SCHOKKENDE BRIEF VAN HET OM AAN MICHA’S ADVOCAAT

ER WORDT IN DE ‘RECHTSTAAT’ VAN ARD VAN DER STEUR NERGENS MEER OP IN GEGAAN * DE INHOUD VAN DE ‘MOEILIJKE BRIEF’ WORDT GEPARAFRASEERD HERHAALD EN VERVOLGENS AFGEDAAN MET DE SATANISCHE STANDAARD-FORMULERING: ‘WIJ HERKENNEN ONS NIET IN HET DOOR U GESCHETSTE BEELD’ -WAT NATUURLIJK IETS HEEL ANDERS IS DAN OF DIT ‘BEELD’ CONFORM DE WAARHEID IS OF NIET * GEEN ENKEL WOORD OVER DE BETALINGEN DOOR HET OM AAN PETER R. DE VRIES EN DE FAMILIE-RELATIE TUSSEN HERMAN BOLHAAR EN MARCEL HAENEN antwoord.pg’s

10 Replies to “SCHOKKENDE BRIEF VAN HET OM AAN MICHA’S ADVOCAAT”

 1. ROKENDE PUINHOPEN EN LIJKENBERGEN

  TOTALE VERVREEMDING EN ONTREDDERING

  NIET THUISVOELEN IN EIGEN LAND

  HET GEVOEL ALSOF JE GENIEPIG GEPLET EN GESTIKT WORDT DOOR EEN GROTE KOUDE KWAL

  Wie trekken er aan de touwtjes?

  De netwerkende, hun 100% narcistische ‘dead inside’ “levensgevoel” op de buitenwereld projecterende ‘adapted compensated psychopaths’ van prins Bernhard kaliber wellicht?

 2. Naar model van Bernhards psychopathische (Dresden-moordenaars) vrindjes in de USA:

  ‘Psychopaths turn tables around and make YOU the culprit’

  The massive debt arising from Washington’s endless wars for neoconservative hegemony now threaten Social Security and the entirety of the social safety net. The presstitute media are blaming not the policy that has devasted Americans, but, instead, the Americans who have been devasted by the policy.

  According to a poll last autumn, 53 percent of Americans say that they feel like a stranger in their own country.

 3. En van die naoorlogse psychopathocratie, die door Bernhard omgebouwde slangenkuil vol narcisten (medeplichtig aan krankzinnigheden van “Dresden” en Golfoorlog II etc. kaliber!!!) krijgt MK nu een brief”

  “Wij herkennen ons niet in het door u geschetste beeld.”

 4. Kenmerkend voor psychopaten is ook, dat ze iedereen de schuld geven behalve zichzelf.

  Niet de 160 km/u rijdende psychopathische kickzoeker Bernhard is schuldig aan de rokende puinhoop, nee de totaal verbouwereerde vrachtauto-bestuurder en de wegbeheerder.

  VOLKOMEN KRANKZINNIG MENSEN

  Vervolgens hangen ze geheel Nederland op aan de eigen stropdas en keren dan IJSKOUD uit Londen terug als de moeder en Führer van het illegale verzet.

 5. Kijk naar Hillary Clinton.

  Het staat vast, dat ze (ineens hinnikend lichtzinnig als een mechanisch orerend paardenKADAVER of prins Bernhard die een race-auto bestuurt) geheime documenten via een onvoldoende beveiligde privé server heeft verzonden/ontvangen.

  Zit ze in het gevang?

  Zou jij in het gevang hebben gezeten?

 6. Als je werkelijk keihard bewijs hebt, krijg je trouwens gewoon helemaal geen antwoord meer.

  Dus die verleidelijke (!) weg is niet begaanbaar.

  ‘Truth is no defense’

  ‘The law does not or should not apply to them’

  ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’

 7. Een witteboorden reactie van ‘adapted compensated psychopaths’.

  Zo kom je er niet. Zelfs als Nicole Bolhaar Haenen een nicht is van Marcel etc., dan is nog lang niet (nu ineens dringend om gejengeld: zelf hebben ze het niet nodig om iemand “op te hangen aan zijn eigen stropdas”) KEIHARD bewezen (en hoogst evt. met grote moeite geleverd keihard bewijs = ‘never mind, go on’) dat via die weg daadwerkelijk informatie is doorgespeeld. Dat zal “geshockeerd” van de hand worden gewezen.

Geef een reactie