‘KPMG SNUFF-BOOT APOLLO REPLICA VAN HORROR-BOOT HEATH’

VOLGENS BRONNEN IS DE NEDERLANDSE HORROR-BOOT VAN KPMG-PARTNER VAN GASSELT QUA ACTIVITEITEN EEN KOPIE VAN DE PEDO-BOOT VAN DE ENGELSE EX-PREMIER EDWARD HEATH * ‘IDEE VOOR EEN SNUFF- EN MARTEL-BOOT KWAM UIT ENGELAND’ * VVD LEGDE TALLOZE PEDO- EN HORROR-CONTACTEN MET DE ENGELSE TORIES-KINDERVERKRACHTERS * ‘JORIS DEMMINK GEARRESTEERD IN HOTELKAMER LONDEN MET KLEINE JONGETJES’
[wp_ad_camp_1]
Al jaren beschikken we over info dat Joris Demmink ergens in de jaren 80 door de Metropolitian Police is gearresteerd in een hotel in Londen met kleine jongetjes. Alle stukken verdwenen natuurlijk. Wat hier ook van zij, het geeft aan dat er in elk geval hechte banden bestonden tussen de kinderverkrachters van de Engelse Tories en hun ‘pedofiele geestverwanten’ van de VVD. Deze ‘samenwerking’ zou ook aan de basis hebben gestaan van de lancering van de pedoboot Apollo nadat enkele ‘leden’ van de VVD-‘elite’ te gast waren op de pedoboot van de Engelse ex-premier Edward Heath waarop kinderen niet alleen werden verkracht en gemarteld, maar ook in stukken gehakt en overboord gegooid. Precies -of nou, ongeveer precies- wat is gebeurd met Manuel Schadwald. Was Joris Demmink de man die te gast was bij Edward Heath en het concept van de ‘pedo-boot’ naar Nederland bracht? We weten het niet. Wat we wel weten is dat op de ‘Engelse Apollo’ de meest weerzinwekkende dingen gebeurden. Kan het nog erger? Nog satanischer? Nog sadistischer? En o ja: Marcel Gelauff bericht niets over dit alles, maar heeft desalniettemin geen banden met de pedo-netwerken. Althans, als hij die al zou hebben, mag dat niet worden gezegd. Want dan ga je voor tien maanden achter de tralies.

4 Replies to “‘KPMG SNUFF-BOOT APOLLO REPLICA VAN HORROR-BOOT HEATH’”

  1. Je hebt geen enkel bewijs dat Demmink in de jaren tachtig is opgepakt, maar dat weerhoudt je er niet van om dat totale gebrek aan bewijs te gebruiken om te zeggen dat er hechte banden bestaan. Lees je zelf nog wel wat je schrijft? Je snapt toch zelf ook dat dit nergens op slaat?

    1. “een liefhebbende vader of moeder van een gezin met kinderen die staan heel anders in het leven”. En ouders die totaal onverwacht hun kinderen vermoorden? Leg dat eens uit?

Geef een reactie