PEDO-ADVISEURS KPMG EN DE BRAUW VERNIETIGEN OOK IMTECH

RAMP ROND ‘KONINKLIJK’ IMTECH VEROORZAAKT DOOR DE PEDOFIELEN EN DE PEDO-BESCHERMERS VAN KPMG EN DE BRAUW BLACKSTONE WESTBROEK, HET KANTOOR VAN JORIS DEMMINK * ALLES WAT DEZE CRIMINELEN AANRAKEN VERANDERT IN WALMENDE PUINHOPEN
[wp_ad_camp_1]
In de berichtgeving over de ineenstorting van Imtech (voormalig ‘beurslieveling’) waar men dacht -net als bij Ahold, Shell, KPN- de boel te kunnen flessen omdat men zich met het predikaat ‘koninklijk’ onkwetsbaar waande wordt de rol van KPMG en De Brauw Blackstone Westbroek natuurlijk weer compleet verzwegen. Tweeeneenhalf jaar geledem toen het Imtech-drama begon was er nog sprake van een ‘schadeclaim’ van ‘gedupeerde beleggers’ tegen de KPMG-criminelen. Het aandeel stond toen nog tegen de 50 Euro. Maar nu de koers is gezakt tot onder de euro, horen we hier niets meer over. Deze ‘gedupeerde beleggers’ zullen wel een bezoekje hebben gekregen van de pedo-squads van KPMG en De Brauw met de booschap dat ze een kogel door de kop krijgen als ze hun claim doorzetten. Want zo regelen de criminelen dit soort dingen tegenwoordig. Dat KPMG en De Brauw diep in de pedo-netwerken zitten is door deze site reeds lang geleden bewezen met een tsunami aan feiten en bewijzen. Net als de pedofielen in de politiek het land naar de kloten helpen, verwoesten de ‘corporate pedofielen’ binnen accountantsorganisaties, advocatenkantoren, banken en bedrijven de economie. Op naar het volgende ‘beursdrama’: KLM Air France! Camiel, kom er maar in!

5 Replies to “PEDO-ADVISEURS KPMG EN DE BRAUW VERNIETIGEN OOK IMTECH”

 1. KPMG-criminelen
  pedo-squads
  corporate pedofielen
  Een tsunami aan feiten en bewijzen

  Bronnen?
  Dijken gebroken, het huis staat onder water en alles is zoek, maar hier een tipje van een sluier die vastgehecht is met veel nietjes.

  Nederlandse literatuur 2015
  🙂

 2. “met de booschap dat ze een kogel door de kop krijgen als ze hun claim doorzetten. ”

  Exact een zeer reele opmerking. Zó gaat dát. Ook heel de privatiseringen hingen van bloédrivieren aan een.

  Ze laten je opbouwen ..en dán roofmoorden ze een Land kaal..is op eens alles van hén.

  Héden nóg .. als men aan nieuwe eigenaren van onze Volks en Lands eigendommen Vráagt óf ze éven dát Betalingsbewijsje kunnen láten Zién Blijkt dat er heden Nóg geen Cént Betááld IS!…nóoit!

  Daar bóven óp worden al die eigendommen nu ingezet om de Bevolking dubbel kaal te vreten met woeker prijzen woeker kosten en monopolie kartel netwerken zelfs internationaal opererende. Zó ook de opzettelijk veroorzaakte reccesie 2008 internationaal gemanipuleerd te gebeuren waar zelfs de belastingdienst bendelid der bankiers en adel.

  Hun mafia advocaten wolkenkrabbers overal zorgen wel voor souplesse en weinig Weerwoord en Boekhouding!

  Nog wat koffie: Coffee can be good for you http://www.twitlonger.com/show/n_1sn6qle?new_post=true

   1. Wat u daar zegt is de projectie van een kwijnende Kinder misbruiker.. en stel voor eerst zulks link te lezen alvorens uw haatpen in maagdenbloed te dopen?

    1. “a jew is a bastard who helps the side of his rapist fatherraces to abuse&plunder&rape&exterminate his Motherside races!”

     Ik bedoél..wie´wéét hoé zeer ze onder uw eigen hand geleden heeft?

Geef een reactie