MARCEL GELAUFF HEEFT EXPLOSIEVE VERKLARING BART VAN WELL AL 15 JAAR IN DE KLUIS…

…MAAR HEEFT GEEN BANDEN MET DE PEDO-NETWERKEN (EN ALS HIJ DIE AL HEEFT MAG DIT NIET WORDEN GEZEGD OP STRAFFE VAN TIEN MAANDEN ONVOORWAARDELIJK IN DE TEEVEN-CEL) * ACTIE VAN GELAUFF TEGEN MICHA IS EEN HERHALING VAN DE ZAAK-WESTENBERG: JUIST OMDAT ZE SCHULDIG ZIJN, BEGINNEN ZE EEN PROCEDURE

In 2000 heb ik uitgebreid verklaard aan de NOS, aan Lex Runderkamp en Robert Bas. De NOS heeft mijn verklaringen in een kluis. Dat zei Bart van Well in 2011 tegen Micha Kat op een metrostation bij Hellevoetsluis. In het licht van dit feit is de veroordeling van Micha tot 10 maanden gevangenisstraf wegens het opschrijven van de zin Marcel Gelauff heeft banden met de pedo-netwerken niet alleen krankzinnig, maar ook malicieus en intens corrupt. Het hoger beroep tegen de veroordeling loopt. Naast deze in het licht van de veroordeling verbijsterende mededeling van Van Well -de NOS heeft alle feiten over Demmink al 15 jaar in de kluis maar weigert te publiceren met als gevolg het verwoesten van de levens van duizenden Nederlandse kinderen- staat ook vast dat Gelauff Jeroen de Jager heeft gedwongen zijn onderzoek naar de zaak-Demmink te staken. Dit is door De Jager onder ede bevestigd voor de Haagse rechtbank. Tevens weigerde Gelauff het breaking news van het toewijzen van de elite-pedo-getuigen te melden in het 8 uur Journaal. Bart van Well is het Demmink-slachtoffer die in de aanloop naar zijn civiele schadeclaim tegen de Staat der Nederlanden een voorlopig getuigenverhoor heeft afgedwongen van Joris Demmink, Ivo Opstelten en Fred Teeven.

Eén reactie op “MARCEL GELAUFF HEEFT EXPLOSIEVE VERKLARING BART VAN WELL AL 15 JAAR IN DE KLUIS…”

  1. Een psychopathocratie kun je helaas niet bestrijden op HUN speelterrein.

    Er moet gewerkt worden aan een verplichte proactieve test op psychopathie, voor om te beginnen openbare dienst en bestuur.

    ‘First things first’: Eerst psychopaten uitnemen en dan evt. rechtszaken voeren. Zodat je niet bij onherkend geïnfiltreerde ‘adapted compensated’ psychopaten die rechtertje spelen krijgt te horen dat 2 + 2 = 5.

    Ook mogen er nooit wetten of regelingen aangenomen worden van het type dat zegt dat bepaalde misdrijven (van bepaalde groepen of partijen) niet vervolgd mogen worden of dat bijv. mensen met een bril mogen worden doodgeschoten.

    Dit is nu wel het geval, want o.a. diverse staatsMISDRIJVEN mogen nu niet vervolgd worden en dat is ordinaire dictatuur (onder democratische dekmantel).

Geef een reactie