BREAKING: MARK RUTTE DIEP IN DE KROCHTEN VAN DE MAFIA

ONZE MINPRES OMRINGT ZICH MET PEDOFIELEN EN CRIMINELEN OP DE VERJAARDAG VAN EEN ZWENDEL-POLITICUS EN PLUNDERAAR * ZIJN ‘RAADSADVISEUR’ HENK KORVINUS ZIT DIEP IN DE KINDERPORNO EN DE SNUFF-MOVIES * NU OOK ZWENDEL EN DIEFSTAL BIJ DIE ANDERE KORVINUS
[wp_ad_camp_1]
Advocaat en voormalig VARA-voorzitter Cees Korvinus moet zich bij de Orde van Advocaten alsnog verantwoorden voor een deal die hij in 2009 sloot over een schadevergoeding voor klokkenluider Ad Bos. Hij sleepte bij het ministerie van Binnenlandse zaken een miljoenenbedrag binnen voor Bos, de klokkenluider van de bouwfraude. De Orde van Advocaten wil nu van Korvinus weten of hij vooraf een percentage van dat bedrag voor zichzelf bedongen heeft. Ook vraagt de Orde zich af of de afhandeling van die transactie rechtmatig is verlopen. We waren destijds al verbijsterd over het feit dat de details van de deal geheim moesten blijven. De reden hiervoor wordt nu duidelijk: diefstal van gemeenschapsgeld door de Korvinus-mafia op ongekende schaal. De Korvinus-mafia heeft in Nederland een speciale status en geniet protectie van het Koninklijk Huis. Dat geeft een vrijbrief tot verkrachten en plunderen. De enige reden dat deze zaak nu opspeelt is dat andere (niet-geprivelegeerde) advocaten aan de bel hebben getrokken bij de Orde wegens klassenjustitie in het tuchtrecht. We hebben hier dus te maken met een elite binnen de elite van de zwarte mafia, net als Oscar Hammerstein, Gerard Spong, Jan Vlug, Richard Korver en andere bij de pedo-netwerken betrokken raadslieden.

11 Replies to “BREAKING: MARK RUTTE DIEP IN DE KROCHTEN VAN DE MAFIA”

 1. “”We waren destijds al verbijsterd over het feit dat de details van de deal geheim moesten blijven.””

  Wie zijn wij???

  Anderzijds lijkt mij het erg vreemd dat je verbaasd was aangezien jij meer dan hoogstwaarschijnlijk de klokkenluider niet zal afbranden en dus vervolgens ook geen vraagtekens stelde bij de advocaat, want je vond het allang best dat de advocaat in gevecht was met de overheid en vervolgens reflecteer je dat in je eigen straatje ……… en dan zal jij zeker gaan mekkeren dat de deal niet klopt.

  Daarnaast heeft de advocaat in 2009 Hornecher bijgestaan, dus zal dat wederom geen reden zijn voor jou om daar vragen bij te stellen.

  Daartegen staan je vraagtekens niet in lijn met je spindocter werkzaamheden voor de fam Poot.

  Wat daarna vervolgens is gebeud?? wat niet in je straatje valt??
  Zal wel de ontdekking geweest zijn dat hij voor de linkse Vara aan het werk is gegaan, en dus vervolgens het links afbekken goed scoort bij je volgertjes, waardoor je vervolgens de lijn kan door trekken naar De Vries.

  Vervolgens koppel je het koninghuis eraan, een beetje Demminksaus erbij en bingo je kan weer volop sprookje vertellen.

 2. “een elite binnen de elite van de zwarte mafia”. Ja, dat krijg je als je alle superlatieven al gebruikt hebt. Op een gegeven moment kan het écht niet nog misdadiger, nog gekker of nog vreemder. De oplossing is een nieuwe elite bedenken, en die daarna gebruiken om je site met nog meer onzin te vullen.

 3. Daar is Micha weer: “een vrijbrief tot verkrachten en plunderen”. Je kunt echt helemaal nergens anders meer aan denken hè. Wat zou je het fijn vinden om ongeremd te plunderen en te verkrachten, zo zonder geld en zonder vrouw. Doen wat je wilt, zonder regels. En in de tussentijd beticht je gewoon anderen van wat je zelf graag zou willen. Niemand in Nederland plundert en verkracht dus die gedachten komen toch echt bij jouzelf vandaan. In dat licht weet ik ook niet wat ik van je schrijfsels over pedofilie en aan stukken gesneden baby’s moet denken. Je fantasieën zijn walgelijk Micha en je beschuldigingen aan anderen zijn nog erger. Je hoort ondertussen in een inrichting of in de cel.

