VERBIJSTEREND: HET GROTE GELIJK VAN AMICE DIJSSELBLOEM; DAAROM KRIJGT HIJ GEEN NIEUWE GOUDEN BAAN -EN PEDO-HALBE UITEINDELIJK NATUURLIJK WEL!

BEYOND WORDS: WE WORDEN GEREGEERD EN GETERRORISEERD DOOR STOMDRONKEN PEDOFIELEN, HET IS ALTIJD NOG WEER ERGER DAN ZELFS MICHA, DE BEKENDSTE COMPLOTDENKER VAN NEDERLAND (BRON: C.KLOMP) KAN BEDENKEN!

Hoe Juncker wraak nam op Dijsselbloem na opmerking over drankgebruik kopte De Volkskrant in september 2014. Nu lezen we in De Telegraaf: ‘Iedereen weet dat hij te veel drinkt’. In your face dan maar weer. In het eerste stuk wordt beschreven hoe een stomdronken Juncker mijn grote vriend Dijsselbloem dumpt voor ‘een topfunctie’ bij de EU ten faveure van Timmerfrans. Nu lijkt Jeroen opnieuw te worden gepasseerd -voor een topfunctie bij de Wereldbank, althans: Mark Rutte lijkt niets te willen weten van een kandidatuur van Jeroen maar wel van die van zijn pedo-partijgenoot Halbe Zijlstra. Dat dit vervolgens dan weer mislukt, zegt natuurlijk alles over de totale, misdadige incompetentie van onze Mark. Een belangrijke reden voor Rutte niets meer te willen doen voor Dijsselbloem is natuurlijk dat hij druk bezig is zichzelf te lanceren voor een toppositie binnen de EU en daar heeft hij Juncker -de stomdronken, rancuneuze Nazi-nazaat- natuurlijk weer bij nodig. Walgelijk en weerzinwekkend allemaal. Het brengt -en dit is het goede nieuws- de ondergang van het misdadige NWO-systeem alleen maar dichterbij!

3 Replies to “VERBIJSTEREND: HET GROTE GELIJK VAN AMICE DIJSSELBLOEM; DAAROM KRIJGT HIJ GEEN NIEUWE GOUDEN BAAN -EN PEDO-HALBE UITEINDELIJK NATUURLIJK WEL!”

  1. Hij kan naast een alcoholgebruiker ook inderdaad ziek zijn. Rugpijn is niet best en kan rare dingen doen met een mens. Maar het kan ook (gewoon) een ‘spin’ zijn. We weten het en zullen het waarschijnlijk ook niet te weten komen. Zeker niet zolang we maar daar elkaar heen blijven schreeuwen en wantrouwen.

  2. Ondertussen:

    Niks eigenaardigs aan het handje met het aan Pechtold kado gegeven appartement.
    Waarom zou het ook. Wie krijgt er nu niet af en toe zomaar een appartement kado, van een “goede vrind” en “vergeet” dat te melden (bij een baan als bijv. kamerlid, waar dat verplicht is).

    De procureur-generaal maakt een gezond (= niet pervers) gebruik van zijn discretionaire bevoegdheid, door niet tot onderzoek over te gaan.

    Dat Pechtold mogelijk een achter een puur geacteerde ‘mask of sanity’ verholen (moreel debiele, ANTI-sociale) geïnfiltreerde ‘adapted compensated’ PROACTIEF AGRESSIEVE kern-psychopaat is en een reguliere Bilderberg-bezoeker, heeft uiteraard geen enkele invloed gehad op de aanwending van de discretionaire bevoegdheid van de procureur-generaal van Prins Bernhard BV……

Geef een reactie