DE GROOTSTE MISDAAD UIT DE NL POLITIEKE GESCHIEDENIS? MARK RUTTE EN HYDROXYCHLOROQUINE -DE FEITEN

WAT WE HIER PRESENTEREN IN DEZE OVERVIEW GAAT ALLE BEGRIP TE BOVEN * EERDER ZAGEN WE AL DAT HET BEDRIJF ACE PARMA DAT HCQ PRODUCEERT AL MAANDEN WORDT GESTALKT EN GEINTIMIDEERD DOOR DE ‘AUTORITEITEN’ TO THE POINT DAT EEN WOORDVOERDER ZO PANISCH VAN ANGST IS, DAT ZE WEIGERT VRAGEN TE BEANTWOORDEN * HUISARTS ROB ELENS DIE HET MIDDEL VOORSCHREEF GETERRORISEERD DOOR DE ‘INSPECTIE’ * GEEN ENKELE POLITICUS E/O JOURNALIST STELT VRAGEN OVER DEZE KRANKZINNIGE SITUATIE

EXTRA EN HORROR: DE TAKEOUT VAN MINISTER BRUNO BRUINS HEEFT ALLES TE MAKEN MET DE HETZE TEGEN CHLOROQUINE, ZIE TIMELINE ONDERAAN

Dit schreef prof. dr. Ton de Boer, de voorzitter van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen, op 4 maart over chloroquine als medicijn tegen Covid 19 in zijn vaste column onder de kop Een medicijn tegen het Coronavirus? En er zijn vermoedens dat het middel chloroquine helpt. Chloroquine is al decennia goedgekeurd als middel tegen malaria. In laboratoriumonderzoek lijkt het iets te doen tegen het coronavirus en in China lijkt het te helpen bij de behandeling van patiënten. Maar echte resultaten van de werkzaamheid, die nodig zijn om het geneesmiddel te beoordelen, zijn er nog niet. Een smerige, infame en dodelijk leugen in opdracht van Mark Rutte, Ab ‘vaccinatie’ Osterhaus en Jaap van Dissel. Op deze site hebben we uitvoerig bericht over alle klinkende en onweerlegbare resultaten die overal ter wereld met dit middel zijn bereikt tegen Covid 19 tot en met in ons land de ervaringen van huisarts Rob Elens. De resultaten zijn zelfs zo overweldigend, dat de FDA in de VS 2 dagen geleden, op 13 april, alle lichten op groen zette voor behandeling van Corona-patienten met hydroxychloroquine: The U.S. Food and Drug Administration today announced the following actions taken in its ongoing response effort to the COVID-19 pandemic: Given the anticipated increase in demand for chloroquine phosphate and hydroxychloroquine sulfate, the FDA is taking steps to ensure that adequate supply of these drug products is available for patients. Enige weken eerder, op 20 maart, had Novartis, het grootste pharmabedrijf ter wereld, de lichten voor HCQ reeds op groen gezet via de donatie van 130 miljoen doses.

De club van prof. dr. Ton de Boer heeft nog steeds geen goedkeuring gegeven voor het gebruik van HCQ bij Covid 19. Producenten zoals Ace Pharmaceuticals mogen het middel niet leveren aan apotheken op straffe van directe sluiting van het complete bedrijf. Dit nadat de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd, onderdeel van het Ministerie van VWS, op 26 maart een ‘nieuwsbericht’ had doen uitgaan met de volgende krankzinnige tekst (in juridische zin):

Chloroquine niet voorschrijven of verstrekken voor preventie tegen coronavirus
Nieuwsbericht | 26-03-2020 | 21:12

Huisartsen moeten het reumamedicijn chloroquine/hydroxychloroquine niet preventief voorschrijven tegen besmetting met het coronavirus. Apothekers moeten het daarvoor ook niet verstrekken.

Betreft het hier een ‘verbod’ in juridische zin? Het antwoord is nee: daarom wordt huisarts Rob Elens die het middel wel gebruikte -met 100% resultaat- ook niet (strafrechterlijk) vervolgd, maar krijgt hij een ‘klacht’. De reden is duidelijk: er is geen juridische basis voor de staat het middel te verbieden, dus proberen ze hetzelfde te bereiken via pure intimidatie! Op 25 maart kwam in het nieuws dat het RIVM chloroquine zou hebben ingekocht ‘voor het geval het zou blijken te werken tegen Corona’. Alleen ziekenhuizen kunnen over het middel beschikken. Naar alle waarschijnlijkheid betreft het hier een hoax, want (zie timeline) er werd niet bij gezegd waar was ingekocht en hoeveel en bovendien: als zowel Novartis als Teva (dat laatste bedrijf specifiek aan Nederland) miljoenen pillen doneren, want valt er dan nog in te kopen?

