WAT IS ER AAN DE HAND MET JUNCKER? MICHA GEEFT HET VERBIJSTERENDE ANTWOORD

MEER COVERAGE OVER JUNCKER EN ZIJN DRANKPROBLEEM OP INFOWARS MET VIDEO’S * DIT WORDT DE ONDERGANG VAN DE EU EN DE MSM!

PEDOFIELE PLUNDERAARS ‘ONDERSTEUNEN’ STOMDRONKEN NAZI-NAZATEN: DAT IS DE EU (EN DE NWO) ANNO 2018 * OP DEZE MANIER MAKEN RUTTE EN JUNCKER HET VOOR ONS WEL HEEL ERG MAKKELIJK * OOK MARCEL ‘5X AANGIFTE TEGEN MICHA’ GELAUFF PROBEERT DE STOMDRONKEN EU-POTENTAAT TE ‘REDDEN’

3 Replies to “WAT IS ER AAN DE HAND MET JUNCKER? MICHA GEEFT HET VERBIJSTERENDE ANTWOORD”

  1. Selectief googelen kan ik ook. Meld dan dat er heel veel oorzaken zijn voor polyneuropathie, kan zelfs erfelijk zijn. Bij een chronische polyneuropathie zijn bijvoorbeeld een stofwisselingsziekte, vitaminetekort, nieraandoeningen en tumoren veroorzakers van de ziekten.

   Oorzaak Juncker gaat terug naar een auto-ongeluk in 1989

   https://www.bbc.com/news/world-europe-44812352

 1. Euro menace Jean-Claude Juncker’s dad fought for Hitler in World War Two.

  And his father-in-law was a Nazi sympathiser who persecuted Jews in his home
  country.
  ———————
  Juncker is dus zowat een heilige, vergeleken met PrinSS Bernhard!

  Dat Junckers vader in de Wehrmacht zat voor zijn nummer, is immers (zonder verdere kenmerkende info zoals die bij de bewezen levenslang ingezworen SS-“Prinz” en professioneel geïndiceerde kern-psychopaat overvloedig opduikt!) totaal nietszeggend.

  Dat Junckers schoonvader een betrokken Nazi was, zegt zeker niets aangaande Juncker (en evt. zijn genetische opmaak….echte psychopathie lijkt genetisch ingeprent te worden en vooral bij de mannelijke nazaten aan de oppervlakte te komen).

  Churchill was (evenals Jeltsin) ook regelmatig dronken of stevig aangeschoten en iedereen (die geen juiste informatie heeft) beschouwt Churchill als een grote held, die volkomen terecht een ere-doctoraat van de Prins Bernhard BV R.U. Leiden heeft gekregen.

  Churchill, de buitengewoon energiek na ‘knock-out’ steeds weer richting posities van MACHT EN CONTROLE opduikende ‘verbal charming gentleman’ proactief agressieve gruwelslachter van Dresden, was trouwens de bedenker/grondlegger van de EU in zijn huidige vorm.
  Juncker, die wel een Wacholdertje lijkt te lusten, past dus uitstekend in deze constellatie.

  We moeten gewoon een GERICHTE, moderne psychopatentest gaan toepassen!!!

  Je bent een rund, als je met vuurwerk stunt…..

Geef een reactie