DIEN MEDE DE KLACHT IN TEGEN EENVANDAAG EN WE BEREIKEN DE 100 KLAGERS

LAATSTE HORROR-NIEUWS: AMERIKAANSE VOLK WORDT VOORBEREID OP DE MOORD OP TRUMP * CHANTAGE NEDERLAND DOOR TURKIJE VANWEGE DEMMINK CS. GAAT IN THE OVERDRIVE: NEDERLAND MAG GEEN OPHELDERING VRAGEN OVER IMAN’S DIE INFO VERZAMELEN OVER GULEN-SYMPATHISANTEN; TELEGRAAF VERWIJDERT BETREFFEND ARTIKEL, NEDERLAND IN DIENST VAN ERDOGAN BIJ ‘OPRUIMEN’ OPPOSITIE * WAAR IS EBRU UMAR?

AL 50 ‘COMPLOTTERENDE’ NEDERLANDERS HEBBEN DE KLACHT INGEDIEND TEGEN EENVANDAAG BIJ DE RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK * DE RAAD WEIGERT DEZE KLACHT TE BEHANDELEN WAARDOOR NU EEN DAGVAARDING IN DE LUCHT HANGT * HIER DE KLACHT, COPY-PASTE, ONDERTEKEN EN MAIL AAN DE RAAD! * DEZE ACTIE IS VAN CRUCIAAL BELANG OM DE HETZE TEGEN ANDERSDENKENDEN IN HET ‘TOLERANTE NEDERLAND’ TE STOPPEN

4 Replies to “DIEN MEDE DE KLACHT IN TEGEN EENVANDAAG EN WE BEREIKEN DE 100 KLAGERS”

 1. PB BV = Kenmerkend abnormaal energetische psychopaten…..onstuitbaar op gezaghebbende belangrijke (zij die er toe doen!) sleutelposities:

  Jaap de Hoop Scheffer wordt de nieuwe voorzitter van de Adviesraad Internationale Vraagstukken (AIV), één van de belangrijkste Nederlandse adviesorganen op het terrein van buitenlandse zaken. De benoeming gaat in op 1 januari 2014. Dat heeft de ministerraad vandaag besloten.

  De Hoop Scheffer volgt minister van Staat Frits Korthals Altes op, die 12 jaar voorzitter van de AIV is geweest.

  De Hoop Scheffer is momenteel hoogleraar internationale betrekkingen en diplomatieke praktijk aan de Faculteit Campus Den Haag van de universiteit Leiden en was voorheen onder meer secretaris-generaal van de NAVO en minister van Buitenlandse Zaken. Hij zit in diverse internationale denktanks

 2. En anders komt (als een horror-konijn uit de hoge hoed) het gezaghebbende AIV een gezaghebbender raad geven dan het gansche volk (omdat muzikale NAVO prins Bernhard boobytrap psychopaat Jaap de Schoft Keffer daar aan de touwtjes trekt) en dan gaat het PROJECT gewoon onverdroten door.

 3. Zo gaat dat bij psychopathische projecten:

  Het Nederlandse volk heeft “nee” gezegd en dus wordt het “ja”.

  Over enkele jaren zal Oekraïne gewoon lid zijn van de EU, simpelweg omdat dit door de Bilderbergers en aanverwante clubs allang is gepland en die laten zich echt door zoiets doms als een bevolking tegenhouden. Je bent tenslotte elite (psychopaat = optelsom van WARE krankzinnigheid met over lijken gaande ijzeren wil) of je bent het niet.

  Intussen gaat het wegvagen van de nationale identiteit in volle kracht verder…….

 4. PB BV is een ‘adapted compensated psychopathic’ dictatuur, verbonden aan de dito USA/GB ‘deep state’.

  Als die duivels zich al zouden laten chanteren door Turkije, dan toch alleen omdat het hun totaal krankzinnige projecten/plannen met het kapot geslagen Europa niet doorkruist of bevordert.

  Het is altijd erger, er is altijd meer….

Geef een reactie