VERSLAGEN VAN ‘SUPER-MONDAY’: BART VAN WELL EN MICHA KAT

LEES HET HELE VERHAAL OP DE SITE VAN NICO VAN DEN HAM * EXTRA: NAZI-STAAT EU KRIJGT NU CONCENTRATIEKAMPEN ‘HITLER-STYLE’

Gisteren ook nog zoveel mogelijk proberen mee te pakken van de Prinsjesdag-uitzending van WACR. Een fantastisch initiatief, maar het was te saai. Dat lag niet in eerste instantie aan de interviewers, maar aan de gasten waarvan de meesten toch nog te ‘politiek correct’ (willen) zijn (ik heb Erwin Lensink helaas niet gezien) en/of (nog) te mainstream denken. Ik was natuurlijk met name geinteresseerd in het gesprek met Ton Hofstede en Louis Bontes. Bontes kwam fris en authentiek over. Goud waard, dat soort mensen, al zat hij wat betreft de MH 17 totaal op het verkeede spoor wegens gebrek aan feitenkennis. Interviewster Myra maakte zich echter herhaaldelijk belachelijk, met name toe ze stelde dat ‘wat de Mossad zegt altijd waar is’. Zoals bekend is de Mossad de geheime dienst van het land dat het tot een ere-zaak heeft gemaakt zo veel mogelijk Palestijnse kinderen af te slachten, het land waarvan vaststaat dat het al decennia lang oorlogsmisdaden pleegt en misdaden tegen de menselijkheid. Dat Myra deze Holocaust op Palestijnse kinderen steunt, maar tegelijkertijd als het gaat om de zaken-Baybasin en Demmink de moraliste uithangt, maar haar niet alleen ongeloofwaardig en ontzettend hypocriet, maar ook gevaarlijk.

Eén reactie op “VERSLAGEN VAN ‘SUPER-MONDAY’: BART VAN WELL EN MICHA KAT”

  1. “”Dat Myra deze Holocaust op Palestijnse kinderen steunt, maar tegelijkertijd als het gaat om de zaken-Baybasin en Demmink de moraliste uithangt, maar haar niet alleen ongeloofwaardig en ontzettend hypocriet, maar ook gevaarlijk.””

    Heel vreemd weer meneer Kat aangezien je vorige week nog verkondigde dat je een prima samenwerking hebt met “”we are change””

Geef een reactie