveel boeken van geleerde professoren er ook zullen worden geschreven, en dendert voort op de satanische weg van bedrog, pedofilie en lustmoorden.

2 Replies to “JUSTITIE KAN NU OP GEEN ENKEL PUNT MEER EEN MILLIMETER TOEGEVEN”

  1. Nee, Justitie hoeft ook op geen enkel punt toe te geven. Micha heeft niets te melden waardoor ze dat zou moeten.
    Wanneer gaat trieste Mafkat zijn hopeloze positie beseffen?

  2. ‘See you in court’, met als rechter….Van Delden, Vermeulen, Beuker Tilstra, Abbink o.i.d.

    Nee, dit gaat zo nergens naartoe. We moeten met de aanpak van dit type extreem gelikte, tot en met de hoogste top geïnfiltreerde, extreem schadelijke psychopaten echt naar een ander paradigma.

    Cicero wist niets van psychopathie, laat staan dat hij ze er door een test uit kon vissen…..om erger te voorkomen.

    Allemaal leuk en slim dat het briefje gebaseerd zou zijn op een door Hill & Knowlton geconcipieerd raamwerkje, maar daar zal geen psychopaat wakker van liggen.

Geef een reactie