BEWIJS DAT DASCHA IS VERMOORD: HET INZETTEN VAN DEMMINK-MAN PETER R. DE VRIES

BEDRIEGER PETER R. DE VRIES BLIJFT IN DE DASCHA-ZAAK VOLLEDIG WEG BIJ DE MSM OMDAT DIE ZIJN LEUGENS NIET VOOR HUN REKENING WILLEN NEMEN * HOE KWAM HET CONTACT TUSSEN RENE GRAAFSMA EN PETER R. DE VRIES TOT STAND? CHRIS KLOMP, KOM ER MAAR IN! * WIE KWAM OP DE PROPPEN MET FRANK ‘GOTHIC’ VAN DE GOOT? * WERD DASCHA VERMOORD DOOR ING EN NN ALS WAARSCHUWING AAN VADER RENE?

[wp_ad_camp_1]

Er zijn geen aanwijzingen voor een misdrijf, maar wel steeds meer aanwijzingen O ja? welke dan? Er komen juist steeds meer aanwijzingen voor moord! dat Dascha uit vrije wil naar het spoor is gelopen en daar de trein op zich af heeft laten komen zegt Peter R. De Vries namens de familie tegen RTV Noord-Holland. Vanmiddag hebben we in gesprek met het NFI, de politie en de vader en moeder van Dascha het hele onderzoek nog eens nagelopen en daar zijn we tot de conclusie gekomen dat Dascha een weg volgde die ze zelf heeft gekozen. Nog een leuke voor Chrisje Klomp: wordt Peter R. betaald voor zijn werk in de zaak-Dascha en zo ja, door wie?

10 Replies to “BEWIJS DAT DASCHA IS VERMOORD: HET INZETTEN VAN DEMMINK-MAN PETER R. DE VRIES”

 1. “”Btw wát deed dat nfi bij dat gesprek als dat geen autopsie had gedaan geen partij et all was?””

  Dan bel je NFI op welke procedure s er zoal worden gevolgd, in plaats van spookvraagjes te stellen

 2. “”Zó klomp maakt Fouten zég: “de politie gaat uit van zelfmoord, haar vader niet. ” “””

  Eigenlijk best wel een dome opmerking Bonusje, aangezien de ouders vaak niet accepteren dat ze hun kind hebben verloren ……..

  Teminste als je dat enigzins snapt ……… ongeacht de oorzaak.

  Betreft je gsm mast redenatie ……… weet jij een zaak te noemen afgelopen 10 jaar waarin in de media de gegevens zijn verstrekt aangaande gsm masten of andere info van dergelijke aard.

  Naar mijn idee niet, dus hier ook niet.

  Overigens kan het zijn dat andere personen die totaal niks met de zaak te maken hebben de telefoon gebruiken en dus gevonden hebben.

 3. Hier al weer laat politie de vries als spreekbuis optreden: “Vanmiddag hebben we in gesprek met het NFI, de politie” en kunnen ze altijd zeggen wir haben es nicht gewusst..

  Politie pleegt geen Autopsie terwijl dat bij zelfmoord standaard wél behoord.
  Politie laat een buitenstaander woord én Autopsie uitvoeren en woord aan media doen. Politi zegt geen Wóórd en geeft geen Wóórd Bezwaar tegen die inmengingen…

  Politie verzwijgt resultaten gsm bevindingen en de vries ook.
  De gsm is wel heel erg onvindbaar als of derdenhand op zijn minst.
  Politie zwijgt over de onverantwoordde uren en de vries ook.

  Politie en mede partij doen dermatig uitlatingen en over en weer wisselend dat nu alles onbetrouwbaar en chaos is dat men niet meer weet wát te geloven ..cq totaal destructie van heel de zaak zo! Die hébben wát te verbergen dus!

  Demmink komt van deming wat een erenaam van china´s eerste president sun yat sen(yat sen yuk..family maby?)is en demmink is een van vollenhoven die weer ho chi min chinesen/koreanen zijn cq maranos.

  Dan die bijeen geroofde verzekerings bedrijven alles nu van hen en Rene Graafsma daar in rond Kijkende..

  Dan Rene Graafsma op TV geweest…

  Dán..

  Dan die uitgaans gelegenheid vol met bezoekers van satadura wijkterroristen en joodse satanistenjeugd uitziende wat alles onder bevel van van vollenhovens en van koning willem hoogst persoonlijk fungeert!

  En gedrag politie derden media…en hun samenspel..

  En ” met het NFI, de politie “”en de vader en moeder van Dascha”” het hele onderzoek nog eens nagelopen en daar zijn we tot de conclusie gekomen dat …” Dat is de horror scenarios van Vaatstra en Bauke Vaatstra en zijn handler mous allover again…

  Sja oranje allover ziet dat uit.. Én M.O.O.R.D

  1. “kraskris is er op uit alle pedoland Slachtoffers en Klokkenluiders en Micha Kat te schaden te neutraliseren…ZOÙ hét Kúnnen dat dit te maken heeft met de laatste moord van het koningshuis…Dascha Graafsma?

   Haar Vader Bleek een Klokkenluider zo lijkt het ..op Verzekerings gebied…dáár gaan miljárden in om en is monopolieland van de joodse eliten en dat koningshuis…en hun woeker en plunderstelsels…..

   Kijk maar eens Rond op de Twit van Rene Graafsma en zijn Bijdragen…

   @renegraafsma

   Financieel specialist, journalist, uitgever, schrijver, spreker, opleider en trainer: ondernemer in de financiële (consumenten-)dienstenwereld.
   Hollandsche Rading
   renegraafsma.nl” https://www.revolutionaironline.com/urgent-call-micha-inzake-ontmaskering-chirs-klomp/

     1. Oeps ” 30 december op 13:01 Bonusje zegt: “Zó klomp maakt Fouten zég: “de politie gaat uit van zelfmoord, haar vader niet. ” is Mijn Fout en had verkeerd gelezen!

  2. In de uren van Haar verdwijning werd Dascha meermalen gebeld en was de gsm of in gesprek of dan ging deze over zonder opnemen. Hoe het ook zij dan moeten er verzwegen gsm mastdata van ná Haar verdwijning zijn waar we nog niks van gehoord hebben…én mét wié belde Zij dan?

Geef een reactie