OVER HET GELOOF IN HET NEDERLAND VAN JORIS DEMMINK

EXTRA: DE UITSTEKENDE VERSLAGGEVING VAN NICO VAN DEN HAM OVER D-DAY IN AMSTERDAM * ER IS GEEN DOORKOMEN AAN, ALLEEN EEN REVOLUTIE KAN DE CRIMINELE PEDO- EN PLUNDER-ELITE VAN RUTTE EN DEMMINK OP DE KNIEEN KRIJGEN

Er zijn veel mensen in Nederland die geloven in Mark Rutte, in de EU, in het Ministerie van Veiligheid en Justitie
Dan zijn er mensen in ons land die geloven in de Voedsel- en Waren Autoriteit en in de politie
Er zijn ook nog veel mensen die geloven in de dokter en big farma
En nog meer mensen geloven in het onderwijs en de universiteit;
Veel mensen geloven ook nog in Marcel Gelauff en de krant
En in de rechter en in advocaten zoals Gerard Spong en Martin de Witte.
Grote groepen willen geloven in het ‘goede’ en in Greenpeace en de Hartstischting en in Marcel Vervloesem…
Als je ze laat zien dat dit geloof ontrecht is en dat alle ‘officiele’ instanties en vested interests je verraden, worden ze woedend. Ze kunnen het niet aan.

[wp_ad_camp_1]

Wij geloven alleen in onszelf. En in een zeer klein groepje naasten en getrouwen. Wat er de komende maanden staat te gebeuren, is zo afschrikwekkend dat de affaire-Demmink totaal irrelevant wordt. Het is vanaf nu ieder voor zich en alleen de kleinste kring van getrouwen telt nog. Er staat en nieuwe gigantische tsunami aan ‘vluchtelingen’ klaar om Duitsland de nekslag toe te brengen. Om die reden moest in Oostenrijk stembusfraude worden gepleegd, want deze tsunami moet door Oostenrijk. Bij aankomst van deze stroom wordt in Duitsland martial law afgekondigd (bron: Udo Ulfkotte). In Frankrijk heerst al martial law en dat land is op de knieen gebracht door Hollande. Wat nu in Frankrijk gebeurt is zo extreem, dat er een totale nieuws-blackout heerst. In Engeland volgt martial law direct na het Brexit-referendum dat ook zal worden vervalst, waarna opstanden uitbreken. Nederland en Belgie zullen dan volgen. Dan wordt iedereen die afwijkt van de norm opgepakt. Het is afgelopen, finito, Schluss. Wij wensen iedereen geloof, hoop en liefde. Vooral dat laatste. Daar heeft het Micha te zeer aan ontbroken.

16 Replies to “OVER HET GELOOF IN HET NEDERLAND VAN JORIS DEMMINK”

 1. Goed artikel Micha. Maar ook triest te constateren hoe het gesteld is met de wereld waarin wij leven. Ik ben bang dat je ook hier weer een juist beeld weet te schetsen van wat ons nog te wachten staat.

 2. En bedenk: Meedogenloos en onverbiddelijk is onze tegenstander/de vijand van het menselijk geslacht.

  ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’

 3. Mensen die zich door de duivel (een leugenaar en mensenmoorder van den beginne) laten verleiden en deze zelfs idolaat gaan aanbidden, krijgen inderdaad de hel over zich uitgestort.

  Aanvankelijk lijkt het de makkelijke en goede weg. Onder de paraplu van een psychopaat is het goed toeven……..voor zolang het duurt tenminste.

  1. Waarom nu cynisch worden? Een kind kan zien dat de staat van de wereld er niet een van opperste verlichting is. De vraag is: wat stellen wij daar tegenover? Een kusje lijkt me niet werken.

 4. Micha, ook met een gideonsbende kan het tij keren. Volgens Rudolf Steiner heb je twaalf mensen nodig om een grotere geest werkzaam te laten zijn, dus iets wat meer dan individueel is. Het licht is altijd sterker dan de duisternis, en ik ken twee verhalen over een eenling die het tij voor Europa deed keren in moeilijke tijden. Het is weliswaar mystiek, maar ik geloof daar wel in. En liefde overwint alles.

 5. Iedereen die denkt dat dit nog wel 3 jaar goed gaat is knettergek. Van het aantal jonge mannen dat tussen de 18 en 40 jaar is, zullen binnen 2 jaar buitenlanders in de meerderheid zijn in duitsland,Ze hebben haast want er moeten natuurlijk wel genoeg asielzoekers geimporteerd zijn voordat er een burgeroorlog uitbreekt.1 ding weet ik wel dat dit de laatste keer is dat ik mijn zeilboot uit het water haal.

   1. Dat ie kansloos thuis moet blijven zitten en kansloos op een nieuwe troll opdracht moet wachten om kansloos door het leven heen te trollen.

   2. Je ontwijkt de vraag, Micha, dus ik concludeer dat je voor de zoveelste keer een belofte gaat breken.
    Je bent van de eerste leugen niet gebarsten, dus ook dit zul je wel weer overleven.

     1. Voor mij hoef je niet te stoppen, Micha, je bent zelf degene die dat voortdurend aankondigt en nooit waarmaakt. Het illustreert je notoire onbetrouwbaarheid.

      De aanleiding is er volgens mij wel: de Demmink-zaak is volledig vastgelopen, Vervloesem komt niet met zijn aangekondigde tapes en jij hebt je rechtszaak verloren.

     2. Dan Krijgt Pis Poes eindelijk een vaste aanstelling bij de RVD. Hij is nu al 5 jaar uitzendkracht.

  1. Micha stopt pas als Pasen en Pinksteren op één dag vallen. En ik ben ervan overtuigd dat meneer Poes Mis, alias Joris Demmink/één van diens groupies, dit kan bewerkstelligen.

Geef een reactie