  1. ‘Niemand in Nederland plundert en verkracht’. Heel goed gezien, Demminkkat! Dat is precies wat Nederland zo’n uniek en bijzonder landje maakt!!!En er voor zorgt dat we steeds met het ‘opgeheven vingertje’ naar ANDERE LANDEN kunnen wijzen waar dat soort vreselijke dingen WEL gebeuren!

   1. Een van de ernstige misdaden waar jullie aan meewerken is het traineren saboteren van juiste accurate aanpak der diverse misstanden het helpen voortduren er van en blokkade betreffende de vele er door geschadigden een wel juiste behandeling en bijstand te kunnen krijgen die nu allemaal FOUT gediagnosticeerd worden waar onder zelfs die 80% vallen die nu door de doktor als hypochonders af en weg geschreven worden daar kennis van martelen en Kinder misbruik diverse gifstoffen drugs en fobien nu amper bestaan er door.

    Tevens zijn zeer veel Slachtoffertjes nu in zeerst aimabele omstandigheden van misbruikt worden verprostitueert worden drugverslaafd en dakloos wegens vermogens tot zelf onderhoud niet meer bestaan overal onbegrepen rond dwalen en vast zitten en door penose en politie gemolesteerd en gejaagd incluis rechtbanken en justities die voornaamste oorzaken en dades er aan zijn.

    Alleen al de 50.000 vaste kern hard drug verslaafden er door die onbegrepen door de straten dwalen aan alle kanten misbruikt en kansloos en inhumaan behandeld worden…die hebben wel héél wat Béter behandeling verdiend! Elk die in pschiatrische inrichtingen verkeerd is mis gediagnosticeerd er door.

    Ware oorzaken ALLE ziekten fobien traumas geweld onrusten misdaad misbruik verkrachtingen weet men heden nog niet hier door! En enig oorzaak alle verslavingen!

    Jullie kunnen ook heel snel heel klein bijdraaien en heel Fatsoenlijk Aardig en Zorgzaam gaan worden ahw moeder teresa voor al die Slachtoffertjes van jullie .. en zo niét …jullie zijn nu juist geindentificeerd en de dag kómt dat We jullie wél wat kunnen … wat versneld zal worden als jullie neerbuigend blijven fortificeren…wat het uitlokken van verder verruwing en radicalisatie betekent als Kat al jaren geleden waarschuwde!

    En dat criminele penose leger van 200.000 man of Beter schoften dat jullie per 2004 begonnen in te voeren Mag ook wel weer Weg van Mij. Nu rijden ze alleen maar 500 mensen per jaar de dood in.

    http://www.twitlonger.com/show/n_1sn6qle?new_post=true & http://www.twitlonger.com/show/n_1sn6r5q?new_post=true

   2. Ook is het zo dat nu Slachtoffers Slachtoffertjes geen eens met een doktor of hulp kunnen praten wegens gevaar ook die levens in gevaar te brengen wat dus ziekmakend isoleerd als bleek dat zelfs de burgemeesters en ggd´s aan het moorden mee doen.

    Meeste misbruik bestrijding zelfs door staat betaalde nep opvang meestal beheerd door ex rechters en politie personeel om Slachtoffertjes af te vangen en Mond te snoeren ..dát staat écht Niét op jullie cv.

   3. Hier mischien dat er aan die verrotte hersens van jullie nog een greintje te redden valt:

    This however Brings happiness without charging Users http://www.twitlonger.com/show/n_1sc55jb?new_post=true

    And indeed burnst fat away and indeed Heals the Wounded Body and Indeed Heals diabetes Heals the Arteries Heals Nerves and even Brain damage and so much more even what you never heard of

    Sja mischien zijn jullie wel gewoon ziek en ontoerekeningsvatbaar weet jij veel dacht t niet.

 4. ungelaufflich Gelukkig Kun Jé Dát nóg Nét effe Zeggen Vóor hoofd bokkerijder rutte dat strafbaar gaat moecken

  Al die op de kleintjes letten hijgen al van verwachting om hun verlosser terwijl hun plafonds steeds pussgeelgroen en grijzer worden van de opspattende opwinding…. en van áchteren hun goordijntjes bruiner

Geef een reactie