HET IS NU ZO VER: CARTE BLANCHE VOOR TERREUR TEGEN ‘ANDERSDENKENDEN’ EN ‘SYSTEEMHATERS’ WERELDWIJD

MICHA KRIJGT CELSTRAF VOOR GEFAKTE ‘DOODSBEDREIGINGEN’ AAN BART MOS, MAAR TEGEN MICHA MAG ALLES ONGESTRAFT WORDEN GEDAAN, ZELFS DE MEEST AFSCHRIKWEKKENDE AANKONDIGINGEN VAN EEN ‘EXCECUTIE’ VANAF EEN MOTOR * EN KIJK EENS WAT IN DE VS AL KAN: HET OPENLIJK BESPREKEN VAN TERRORISTISCHE AANSLAGEN TEGEN TRUMP-FEESTJES * WAT VINDT CHRIS KLOMP HIERVAN?

Begrijpen we nu waarom we zo fel zijn op De Volkskrant met zijn ‘gekkenhuis-kwalificaties’? Er wordt bewust een klimaat gecreerd -wereldwijd- om ‘andersdenkenden’ vogelvrij te verklaren. Je ziet het ook aan de acties van Micha tegen delicten gepleegd tegen hem: er wordt niet eens naar gekeken!! En dat terwijl elke aangifte van ‘smaad’ tegen Micha direct leidt tot actie van de politie en meestal ook nog van het OM! In de VS hebben we inmiddels het stadium bereikt dat er ongestraft terreur-aanslagen kunnen worden voorbereid tegen festiviteiten rond de inauguratie van Donald Trump. Het gooien van stinkbommen en het laten afgaan van fire-alarms is weliswaar iets anders dan het opblazen van hele gebouwen, maar kan in het huidige klimaat waarin hysterie en paniek altijd dichtbij zijn evengoed tot gewonden en doden leiden. Het zijn so wie so delicten waartegen keihard zou moeten worden opgetreden omdat het de president betreft. Quod non.

3 Replies to “HET IS NU ZO VER: CARTE BLANCHE VOOR TERREUR TEGEN ‘ANDERSDENKENDEN’ EN ‘SYSTEEMHATERS’ WERELDWIJD”

 1. Zodra dit geconstateerd wordt, weet je zeker dat psychopaten de touwtjestrekkers zijn en de democratie reeds is verworden tot een perverse schijnvertoning/dekmantel:

  “Da steht ein politischer Wille dahinter. Am Recht vorbei.“

 2. In het Niburu linkje hieronder, zie je waarom met de normale (reeds naar de hand gezette) rechtsmiddelen niets bereikt kan worden tegen psychopaten.

  Vanwege het (ondenkbare) proactieve, met militaire preciezie geplande ‘pure evil’ van hun horror-crimes/projecten en hun sublieme maskerade, is het proefondervindelijk vastgesteld, steeds uiterst lastig om ze in de peiling te krijgen…..laat staan om iets te bewijzen.

  Dit wordt nog lastiger als ze (de onherkend geïnfiltreerde logisch intelligente en meest ijskoud beheerste politieke/industriële types) in staat zijn om de overheidsmacht te misbruiken om ermee weg te komen.

  Ga die hartaanval van Dr. Ulfkotte nu maar bewijzen (!) alszijnde niet-natuurlijk.

  En zelfs al zou je het ooit kunnen bewijzen, dan raakt het bewijsmateriaal zoek, de getuigen worden niet opgeroepen of krijgen ook spontaan een hartaanval enz. enz. enz.

  Einde van zoek. De burger/’gullible fool’ mag wellicht gebrainfuckt zijn of worden om nu achterdochtig te worden als tegen een forensisch psycholoog die de psychopaat niet eerst -als ware het een huisdokter ten aanzien van een patiënt met tonsillitis- zelf op zijn spreekuur ontvangt alvorens een indicatie af te geven (af te ronden met een psychopatentest), maar hier moet echt naar een moderne en adequate aanpak worden toegewerkt.

  EN DRINGEND!!!

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11491:duitse-journalist-udo-ulfkotte-sterft-onder-verdachte-omstandigheden&catid=10:buitenland&Itemid=23

Geef een reactie