BREAKING: HERMAN BOLHAAR PERSOONLIJK BETROKKEN BIJ HETZE ZWARTE MAFIA TEGEN MICHA?

DE CONTOUREN VAN HET COPLOT DAT DE DEMMINK-MAFIA TEGEN MICHA SMEEDDE KOMEN STEEDS SCHERPER AAN HET LICHT * VOLGENS EEN ARTIKEL OP NU.NL DEED ‘EEN JOURNALIST VAN NRC HANDELSBLAD’ (SLIDER) SAMEN MET GELAUFF AANGIFTE HETGEEN MICHA 10 MAANDEN OPLEVERDE * ALS DAT HAENEN IS EN BOLHAAR IS DE ZWAGER VAN HAENEN…. * RECHTER DIE MICHA VEROORDEELDE ZORGVULDIG GESELECTEERD OP BANDEN MET DE PEDO-NETWERKEN

[wp_ad_camp_1]

Op 30 januari 2011 verscheen op KLOL een belangrijk artikel onder de kop Leermeester OM-baas was moordenaar. Dit stuk geeft Herman Bolhaar, de hoogste man van vervolgend Nederland, een uitstekend motief om af te rekenen met Micha. Maar nu komt er nog iets bij: de link met NRC-‘journalist’ Marcel Haenen met de zus van wie hij getrouwd zou zijn. Niet alleen kreeg Haenen ‘via opsporingskringen’ real-time informatie over arrestaties van Micha, thans is ook aan het licht gekomen dat Haenen mogelijk aangifte heeft gedaan bij zijn zwager tegen Micha. Zie de afbeelding in de slider. Als dat klopt, is het zelfs door mij allemaal niet meer te bevatten. Toen ik het stuk op Nu.nl voor het eerst zag -er is vreemd genoeg een zin weggevallen, maar de flow of info is duidelijk- dacht ik dat de schrijver zich vergist moet hebben en dat bedoeld was een journalist van Elsevier -Gerlof Leistra die al vaker aangifte tegen mij heeft gedaan. Stel je voor dat het inderdaad Haenen is…. Maar het wordt nog erger. Want de rechter die zich over deze enorme delicten gepleegd door Micha moest buigen werd ook zorgvuldig gerecruteerrd ut de smerige poule van pedo-rechters die worden inegzet door de kinderverkrachters als een van hun vijanden moet worden ‘opgeruimd’: mevrouw Anja van Holten. En aldus werd Micha veroordeeld tot 10 maanden onvoorwaardelijk voor de zinsnede: Marcel Gelauff onderhoudt banden met de pedo-netwerken. Het hoger beroep is inmiddels ingesteld.

5 Replies to “BREAKING: HERMAN BOLHAAR PERSOONLIJK BETROKKEN BIJ HETZE ZWARTE MAFIA TEGEN MICHA?”

 1. Een verstandig mens zei ooit: “Als het fascisme terugkeert, zal het niet zeggen “Ik ben het fascisme”, nee, het zal zeggen ´Ik ben het antifascisme´.
  ===================
  Het zal niet zeggen: Ik ben een levenslang ingezworen SS’er en fundamentele hoogverrader, het zal zeggen “Ik ben de leider van het verzet en de grootste Jodenvriend”.

  Het zal niet zeggen: Ik ben een volkomen rabiate neushoornslachter, het zal zeggen “Ik ben de zorgzame oprichter van het Wereldnatuurfonds”.

  Het zal niet zeggen: Ik ben een moreel debiele katten(lust)moordenaar met ijskoude schijt aan de buren, het zal zeggen “Ik ben een zwaluwenredder”.

 2. Onze aartsverraderlijke kickzoekende Reichssicherheitshauptamt verzetsheld psychopaat, heeft na het -soort zoekt soort- met de massamoordenaars van Dresden etc. op een sinister akkoordje te hebben gegooid, hier vanaf 1945 een psychopaten-paradijsje geschapen.

  Daar ziet het een beetje naar uit.

 3. Wat Rolph Gonsaves betreft: de blote aanwezigheid van zo’n psychopaat is voor normale ambtenaren al reden om zich ziek te melden of spontaan een hartstilstand te krijgen van walging.

  Dat zegt dus iets over Holle Bolle’s Bolhaar!

Geef een reactie