RAAD WEIGERT MICHA’S ZAAK TE COMMUNICEREN EN OVERTREEDT EIGEN REGEL

SUBSCRIBE OP MICHA’S YOUTUBE-KANAAL FOR YOUR TRUTH, FREEDOM AND HAPPINESS! * YOUTUBE STOPT HET TELLEN VAN VIEWS VAN MICHA’S LAATSTE VIDEO OVER CHRISTIAN VAN THILLO

[wp_ad_camp_1]

Nadere informatie over de klachten die tijdens een zitting mondeling worden behandeld volgt ongeveer een week voor de zitting. Wijzigingen worden voorbehouden. Aldus de website van de Raad voor de Journalistiek. Maar vijf dagen voor de zitting tegen De Volkskrant is er niets te vinden. Deze evidente schending van de eigen regels komt bovenop de opeenhoping van belangenverstrengelingen van voorzitter Myjer. Het zwijgen van de Raad laat duidelijk zien dat men niet in staat is een op zichzelf reeds gewonnen zaak tegen een gevestigd ‘kwaliteitsmedium’ adequaat af te handelen.. of er moet een wonder gebeuren. Het is steeds dezelfde reflex bij gerechten: beperk de openbaarheid zo veel mogelijk om de eigen malversaties zo diep mogelijk te kunnen wegstoppen. Benieuwd of voorzitter Myjer ook het maken van opnames gaat verbieden.

2 Replies to “RAAD WEIGERT MICHA’S ZAAK TE COMMUNICEREN EN OVERTREEDT EIGEN REGEL”

  1. Kreeg net wat bizarre informatie doorgespeeld van iemand die zeer binnen het satanische is ingelezen. Wat haar nogal frappeerde is dus het feit dat met name tussen de vrijmetselaarsgilde op maatschappelijke & beleidsbepalende posities, het heel arrogant satanisch wordt gewaardeerd wanneer insiders via dit soort van cryptotaal aan elkaar doorseinen dat hun criminele belangen zeker wel demonisch geslepen behartigd zullen blijven. Deze dagobert duck presteert het namelijk eveneens om via o.a. dit plaatje aan zijn mede ingewijde collega satanisten door te seinen dat bokkenpootjes DE tools zijn waarmee zijn soort al langere tijd machtsgeil het klootjesvolk vooringenomen en al tracht te verneuken?! Nee. Kat het is gewoonweg water naar de zee dragen, waardoor ik het tevens zeer moeilijk zou vinden om zo een arrogant dan wel kromsprekende satanist ook niet zijn welverdiende loon te moeten geven

  2. ‘Rules an laws do not apply to psychopaths’?

    Hield Wilhelmina zich aan de regels met haar -de eigen eed op de Grondwet aan de laars lappende- vlucht of uitwijken (dit doet niet ter zake) buiten “Het Koninkrijk der Nederlanden” in tijd van oorlog?

    Neen. Criminelen en zeker psychopathische criminelen die ooit de echte overheid hebben geïnfiltreerd en typisch psychopathisch (onherkend door normale mensen) driedimensionaal verraderlijk hebben overgenomen en naar hun hand gezet, staan steeds BOVEN de wetten en regels.

    Die gelden alleen voor ‘gullible fools’ ofwel normale mensen, door moreel besef normaal ingeperkt bij hun handelen en nalaten en niet -kenmerkend TOTAAL ABNORMAAL- absoluut ‘without inhibitions’.

Geef een reactie