Dat hier sprake is van een crimineel complot zoals we dat in Nederland nog nooit eerder hebben meegemaakt, blijkt alleen al uit het feit dat er zover bekend geen enkel bericht naar buiten is gekomen over succesvol gebruik van het middel in ziekenhuizen, laat staan dat er mensen naar buiten treden met verklaringen dat ze in het ziekenhuis met HCQ zijn genezen. Deze verklaringen vinden we dus wel in de eerstelijns zorg bij monde van huisarts Elens. In dit verband is er eens te meer alarmerend dat ook in het geval van Boris Johnson die in het ziekenhuis op ‘miraculeuze wijze’ genas geen enkele mededeling is gedaan over de medicijnen die hij al of niet kreeg toegediend. En nog erger: geen enkele journalist heeft ernaar gevraagd.

Rob Elens heeft gezegd dat er meer huisartsen zijn die HCQ voorschrijven en dat het laatste woord hierover nog niet is gezegd. Als Elens en zijn collega’s hiermee doorgaan handelen ze dus in strijd met de Inspectie en hetzelfde geldt voor de apotheken die het middel leveren -als ze het al in huis kunnen krijgen want bij Ace kunnen ze dus niet meer terecht. Eind 2017 werd in Canada de directeur vermoord -samen met zijn vrouw- van een groot pharmaceutisch bedrijf dat hydroxychloroquine produceerde. Deze moord trok internationale headlines, maar is nooit opgelost. Het betreffende bedrijf, Apotex, zit nu diep in de Corona-business. Hier interessante backgrounds. Onze take is dat we hier te maken hebben met ee politieke mafia die er niet voor terugdeinst mensen te vermoorden om hun Corona-hoax in de lucht te houden. In ons land zien we dit terug in de intimidaties van Ace Pharmaceutical en huisarts Elens. En natuurlijk is de gestagede takeout van minister Bruins.

TIMELINE: MINISTER BRUNO BRUINS TAKEOUT MIDDEN IN CRUCIALE FASE HYDROXYCHLOROQUINE:

4 maart: het College ter Beroordeling van Geneesmiddelen neemt afstand van HCQ als middel tegen COVID

18 maart: minister Bruno Bruins van VWS wordt afgevoerd na een duidelijke set up

20 maart: Novartis doneert 130 miljoen doses HCQ om te helpen in de strijd tegen Corona

25 maart: het RIVM laat via De Telegraaf bekend maken ‘chloroquine te hebben ingekocht’. Onduidelijk is hoeveel er van het middel is ingeslagen en voor welk bedrag

26 maart: het ministerie van (de inmiddels afgevoerde) Bruins verbiedt huisartsen en apotheken het middel in te zetten tegen Covid 19.

31 maart: Teva doneert 600.000 tabletten HCQ aan Nederlandse ziekenhuizen

7 april: eerste goedkeuring van de FDA in de VS van HCQ tegen Corona

9 april: huisartis Rob Elens gedwongen te stoppen met het voorschrijven van chloroquine

13 april: de FDA in de VS zet de lichten verder op groen voor HCQ als middel tegen Corona

3 Replies to “DE GROOTSTE MISDAAD UIT DE NL POLITIEKE GESCHIEDENIS? MARK RUTTE EN HYDROXYCHLOROQUINE -DE FEITEN”

 1. Micha laat een stukje tekst uit de column van d Boer weg: ” Als er positieve resultaten zijn, mogen artsen het overigens wel voorschrijven. Ook al is het medicijn nog niet goedgekeurd voor gebruik tegen het coronavirus. Dat heet off-label gebruik.”

  Dat gebeurt in Nederland en elders ook op grote schaal. De bewering dat het middel verboden is of wordt geblokkeerd is eenvoudig niet waar.

  Het middel wordt breed voorgeschreven, al dan niet in combinatie met andere middelen, en er lopen overal trials om de werkzaamheid van het middel te testen. Helaas blijkt daar nog niet heel duidelijk uit dat het een panacee tegen Corona is, zoals Micha lijkt te denken.

 2. Micha, ik was een fan.Wat je nu toch allemaal zit uit te kramen is te dol voor woorden,je doet meer slecht dan goed voor wat je wil bereiken en daar zullen je tegenstanders blij mee zijn. Minister Ollongren is weer terug uit de dood,zwamkous.

  Henk Klomp, Dus niet Chris Klomp

  1. Wat zit jij nou te lullen man? Micha is al jaren zo gek als een deur. Hij zegt nooit iets wat NIET te dol voor woorden is.

   Maar over Ollongren is hij inderdaad wel lekker stil he? Maar die dubbelgangster lijkt wel goed, nietwaar? Of zou het toch een android zijn?

Geef een reactie